Ben; tankla tüfekle olan bir savaştan bahsetmiyorum, biyolojik bir savaştan bahsediyorum. Ben Doğu Karadenizli bir fındık üreticisiyim. Doğu Karadeniz bölgesinde son zamanlarda hiç görülmeyen haşereler türedi. Bunların başında ise kahverengi kokarca böceği ve Asya kaplan sivrisineği geliyor. Kahverengi kokarca böceği özellikle bu sene çok arttı, şehir merkezlerinde bile evlerin içine giriyorlar, her gün onlarca kahverengi kokarca öldürüyoruz. Köylerde ise o kadar çok ki, sürü halinde kolonileşmiş bir şekilde evleri sarmış durumdalar. Bu seneki fındık verimini %15 oranında düşürdükleri söyleniyor. Kahverengi kokarcayla mücadele etmek için salınan samuray arıları bile yetersiz geldi, ilaçla mücadele etme çalışmaları başlatılması için planlamalar yapıldı. Siyonist lobinin yönettiği Amerika, fındık üretimini arttırmak ve dünyanın fındık üretiminin en az %60'ını sağlayan Türkiye'yi geride bırakmak istiyor. İsrailli turistler, son yıllarda Doğu Karadeniz ziyaretleri yapıp bölgemizin iklimsel, bitkisel ve coğrafi yapısını incelediler. Sonra elde ettikleri verilerle, hangi böceklerin Karadeniz ikliminde ve bitkisel yapısında üreyip çoğalacağını buldular ve buna göre böcekler üretip, bu böceklerin daha vahşi olması ve daha hızlı üremeleri için bu böceklerin genetiğiyle oynadılar ve bu böceklerin mutasyona uğramalarına sebep oldular. Sonra uçaklarla beraber böcekleri, Doğu Karadeniz bölgesine attılar. Şişlik, ağrı, kızarıklık ve yara yapan Asya kaplan sivrisineği türünü de bu şekilde saldılar bence. Sonra da ürettikleri sinek ilaçlarını satıp para kazanmayı hedeflediler. Bunların hepsi, siyonistlerin oyunu bence. Siz, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer