Arkadaşlar twitter'da neler oluyor insanlar sürekli şu şantajcıyı ifşa edelim falan diyorlar?

Biri anlatabılır mı? Kimleri nereye nasıl ifşa ediyorlar tam olarak? Benım de küçükken başıma dcde şantaj olayı gelmişti. Aileme foto atılıp daha fazla atmam istenmişti. O çocuk napıyo şuanda bilmiyorum ama 4 yıl geçti üzerinden. Sizce bu kişiyi ifşa edebılır mıyım? Yani adını soyadını bilmiyorum. Şehrını biliyodum ama Türkiye'de mi şuanda bilmiyorum vatandaşlıl alıp gitmiş olabilir başka ülkeye. Bir de sahte bir Instagram hesabı vardı hala duruyor. Ordan bulunabilir mı? Veya benım bana 4 yıl önce bunu yaptığını kanıtlamam gerekır mı twitterda şuanda yaşanan ifşa olayları için? Sanırım kızları tehtıt eden şantaj yapanları ifla ediyorlar dc logları ile. Şun o çocuk TC'de değilse o bundan zarar görür mu yanı ben sizce bir şey yapsam mı yoksa TC'de olanlar onu bağlamaz mı? şu an nerde bilmiyorum gerçekten en son vatandaşlik alıp gıtcem diyordu. Benım elımde ss kayıt falan kalmadı dc hesapları da duruyor müdür bilmiyorum ama onlar bir çeteydi kızların resimlerini dep oluyorlar lardı. Çocuk bana iyi davrandı ilk duygusal bağ kurdu. Sonra birden kötülük yapmaya başladı sebebını de söylememıştı. Aileme açık fotomu atmıştı ona güvenerek attı ğim fotomdu. Benım elımde kanıt yok ama napmalıyım sizce ya. 4 yıl geçti üstünden DC grupları duruyo mu bilmiyorum bile ama yine de şuanda dc logları araştırılıyormus sanırım o dc grubunu kapatmış olsalar bile bulunur mu bu loglar ve çocuk TC'de olmasa bile bulunur mu? Yanı sizce o bulunur mu

Güncellemeler
1 yıl
İbrahim haskologlu diye biri var X'te bana yazsın tüm tehtıt edilen kızlar yazmıs siyasetçi sanırım o. Ama bende kanıt yok işte pf ya.
Arkadaşlar twitter'da neler oluyor insanlar sürekli şu şantajcıyı ifşa edelim falan diyorlar?