Kızlar bakın etraf sapık dolu lütfen giyimlerimize dikkat edelim.. Kimseye prim vermeye gerek yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞunu bi erkek yazmış olsa etmediklerini bırakmazdı bu kadınlar
Ama şükür ki bi kadın yazdı ve bence çokta haklı
Şimdi çıkar bazıları "bön östödömü göyönöröm söndö bono bokomazson" cılar çıkar biraz
Bende diyorum ki sanane ben istediğim yere bakarım sende benim özgürlüğüme karışamazsın
Ki kaldıki dikkat çekmek isteyen sensin ben niye kendi gözümü kaçıracağım senden
Ayrıca hadi diyelim ki ben bakmadım o bakmadı bu bakmadı
Bi tane sapığın dikkatini çektiiin o zaman ne yapacaksın yine mi erkekleri suçlayacaksın
Sen toplumda böyle insanların olduğunu bilerek açık saçık dikkat çekecek kadar dekolteli giyineceksin sonra
Cümleye "sizin gibi erkekler" diye başlayacaksın
Kusura bakmadan s. kérlr öyle işi26 Yorumla
Soran1 yılBu Avrupa da da böyle güzel veya seksi bir kadın gördüğü zaman herkes bakar. Cinsellik çağdıştıran tarzda giyimi kesinlikle kınıyorum çünkü toplum içinde uygun görülmeyen davranışlar. O bakmasın bu bakmasın sa neden giyiniyorsunuz? Kendiniz için se evde giyin çünkü dışarda insanlar görüyor ve doğal olarak bakıyor. Tabiki sapığı var şeref yoksunu var türlü türlü insan var toplumda.
- 1 yıl
Bunları açık giyinenlere anlatamazsın dediğimi söylerler onlarda gerçeği bilirler ama yinede inkar ederler sonra toplum düzelsin he düzelir toplum sen ilk önce kendinden bi başla sonra topluma dil uzat
Soran1 yılDediğim gibi sapık dolu etraf o yüzden dikkat etmekte fayda var ne olursa olsun.
- 1 yıl
Aynen canım güzel bi noktaya değindin seni tebrik ediyorum umarım bazı avellerin gözünü açmış olursun
Soran1 yılAnlamıyorlar ya da işlerine böyle geliyor bilmiyorum
- 1 yıl
Herkes herşeyi biliyor rahat olsen
En İyi Cevaplar
1 yılMerhabalar
Kadınlar nerde ne zaman ne giyeceklerini elbet bizden daha iyi biliyorlardır. Uyarın için teşekkür ederiz yinede.
Peki biz içinizdeki insanlık ve yardım duygularını nerde bıraktık.
Hani Türk toplumu birliktelik ve beraberlik içinde yaşayan bir toplumdu?
Bu olaylarda ses çıkartan neden hep kadınlar? Erkekler neredeler?
Erkek çocuğu yetiştiren ailelere bence seslenmek lazım oğullarına herşeyden önce adamlığı, kadına karşı iyi davranmalarını, topluma yararlı bireyler olmaları için eğitim vermelerini mesela bunun için seslene bilirsin.
Ama bir kadın giyimini düzelt demek kimsenin haddi değildir.27 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum lakin anlamıyorlar hatta gün geçtikçe daha da kötü hal alıyor durumlar. Ve ben çareyi topluma uyumlu olmakta buluyorum inadına g**t açmakta değil. Evet özgürüz lakin toplumda herkesin hal ve hareketlerine dikkat etmesi gereken konular var. Herkes kendi kafasına göre olduğu zaman sorunlar hatta savaşlar çıkıyor bunu yaşıyoruz şu an. Ve toplum olarak birlik olmamız beraber olmamız lazım
- 1 yıl
Merhabalar sizce açık giyinen insanlar biryerlerini açmakta mi?
Bir kadın olarak böyle mi düşünüyorsunuz?
Bir kadının giyimi hiçbir şekilde yargilanmamsi lazım bana göre.
Savaşların çıkması vb durumlar iktidarların yanlış karar verme sonucunda olan olaylardır. Siz hiç normal bir vatandaşın ülkeler arası savaş çıkardığını gördünüz mü?
