Beyaz kod ve onunla ilgili süreç?

Merhabalar Ağustos ayında kayıtlığım olduğum saglık ocağına gittim annemle beraber. İlaç yazdırmaya sıra aldık. Dr bizi çağırmadı ilk 15 dk sonra ekranda annemin ismi çıktı tam o esnada bi kadın yaklaştı 2 dk dr bir şey sormam gerekiyor dedi bende tabi buyrun dedim. Ama kadın 20 dk geçmesine rağmen çıkmadı. Bende işe gidicem ilaçları hepte ben yazdırdığım için beklemem gerekiyor. Saatte 16.45 geçiyordu.5te servise binmem gerekiyor. Annem ben bi rica ediyim dr hanımdan dedi. HOCAM ACELEMİZ VAR KIZIM GİDİCEK BİZİM İLACI YAZAR MISINIZ DEDİ. Gayet normal bir şekilde 2 dk sonra icerideki kadın çıktı. kusura bakmayın vs vs. DR ODASINA TIKLATTIM AMA DUYMADI FARK ETTİM ONU. İCERİ GİRDİM BENDE BİLGİSAYARA BİRSEYLER YAZIYORDU. BEN SANA GEL DEMEDİM DEDİ. KAPIYA TIKLATTIM DEDİM. TELEFONUMDAKİ İLAÇLARI GÖSTEREREK BUNLARI YAZAR MISINIZ DEDİM BANA HAIR YAZMAM ÇIK DİŞARI DEDİ. BENDE SENİ NEREYE ETMEM GEREKİYOR DEDİM 184 Ü ARA DEDİ ÇIKTIM ARADIM SİKAYETCİ OLDUM. DEVAMINI YAZIYORUM

Güncellemeler
1 yıl
DAHA SONRA ANNEM EVE GİTMİŞ. BABAMA ANLATMIŞ YAŞADIKLARMIZI. BABAM OLUR MU YA İLAÇLARI ALMAN LAZIM. TANSİYON İLAÇLARI ÇÜNKÜ. DUR YARIN BİZ GİDELİM YAZDIRALIM. ANNEMLE BABAM ERTESİ GÜN GİDİYORLAR. BABAMLA ANNEM İÇERİ GİRER GİRMEZ DİĞER DOKTORLAR BİZ BEYAZ KODA VERDİK SİZİ DOKTORA KIZINIZ HAKARET ETTİ. HADİ GİDİN ÖDEYİN Bİ DR BEKLEMENİN CEZASI DİYEREK ANNEMLE BABAMI KOVMUŞLAR... BUGÜN BANA Bİ TELEFON GELDİ

Güncellemeler
1 yıl
KARAKOLDAN BENİ ANNEMI VE BABAMI İFADEYE. GİTTİK YAŞADIĞIMIZI ANLATTIM. POLİS BANA DR DEDİKLERİNİ OKUDU. NE DEMİŞ YAA KRİZ GEÇİRİÇEM VALLAHA YAAA BANA kardeşim GERİZEKALI VE SENİ DOKTOR YAPANIN VS VS KÜFÜRLER ETMİŞİM. ŞOK OLDUM YAAA BÖYLE BİRŞEY Mİ OLUR YAA ALLAH AŞKINA. KAMERA KAYDINA BAKIN DEDİM. ÇÜNKÜ GÜYA ELİMDEKİ TELEFONU ONA ATMAYA CALIŞMIŞIM YALAN ASLA OYLE BİRŞEY OLMADI

Beyaz kod ve onunla ilgili süreç?