Güncellemeler
1 yıl
DAHA SONRA ANNEM EVE GİTMİŞ. BABAMA ANLATMIŞ YAŞADIKLARMIZI. BABAM OLUR MU YA İLAÇLARI ALMAN LAZIM. TANSİYON İLAÇLARI ÇÜNKÜ. DUR YARIN BİZ GİDELİM YAZDIRALIM. ANNEMLE BABAM ERTESİ GÜN GİDİYORLAR. BABAMLA ANNEM İÇERİ GİRER GİRMEZ DİĞER DOKTORLAR BİZ BEYAZ KODA VERDİK SİZİ DOKTORA KIZINIZ HAKARET ETTİ. HADİ GİDİN ÖDEYİN Bİ DR BEKLEMENİN CEZASI DİYEREK ANNEMLE BABAMI KOVMUŞLAR... BUGÜN BANA Bİ TELEFON GELDİ
Güncellemeler
1 yıl
KARAKOLDAN BENİ ANNEMI VE BABAMI İFADEYE. GİTTİK YAŞADIĞIMIZI ANLATTIM. POLİS BANA DR DEDİKLERİNİ OKUDU. NE DEMİŞ YAA KRİZ GEÇİRİÇEM VALLAHA YAAA BANA kardeşim GERİZEKALI VE SENİ DOKTOR YAPANIN VS VS KÜFÜRLER ETMİŞİM. ŞOK OLDUM YAAA BÖYLE BİRŞEY Mİ OLUR YAA ALLAH AŞKINA. KAMERA KAYDINA BAKIN DEDİM. ÇÜNKÜ GÜYA ELİMDEKİ TELEFONU ONA ATMAYA CALIŞMIŞIM YALAN ASLA OYLE BİRŞEY OLMADI
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
cimere yaz ablacım direk yazz adı soyadı sağlık ocağı detaylı şekilde
eee sonuç?
karşı dava açın şikayetçi olun kamera kayıtları varsa hele direk doktorun siciline işler siz de ondan şikayetçi olun...
Cimere yazdım ama o beyaz kodu aramış olay savcılığa gitmiş.
ifademi verdim sonra nolucak bilmiyorum ama 7 bin lira cezası varmış ya da hapis dediler
direk sizde karşı dava açın şikayetçi olun aplacım.. ordaki kimse doktorun aleyhine şahitlik yapmaz ama kamera vs varsa lehinize sonuçlanır. yalan beyandan hakaretten siz dava açın. aynı şekilde bana hakaret etti deyin ben girmi dedim gerizeklamısınız siz saygısız cahil aptallar gibi sen de saydır aplaa aklına ne geldiyse haa kamera kaydı varsa sıkıntı yok.. varmıydı orada kamera..
çok hızlı şekilde dava açın ve kamera varsa kayıt istetin çünkü ayıtlar 7 ile 30 gün arasında tutuluyor.. o yüzden elinizi çabuk tutun... gidin karşı dava açınn lan bak gece gece ben sinir oldum.. kıyıda köşede sıkıştırıp döverdim ben o adamı
kamera vardı ama çalışmıyormuş polis dedi. Aynı sizin dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim.
bunu da beyan et.. vardı ama çalışmıyordu diye bir şey yok... olamaz.. ne zamandır çalışmıyor neden çalışmıyor çalışmadığına dair teknik bilgi nerden alınmış bunların hepsini şikayetçi olduğunda talep et..
hatta cahtgpt yi kullan şikayet dilekçesi yazarken... kişilik hakları ve iftira ile alakalı suç duyurularını araştır... kısa ama etkili bi dilekçe olsun
ilk önce savunma hazırla.. görevi başındaki memura hakaret görevi engelleme ve beyaz masa şikayeti vs bunlar neymiş onları araştır.. sonra bunlardaki duruma göre isnad edilen tüm suçlamaları reddettiğini yaz. sonrasında olayın nasıl geliştiğini anlat ve daha sonra bu doktordan şikayetçi olmak istiyorum de maddi manevi tazminat davası aç..
Allah razı olsun cook teşekkür ederim. Hİç aklıma gelmemişti sizin dediğiniz gibi yapıcam. DR kadın başını yastığa koyduğu zaman nasıl rahat yatıyor hiç anlamıyorum. Bende onu Allaha havale ediyorum. Beni mağdur etti maddi manevi
www.turkerfatihcicek.av.tr/.../beyaz-kod-sonrasi-hukuki%CC%87-s%C3%BCre%C3%A7ler
surmenedh.saglik.gov.tr/.../...orulan-sorular.html
oku bunları hem karşı tarafın hakları hem de ne ile suçlandığını anlaman açısından önemli
olayın kamu davası olduğunu bilmen önemli... yani karşında şahıs yok savcı kovuşturmaya gerek yok derse bile peşini bırakma git hakaret ve zan altında klamk suçundan dava aç görevi kötüye kullanmaktan vs..
www.ozdogruhukuk.com/.../...vasi-nasil-acilir.html
tamamdır hepsini inceleyip cuma günü savcılıkta suç duyurusunda bulunucum. Ona etmediğim küfürleri etmişim gibi ifade vermesi beni çok korkutuyor ama asla peşini bırakmam. 🙂
Cimere yaz