Soran1 yılKardeşim polemik yaratmaya çalışıyorsun fakat aynı toplumda yaşıyoruz sende bende iyi biliyoruz. İki adım attığımız zaman gözler üzerimizde ben pijamayla bile çıktığım zaman hayran hayran bakıyorlar rahatsızlık duyuyorum. Bu insanlar ne yazık ki ilgileniyorlar anlatabildim mi? Sen olması gerekenleri anlatıyorsun ben sana gerçekleri anlatıyorum.
- 1 yıl
Bende gerçekleri söylüyorum sizlere...
Evet ülkemiz sapkın hale gelmiştir bizler bunlara çözüm bulmamız gerekirken, normal olarak gezen giyinen kişileri kisitlamamiz ne kadar doğru?
Soran1 yılNormal kavramı neye göre mesela? İşte bende ondan bahsediyorum normal olmalı. İnadına çıplak olmanın gereği yok zihniyetler açık ve net ortada sosyal medyada orada burada görüyoruz. Gerçeğe uyum sağlamak lazım
- 1 yıl
Çıplak gezen Türkiye'de ben görmedim söz çok gördünüz heralde?
Soran1 yılBir çoğunun savunduğu olay tamamıyla budur. Evet sütyenle dolaşanı kilot derecesinde şort giyeni gördüm ben doğru. Kesinlikle tasvip etmiyorum normal görmüyorum. Sonuçta özel bölge denilen bir yeri milletin gözüne gözüne sokmaya gerek yok. Toplumda cinselliğe aç bir sürü insan var onlarda bu arzuyu uyandıracak haraketler yapmaya gerek görmüyorum. Sonra güçlerini ve hırslarını kadınların üstünde kullanmaya çalışıyorlar inat edip. Elde edemedikleri için düşmanlaşıp isimlerini çıkartıyorlar kadınların. Mesela bu incel denilen gruplar aynı zihniyet ve etraf bunlarla dolu. Sen galiba nadir insanlardansın anladığım kadarıyla.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
1 yılUlan sizin gibi hemcinslerim varya yemin ediyorum utanç kaynağısınız siz ya yüz karasısınız
22 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Soran1 yılÜlke belli zihniyetleri belli. Ben açık biriyim ama son bir kaç yıldır giyimime dikkat etmek zorunda hissediyorum kendimi bakkala giderken bile neden biliyor musun? Çünkü rahatız oluyorum mutlu olmuyorum onların benim üzerimde gözlerini gezdirmelerinden. Neyden utanıyorsun tam olarak sen? Neden yüz karasıyım? Bende isterdim özgür şekilde yaşayalım ama toplumun zihniyeti ortada? Savaş çıktı farkında mısın sen? Bir g**t davası her şey. Gerek var mı?
Giyimle ne alakası var o kadar tesettürlü kadınları da taciz ediyorlar bebekleri de tamamen zihniyet meselesi
010 Yorumla
Soran1 yılGenelleme yapmak doğru değil evet öyle k**pe insanlar var bu ülke de ne yazık ki. Lakin konu bundan ibaret değil giyimle alakası çok. Bu toplumdaki erkeklerin kadınlara bakış açısı ortada ve büyük bir kesim dar görüşlü düşünce yapısına sahip bu ülkede. Sapıkların keyif duyduğu şeylerden biri hatta en birincisi cinselliktir. Bazı kadınlar cinselliği çağdıştıran kıyafetleri toplum içinde giymeyi istiyor ve bunu da özgürlük olarak adlandırılıyor ama o sapıklara istediğini vermiş oluyorlar? özgürlük insanın kendi ruhundandır bedeninde olduğunu sanmıyorum. Bunlar farklı şeyler toplumda her türlü görüşe sahip insan var bu yüzden her türlü muamele görülebiliyor ne yazık ki. Kendimize çeki düzen vermek en iyisi
Soran1 yılErkekler kolay tahrik olan varlıklar bunu herkes biliyor ki zaten bilimsel olarak ta bir çok kanıtı mevcut. Bu kadar gerçeğe rağmen ben özgürüm soyunurum diyen kadın bana hiç samimi gelmiyor düpedüz ilgi isteği bu. Tamamen dikkat çekmek amaçlı yapılan şeyler bende bir kadınım kendim yapmıyorum ama yapanların neden yaptığını çok iyi görebiliyorum. Biz seçiciyiz sadece uzaktan bakın istediğimize şans veririz gibi kafalar bunlar.
