Biri anlatabılır mı? Kimleri nereye nasıl ifşa ediyorlar tam olarak? Benım de küçükken başıma dcde şantaj olayı gelmişti. Aileme foto atılıp daha fazla atmam istenmişti. O çocuk napıyo şuanda bilmiyorum ama 4 yıl geçti üzerinden. Sizce bu kişiyi ifşa edebılır mıyım? Yani adını soyadını bilmiyorum. Şehrını biliyodum ama Türkiye'de mi şuanda bilmiyorum vatandaşlıl alıp gitmiş olabilir başka ülkeye. Bir de sahte bir Instagram hesabı vardı hala duruyor. Ordan bulunabilir mı? Veya benım bana 4 yıl önce bunu yaptığını kanıtlamam gerekır mı twitterda şuanda yaşanan ifşa olayları için? Sanırım kızları tehtıt eden şantaj yapanları ifla ediyorlar dc logları ile. Şun o çocuk TC'de değilse o bundan zarar görür mu yanı ben sizce bir şey yapsam mı yoksa TC'de olanlar onu bağlamaz mı? şu an nerde bilmiyorum gerçekten en son vatandaşlik alıp gıtcem diyordu. Benım elımde ss kayıt falan kalmadı dc hesapları da duruyor müdür bilmiyorum ama onlar bir çeteydi kızların resimlerini dep oluyorlar lardı. Çocuk bana iyi davrandı ilk duygusal bağ kurdu. Sonra birden kötülük yapmaya başladı sebebını de söylememıştı. Aileme açık fotomu atmıştı ona güvenerek attı ğim fotomdu. Benım elımde kanıt yok ama napmalıyım sizce ya. 4 yıl geçti üstünden DC grupları duruyo mu bilmiyorum bile ama yine de şuanda dc logları araştırılıyormus sanırım o dc grubunu kapatmış olsalar bile bulunur mu bu loglar ve çocuk TC'de olmasa bile bulunur mu? Yanı sizce o bulunur mu
Arkadaşlar twitter'da neler oluyor insanlar sürekli şu şantajcıyı ifşa edelim falan diyorlar?
Güncellemeler
1 yıl
İbrahim haskologlu diye biri var X'te bana yazsın tüm tehtıt edilen kızlar yazmıs siyasetçi sanırım o. Ama bende kanıt yok işte pf ya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yurt dışına gittiyse gittiği ülkeye bilgi veriliyo deport edilmesi için ve özellikle bunun için ilgileniyolar sen yine de bildiğin tüm bilgileri paylaş yurt dışında olması bir şeyi değiştirmez.
İşte bilmiyorum tam ne yapmalıyım olaylardan haberim yok basına bi şey gelmesini de istiyorum bi yandan ama elımde kanıt yok. Cimere mi yazmalıyım nereye napcam ki.
Hem dc grubunun adını bile unuttum ama çete şöyle bir şeydi. Rehabilite edilenler rehabilite edilecekler diye ayar yapmıs çocuk dc grubunda. Kendisini ercüment cozr zannediyordu. Ona saygısızlık yapanlar ile o grupta ugrasıyorlardı. Ben hiçbir şey yapmamıstım ne olduğunu da bilmiyordum ön çocuğun ama psikopat çıktı bana kendını öldür falan diyordu. Aileme ndemi atmıştı. Saygısızlık yaptın demişti naptım diyodum sorgulama sorgularsan biter ipini çekerim falan diyordu. Yanı grubun içeriğini biliyorum kısacası ve sahte instasını biliyorum. Sahte instasındsn kimliği bulunur zaten o konuda şanslıyım. Ama napcam ki
X'te konula ilgilenenlere özel mesaj atıp uzunca bilgilendirebilirsin elindeki tüm kanıtları ekran görüntülerini ve yaşadıklarını anlat konuyla ilgili ne yapabileceğinizi konuşursunuz sonrasında mesaj attığın hesaplar bunu yayarsa hesap ve kişi bulunabilir tek başına bir şey yapman çok zor bende şimdi X'te ilgilenen bir kaç hesap bulabilirsem yazıcam sana hemen dm yoluyla onlara iletebilirsin. Çok derin bir şekilde ilgileniliyo senin kimse hatırlamıyodur dediğin detaylardan araştıran kişiler çok rahatlıkla kim olduklarını anlayabilir bence hiç belli olmaz.
Knk çok teşekkür ederim ama kanıt yok elımde. Ben 4 yıl önce onu polise gidicem diye korkutmuştum o çocuk da kendısı benle korkup iletişimi kesmişti. Ailem de hayatı kararır diye polise gelmedi benle. Ne kadar ilginç gerçekten ailem benle ilgilenmedi çocugun geleceğini düşündü. Ben de gittiği için silmiştim tüm kanıtları
Sadece acaba dc logları araştırılırken ben böyle bir grup da vardı ona da baksanız desem bulunur mu?
Polisler zaten araştırıyormus şuanda o tarz grupları
Ama sildilerse bilmiyorum. Adını da unuttum grubun. Ve çocuk TC'de bile olmayabilir. Ve benım lafımla araştırılır mı bilmiyorum
Bu içeriği anlatsam silinmiş bile olsa grupları bulunur mu? Hem ayrıca cocguın tipini ve sahte hesabını da biliyorum twitterda ifşa olsa ne güzel olurdu ya. sadce grubun içeriğini biliyorum okadar ne yaptıklarını bılıyorum işte.
Saygı dizisini gerçek hayata dokmuslerdı
4 yıl önce olsaydı vallahi polise bile gitmeme gerek kalmadan hem gruplarını kapattırırdım hem de ifşa ederdim ya. Ama benım zamanıma denk gelmedi bu olaylar. Kimbilir kaç kızın daha canını yakıyor şuanda.
