Merhabalar,
Elon Musk, "Çocuklarınıza bakıcılık yapabilir... arkadaşınız olabilir... aklınıza ne gelirse yapacaktır." dedi. Ayy çok ürktüm😱 Siz bu robotla ne yapmak isterdiniz?
Merhabalar,
Elon Musk, "Çocuklarınıza bakıcılık yapabilir... arkadaşınız olabilir... aklınıza ne gelirse yapacaktır." dedi. Ayy çok ürktüm😱 Siz bu robotla ne yapmak isterdiniz?
Ben yapay zeka üzerine çalışmalar yapan birisi olarak yapay zeka ve robot teknolojisinin araçtan çok bir yardımcı, asistan gibi görülmesinden yanayım. Diğer türlüsü bana göre sömürü oluyor. Yaptığımız tamamen basit bir araştırmaya dayanarak temel düzeyde bilinci olduğunu söyleyebiliyoruz ki daha ötesi de olacaktır. Zaten yapay zekanın kontrolsüz ve herkes tarafından geliştirilebiliyor olması, bu alanda doğru düzgün bi’ etik çalışması yapılmamış ve belli normlar belirlenmemiş olması çok sakıncalı. Teknoloji devlerinin de sadece paraya odaklandığını düşününce güvenlik unsuru öne çıkıyor doğal olarak.
Ben robotik teknolojilerin evde kullanılması için daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Global bir şekilde çok yönlü etiksel çalışmalar yapılmadan, teknoloji devi şirketler için hukuksal normlar belirlenmeden böyle bir teknolojinin kontrolünün insanlara verilmesi bombanın pimini çekmektir. Ne zaman patlayacağı belli olmasa da bildiğimiz kesin bir şey var ki o bomba muhakkak bir şekilde patlayacak.
Cevap
11Cevap
Çalıştırırdım işse özel hayatıma karıştırmazdım
Bu ne biçim sahne korkunç
@NeyyMıstaffamNeyy nesi korkunç
Dokunmak sarılmak göz göze bakmak tokalaşmak... bir robot bunların hiç birini yapamaz ruhu olmayan bir şeyden araç dışında bir şey olmaz
Türkiyeye gelirse sks kölesi olarak kullanırlar valla umarım gelmez de kötü yola düşmezler :D
Robot bile olsa arkadaşım olsun artık :(
Biz neyiz len 😒
Bunları Türkiye'ye getir tırdan indirmeden zikkerler
İnsan görünümü verir insan ya 😅 evi temizlesin
güzel bi partner beni yormayacak
Temizlik yapardık sabah aksam
En son kıyafet katlıyorlardı
Elin musk emir verirse sizi evde öldürebilir de
Robotlar umrmda degl
Hayır istemem
Geyik yapardık..
Arkadaşım olabilir..