- 1 yıl
Tamam o onun tercihi hangi kavramla açarsa açar SANANE? bu kadar basit dostum SANANE?
Soran1 yılSen sanırım biraz zihinsel problem yaşıyorsun. Erkeklere olan öfkeni bana kusman iğrenç oldu. Sen nasıl bir ülkede yaşadığının bilincinde misin? Hayal kafasıyla konuşma
Soran1 yılNasıl banane ya sizin bi taraflarınızı görmek istemiyorum. Sürekli kadın tacizi cinayeti duymak istemiyorum.
Soran1 yılBaştaki seni duymadığına göre? Kadın cinayetleri ve tecavüzcüler arttığına göre? Göööötleri açıp sokakta dolanmak çözüm değil sanki he? Bu ne yobazlıktır ya
Soran1 yılZaten ülkeyi yöneten kişinin siyası görüşü ve onu destekleyen çoğunluk ülkeyi yönetiyor? Bu katiller vs hep onların soyundan geliyor farkında mısın? Çoğunluk böyle olduğu için bunlar laftan anlar mı? Duvarla konuş daha iyidir anladın mı? Bunlar kadına her türlü zulmü müstahak görüyorlar ve siz de ikiyüz üçyüz kişi çıplaklık derecesinde açık giyinerek bu mallara o konuşma hakkını veriyorsunuz yani değişen bir bok olmuyor Aksine iç çatışma oluyor. Bende diyorum ki evet herkesin normal dünyasında kendi özgürlüğü farklıdır ama toplum olarak geldiğimiz şu durumlarda uyarıda bulunmamız art niyet aranacak bir durum değil. Sen soyun istediğin kadar ama yaşadığın ülkenin de farkında olarak yap bunu. Bunlar böyleler
- 1 yıl
Bir kes sesini artık ya sapıkları savunuyorsun utanmadan kadını düşman görüp giyinmeyin diye özgürlüklerine gölge olmaya çalışıyorsun
- 1 yıl
Taciz ve cinayet açık giyinince mi oluyor allahin cahili seni bir gün o kapalı bedeninle yaşa da olayın açıklıkla ilgili olmadığını anlarsın
1 yılBak bu ablayi dinleyin iyi dinleyin not alin kizlar. Biz erkeklere laf anlatamiyoz adalette bisey yapmiyo gorunuyoruz bari siz kendinizi koruyun
03 Yorumla
Soran1 yılKafaları basmıyor bir çoğunun anlamıyorlar ille de soyunalım diyorlar abi
- 1 yıl
Valla kendileri bilir ne diyeyim. Allah evimizden barkimizdan uzak etsin
Soran1 yıl:))
1 yılBunun giyimle ne alakası var güzel ya da açık giyinmeue erkekler sapık olsaydı ben de olurdum mesele karakteri
04 Yorumla
Soran1 yılTabiki de özgürüz tabiki de giyimle alakası yok lakin gerçekler ortada yaşadığımız ülkenin eğitim seviyesi yerlerde cehalet diz boyu. Rahatsız oluyoruz
- 1 yıl
Haklısın valla ne diyim ki kral
Soran1 yılBazıları inat olsun diye veya fırsattan istifade iyice soyunuyor bunu anlayamıyorum yani. Bu şekilde mi çözülecek.
- 1 yıl
Bende öyle hata yapıyorlar
1 yılHeee donla geziyorsunuz adeta ondan sonra erkekler sapık diyorlar
16 Yorumla
Soran1 yılHayır ben senin gibi insanlara işte bu keyfi yaşatmamak için yıllardır kapalı giyiniyorum lakin ona rağmen de bakıyorlar acaba göbek üstü giysem ne olur. Zihniyetleriniz basit çalıştığı için size o primi vermek istemiyorum basit biri olduğumu zannetmiyorum ve beni basit insanların konuşmasını hiç istemem bu yüzden dikkat ediyorum ve pişman değilim böyle daha iyi hissediyorum kendimi daha güvende hissediyorum. Ama tabiki bazıları gerçekten çok abartıyor dozu kaçırıyor onları bende kınıyorum basit insanların gözünde kendilerini basitleştirdikleri için.
