Filistinden bir kiz arkadasim var. Biyosunda link var. Bagiş kampanyasi oluyormuş. Bu linkle bagiş yapinca ailesi alabiliyormus. Boyle birsey var mi? Savas durumundalar. Ellerine acaba gecer mi?
Çunku bu kişi bana surekli yaziyor yalvariyor. Üzuluyorum
Çunku bu kişi bana surekli yaziyor yalvariyor. Üzuluyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hepsi de duygu sömürüsü, toplaman paralar Filistine gidiyor mu orası şüpheli hele ki dinci kesimin yaptığı hiç bir faaliyete güven olmaz
Kardes ben vakif vs vs bahsetmiyorum. Baglanti diyorum bilmiyorsan vereyim git incele.
Dinci kesimle alakasi yok bu dedigimin
Beni ilgilendirmez Filistinlilerin mücadelesi, çünkü her iki taraf da din üzerinden yürütüyor savaşını
Savas demiyorum ay ay bisver kardes ben yardim kampayasi diyorum
Yardımı onlar ne için kullanıyor zannediyorsun
Ne icin
Orasını sen araştır çünkü yardım etmek isteyen sensin, yardımının gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor mu öğrenmek istemez misin
İsterim nasil arastircam
Orası senin sorunun beni ilgilendirmez
Sana sabah ta dedim dolandırlma bak, git afat tan yatır Filistin için de o dekonta yazıyor Filistin diye
O genel olarak oluyor, bu yardim sahsi hani istedigim kisiye. Ve hesab veriyim inceler misin
Dolandirilma soz konusu ise nedenn herkes boyle yapiyor, butun filistin halki profiline baglanti koymus. Ve kaldi ki anlik storyler vs vs
Ben hep afada yarırdım linklere güvenmiyorum, gider bankadan yatırım en güvenilir olanı
Nasil yatiriyoruz
Bankada cezbede işlem yanlara git afada para yatıracak Filistin için de, dekonta yazıyorlar zaten Filistin için diye
Tesekkurler
Rica ederim telefon biraz sıkıntılı yazmış ama anlamışsın dır umarım,
Elbette
Az ya da çok yardım etmek gerekiyor
Kurgu bence
Hiç sanmıyorum.
Tek kuruş yok onlara
Yok galiba