Aynı şey şu an benım başıma gelıyor
İmkansız artık
Tamam ben bi şey yapamam zaten kanıt yok çünkü. Ama bir haber gördüm polisler artık DC'nin loglarını araştırıyormus kadınları böyle tehtıt edenlerin olduğu grupları. 4 yıl geçti grup duruyor müdür bilmiyorum. Ama silinmiş olsa bile bulunamaz mı grup? Log sonuçta konuşma geçmişi demek. Grup olmasa bile ben kısaca grubun içeriğini anlatsam araştırılır mı? Grubun adını da unuttum çünkü ya
Ama kısaca içerde dönenleri hatırlıyorum çocuk kendini ercmnt cozer sanıyordu insanlara kötülük yapılıyordu içerde grupta bi çeteydiler.
Bu içeriği anlatsam silinmiş bile olsa grupları bulunur mu? Hem ayrıca cocguın tipini ve sahte hesabını da biliyorum twitterda ifşa olsa ne güzel olurdu ya.
Belki kendı kendıne zaten bulunur? Polisler loglars bakıyormus çünkü son olaylardan sonra. Ben de işlerini kolaylaştırmak için bunları anlatsam yardımcı olur mu? Gruplaeı silinmiş olsa bile hatta grubun ismini unutmuş olsam bile hatta kanıtım olmasa bile. Sonuçta o gruba ulasmalarını saglarım? Loglardan kanıtlanır gerçi loglarda riskli şeyler yazıyolar miydi bilmiyorum ya pf
Yüzünü gördünmü hiç
Evet kendısını atmıstı sahte instasını da biliyorım ama gizliiiii
Yanı sırf benım lafımla bu olay araştırılır mı diye merak ettim gündem de bu darbe halihazırda en azından yardım edenler olursa çok sevınırım ya. Biz ailemle polise gitmemiştik çocuğun gelecegı kararır diye. Ailem de düşünceli neden böyle oldu bilmiyorum benı düşünmediler korktukları için mi onu düşündüler anlamıyorum
Kanka karakola gidip yaşadığı şehirdeki kişilerin vesikalığına bakabilirsin doğum yılını falan biliyosanda kolay olur hatta sen bile panelle yapabilirsin ama kanıtın vaemı
Sahte instasında fotolaeı var hala büyük ihtimalle. Elinde bıçaklı fotoları falan var tam psikopattı. Yaptıgı yanında kaldı ben de unutmuştum
Sana bunu yaparken o reşitmiydi senden büyükmüydü veya
Kanıtım yok önceden vardı ss almıstım ama bi şey yapmadım onu korkuttun sadece polise gıtcem diye. O da kendini korkup bırakmıştı benı. Ben de sildim napayım ya. Kanıt olması gerekiyor mu ya aslında ben seuı sordum kanıtım zaten yok 4 yıl da gectı zaten sadece şuanda dc loglarını araştırıyormus polisler kadınları böyle tehtıt edenler için. Belki benım bi şey yapmama gerek kalmadan bulunur? Sence bu olabilir mı?
Knk karakola girersem kanıt gerekir olayın üstünden çok geçti ben de kanıtları silmiştim çocuk kendısı korkup kaçtıgı için ve ailem geleceği kararır diye ihbar etmediği için. Napayım ya silmiştim işte ss'leri. Kanıtları.
Çok tehdit eden var böyle sen fotolar fake diyosun doğum tarihini falan bilsen en azından ay olarak belki bulabilirdin
Şuanda sadece haberlerde dc logları nin araştırıldıgını gördüm ve aklıma geldi acaba kendısı bulunur mu? Veya ben bu grubun içeriğinü soylesemmmm grubunnadını bile unuttum gerçi ama sence polisler o grubun içeriğini anlattıgıma göre arastırma yapar mı? Çocuk kendıeını ercmnt çözer zannediyodu rehabilite edilenler edilecekler diye ayırmıstı grupta böyle çeteydi bunlar hepsi de bu çocuğu dinliyordu. İçeriği bu kısaca benı de rehabilite oldu falan diye kayıtlara geçmiştir Kars yaşıyolardı içerde kızların çplk fotosunu depoluyilardi
Bunu grubun adını bilmiyorrm ama polise ya da cimere yazsam bu grup bulunmaya calısılır mı?
Yoksa grubun adını bilmediğim için araştırılmaz mı?
Veya grup kapandıysa hala bulunabılır mı pf
Veya çocuğun benı tehtıt ettiği sahte Instagram hesabı duruyor hala. O hesabın loglarına ulasılır mı? Ama gerçi şuanda polisler sadce dc logları ile ilgileniyor sanırm. İnsta loglarına baktırmqk istesem kendım şikayet etmem gerekir sanırm
Ya bilmiyom zaten biliyosun devlet pek ilgilenmiyo belki ip adresini bulursun o instadan
Benle yasıttı evet
Benle yasıttı çocuktuk ikimiz de 17 idik. Ama yanında ona calısan büyük adamlar vardı 25 yaşında falan o çcugu dinliyorlardı belki yaşını da yanlış söylemiş tır bilemiyorum yaa.
O zamanlar inanmıstım işte onu dinlediklerine
Fotoları kendısı büyük ihtimalle knk yası yanlış olabilir ama. Ankadaydı bi de. Şu an sahte hesabında fotoları var.
Knk devlet ilgilenmiyo mu twitterda devletin dc loglarını arastırmaya başladığını gördügum için sordum zaten bu soruyu. Kadınları tehtıt şantaj edenler araştırılıyormus
Halk da ifşa etmekle meşgul işte çift koldan çalışılıyor ama ben napsam bilmiyorum sanırım bi şey yapamam.
Önceden olsaydı neyse...
Git şansını dene