- 1 yıl
Hanımefendi ben sokakta hiç bir kadına bakmıyorum hiç biri umrumda değil giyinen ne giyerse giysin bana ne ben gözüme perde çekmişim ben benim olmayan hiç bir kadına bakmam bana ne ya bide günaha mı gireyim iki saniye için ama nefsi ayaklandıran giyime kızıyorum erkek kadın fark etmez
Soran1 yılBende bundan bahsediyorum bazıları çırıl çıplak dolaşmak istiyor. Böylesi hiç bir toplumda kabul görülmez. Gerek yok kısaca
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Soran1 yılÖnceden bile yaprak kapatıyorlarmış. Böyle bir dava olamaz düşmancılık değil bu. Böyle bir toplum ve bir anda değişmeyecek
- 1 yıl
Çok zor öyle böyle değil ya akıllanacak ya da dahada şaşıracak
1 yılNeden dikkat edeyim ki onlar kendilerine sahip çıksın
07 Yorumla- 1 yıl
Aferin devam et böyle sende ölüceksinnn
- 1 yıl
Milleti günaha sokarlar gcları memeleri her yeri açık gezerler bide utanmadan dikkat etsin derler ln biz dikkat ediyor hatta sizden korkuyoruz artık başımıza bişey gelcek diye
- 1 yıl
Hem cinsim saçık saçık giyinip başına bişi gelsin istemiyorum. O sapıklar kendine sahip çıkmaz bizim çıkmamız lazım. Ağzını bozma
Soran1 yılSen yine de öyle cümleler kurma ne olursa olsun..!
- 1 yıl
Tamam 🌷
Soran1 yılKb küfür için de. Kötü niyetli olduğunu düşündüm
- 1 yıl
Allah be.. lanı versin senin gibilerin inşallah sıla bebek tecavüze uğradı küçük bedeni vardı onun günahı neydi Leyla narin iki kız parça parça bölündü yazıklar olsun sana hem cinse sende öleceksen diyip hiç utanmıyor musun bir kaç erkek sana alkış tutsun diye bizi mi hedef gösteriyorsun senin gibi insanlara diyecek çok şey var aslında oksijen israfısin başka bir şey değilsin dikkat sana bir şey olur yoksa
1 yılKimse bakamaz siz açık giyinin gözlerine sahip çıksınlar
05 Yorumla
Soran1 yılKeşke öyle olsa ama bunlar kendini eğitmemiş insanlar adam olmaları imkansız
- 1 yıl
Fark etmiyor ki tesettürlü kadınlara bile bakıyorlar
Soran1 yılEvet bak durum o kadar vahim. Ne gerek var ki iki tane çakalın ağzına laf verip gözlerini bayram ettirmenin.
- 1 yıl
Bu saatten sonra bir şey diyemem çünkü bizim kızlarımız anlamıyor etraf sapik dolu
Soran1 yılBen dikkat ediyorum şahsen çünkü kimseyi memnun etmek istemiyorum gerek yok.
Gizli Üye(25-29)1 yılBir de her erkekle konuşmayın güvendiğin erkeği sevmeye çalışın sevgisinden emin olduğunuz iyi kalpli birni
03 Yorumla
Soran1 yılBazı kızlar gerçekten ya çok saf ya da psikolojik sorunları var
Cevap sahibi1 yılÖyle... Dengesiz birini sevdim sorunlu kafada belli göstermese de narsist net.. 2 senedir sevip istedim iyiyiz ama bahaneler işte anlaşamıyoruz vs
Soran1 yılZaman en önemli şey hayatta ki
Erkekleri uyarman gerekmiyor mu önce🤔
04 Yorumla
Soran1 yılErkekleri erkekler uyarsın biz uyarınca anlamıyorlar biz kendimizi bilelim onlarda kendilerini bilsin sorun kalmaz zaten ortada. Boş rekabet yarattığı için senin gibi insanlar, bu işin içinden çıkılmıyor maalesef. Sorun değil çözüm bulmalı herkes
- 1 yıl
Güya demokratik bi ülkede yaşayıp "giyiminize dikkat edin" demek ne kadar absürt anlamıyor musun? Boş rekabet değil tatlım, bugün kendimden bir şey feraget ederim yarın bin tane feraget etmem gerekir bu böyledir. Bir şeye ne kadar izin verirsen insanlar o kadar üstüne gider. O yüzden ben giyimime dikkat ederim etmem bu kimseyi alakadar etmez. Ya yasalar beni koruyacak şekilde işleyecek ya da erkekler nerede durması gerektiğini öğrenecek. Vahşi doğada yaşamıyorsun, Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorsun hatırlatırım.
Soran1 yılAynen öyle bol ölümlü bol tecavüzlü bir ülke ve inadına soyunalım değil mi? Sizin ki de normal bir kafa yapısı değil yani anlatabildim mi?
- Gündem konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılEtraf kuootlu corap defilesine dondu yine.
00 Yorumla
1 yılĞüzel bşr uyarı 💐👏👏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLinç yiyeceksin geliyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılOrtalığı karıştırma sen
Gizli Üye(25-29)1 yılGiyimle sapıklar iflah oluyor mu hımmmm
017 Yorumla
Soran1 yılHayır olmuyorlar ama onlara keyif vermek doğru değil canım benim
Cevap sahibi1 yılBen geçen haberde motorun borusuna keyiflenen adam gördüm sanırım sapıklık kavramının biz ne giyersek giyelim çözüme kavuşacağını düşünmüyorum adı üstünde sapık ya hani bu adama sen çarşafla giysen zihniyetinde keyiflenir
Soran1 yılTamamda kardeşim öyle diyorsun ama adam zevk alıyor anladın? Ona o zevki yaşatmaktansa yaşatmamak daha iyi değil mi sence de? Yanı kapalı giyinmek bizden ne gibi bir şey eksiltir? Ne bu direniş
Soran1 yılSebebi nedir yani? Bir insan neden yarı çıplak giyinmeyi bu kadar savunur ki bunun altında yatan sebebi ben çok merak ediyorum bir kadın olarak? Erkekler için değil tamam peki ne için? Sonuçta onlar bizim karşı cinsimiz tahrik olmaları çok normal sapıkları demiyorum normal insanların da tahrik olmaları normal çünkü cinsel organlar insanda cinsellik arzusunu uyandırıyor ki bu hayvanlarda bile böyledir bunu inkar edemez kimse.
Soran1 yılE hal böyleyken onlar zaten sapık diye soyunmak ne için? Ben bunu özgürlük olarak görmüyorum şahsen bu da tamamıyla sapkınlığın başka bir boyutu. Eskiden yaprakla kapatılan g**ler şimdi gün yüzüne çıkma mücadelesi veriyor anlamak zor yani.
Cevap sahibi1 yılKonuyu sen hiç anlamıyorsun erkekler genel olarak kadına bakarlar ben ya da başka bir kadın kendimizi aman o bakmasın aman o görmesin diye niye kısıtlayayim istediğimizi giyeriz sapıklara göre yaşamıyoruz bu hayatı açık giyinmek bir tercih isteyen istediğini giyer bir kadın kendisini nasıl özgür rahat mutlu konforlu hissediyorsa o şekilde giymeli bunu iki sapkın göze göre karar vermez kadın istiyor çünkü istediğini yapar giyer isterse giyinmez bu kadar basit sapiklara göre yaşamıyoruz bence bunu sorgulayacaginiza sapik zihniyetleri sorgula hemcinsini sorgulama
Cevap sahibi1 yılŞu kadınları bi rahat bırakın artık ya kadınların giyimini sorgulayacagina sapıkları sorgula göz zinası bilmem ne kendi kocam sevgilim bakıyor diyemiyor sapıklar diyor bir rahat bırakın kadınları artık git sapıklarla çöz sorununu onlarla tartış küçücük bebeğe tecavüz eden zihniyeti sen kapalı giyinerek mi aklayacaksın boş boş konuşuyon işte
Soran1 yılEvet sapıklara göre yaşamıyoruz o konuda katılıyorum ama şöyle bir durum var. Şahsen ben gözlerin üzerimde olmasından rahatsız olduğum için ona göre davranıyorum ve şikayette etmiyorum bir şeyden çünkü ben toplum içinde uyum sağladığımı düşünüyorum. Uyumdan kastım şudur, mesela çiftleşmeyi çağdıştıran şeyler giyinmiyorum bu yüzden kimsenin benim hakkımda o şekilde düşünme hakkı da olmamış oluyor doğal olarak. Ama ben hem cinsellik çağdıştıran kıyafetler giyip sokaklara çıkıp hemde bunlar sapık demem yani. Uzun lafın kısası biz önce kendimizi topluma uygun bireyler haline getirelim gerisi zaten onların yobazlığı veya cahilliği. Ben saldım çayıra mevlam kayıra mantığını doğru bulmuyorum. Toplum kurallarına ve örf adetlere aykırı bir durum özgürlük böyle bir şey değil
Soran1 yılAyrıca sapıkları sorgulamasam zaten kadınlardan böyle bir şey taleb etmezdim. Sapık adı üstünde laftan anlayacak tarzda insanlar değiller ee? Bir sapığın keyif duyduğu şeyler ortada? Biz neden ona istediğini verelim?
Soran1 yılÇocuğa tecavüz ile bu durumun alakası yok o pedofililer kardeşim konuları çarptırıyorsun şu an. Etraf sapık dolu işte niye açıyoruz ki oramızı buramızı sebebi ne? Mesela ormandasın karşına yabani bir hayvan çıktı ve bu hayvan laftan anlamıyor sen inadına onun üzerine mi gidersin? Yoksa bir daha o ormana gitmez misin? Bu böyle bir durum tamamen onlar laftan anlamaz insanlar bu açıkça ortada inatlaşmanın gereği nedir gerekçesi nedir?
Cevap sahibi1 yılkimsenin seninle inat ettiği yok bence insanlari biraz salmayi özgür bırakmayı deneyin başkasının derdini dert etmeyin açık giyniyor istediği gibi bakan bakar o onun tercihi demekki o senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil isteyen istediğini giyer bu kadar basit tartışmaya kapalı bi konu bu 2. 3 insan bulup tartışmaya çalışma bu konuyu boş çünkü girdiğin muhabbet saçma senin görüşüne herkes sahip olmak zorunda değil o senin doğruların bu tarz doğrularda bizim doğrularımız demekki boş ver çok takma kafana
Cevap sahibi1 yılKonu başlığı etraf sapik dolu diye açıyorsun sonra da sapığa hicbirsey yapamayız zaten bakar diyorsun kendinle celisiyorsun gene özgür düşünceye geliyorsun anlayacağın
Soran1 yılCahille muhabbeti kestim
Cevap sahibi1 yılİnsanların giyimine müdahale sen ediyorsun cahil diyor bide hshsdh
Cevap sahibi1 yılYani kendinle çalışmadan laf yapacaksın o zaman laf söylemek için soylemiceksin insanlara 2 3 laf ezberlemissin onu empoze etmeye calisiyon 2 laf alınca da hemen kişisel hakaret zaten senin gibi zihniyete sahip insanlar yüzünden ülke gelişmiyor ki sene 2024 japonya bu konuları konuşmuyor mesela adamlar ülke gelişimine odaklı senin gibi boş beleş insanlar hala kadının giyimine laf çok saçma abi nasıl bir cehalet anlayamıyorum
Soran1 yılSen sanırım biraz zihinsel problem yaşıyorsun. Erkeklere olan öfkeni bana kusman iğrenç oldu. Sen nasıl bir ülkede yaşadığının bilincinde misin? Hayal kafasıyla 🎤 konuşma
Cevap sahibi1 yılDedi ve kadınların giyimine karışıp ülkeyi 20 yil geri kafaya sürükledi
- Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılHaklı isyan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem