Avukat'ı ofisinde ziyaret edip 1 saat derdinizi anlatmanın bedeli 3.500 TL olmuş.
Siz en son ne zaman Avukat'a gittiniz 😀😀

Avukat'ı ofisinde ziyaret edip 1 saat derdinizi anlatmanın bedeli 3.500 TL olmuş.
Siz en son ne zaman Avukat'a gittiniz 😀😀
Bir avukata danışmanın bedeli 3.500 TL gibi yüksek bir rakamsa, bu durum, hukuki danışmanlık almanın artık ne kadar maliyetli hale geldiğini gösteriyor. Ancak, avukata en son ne zaman gittiğimi belirtmek için bir tarih veremem, çünkü geçmiş deneyimlerimi paylaşamam. Ama böyle bir durumda, yasal konularım olduğunda profesyonel yardım almanın önemini göz önünde bulundurmak gerektiğini düşünüyorum. Eğer bir danışmanlık hizmetine ihtiyacım olursa, fiyatı ve sağlayabileceği faydaları değerlendirmek elzem olacaktır.
avukatım var tüm vekalet haklarıma sahip güsel yanlarıda var bir durum karşısında bu konular için avukatım sizinle iletişime geçecektir diyorsun🤭 ona pek bir şey sormuyorum işi gereği çok detaycı olacakları tek tek sıralıyor...
Cevap
17Cevap
benim işim olmadı hiç avukatla
Avukat ayağıma gelmişti😁😁sağlık personeliyim ve hastamız rutin kontrole gelmişti avukat olduğunu öğrendiğimde o dönem bir avukata danışmak istediğim birkaç sorum vardı onları beleşe sormuştum
Akıllı seni😀
Genelde bu ücret alınmıyor verilmiyor maalesef. Söz konusu ücret gayet makul zira avukat için vakit nakittir.
Allah avukat ve psikoloğun eline düşürmesin 😂😂, aile dizisi aklıma geldi aslanla devinin psikolağa gittiği sahne
Desene, benim avukat arkadaşlara danışmam 3.500 tl. Vay arkadaş ! Arkadaşlık ne güne kalmış derim bu durumda 😂😂
Düşünsene, halamın oğluna falan bir şey sormam gerekse “Ver 3.500₺ . Danış.” dediğini. Artık derim “ Anan gibi paragözsün.” diye. 😂😂
Desen hakkındır 😀
😂😂
Öyle bir ihtiyaç duymadım. Umarım ihtiyaç duymayız
Umarım.
Bi kere şirket avukatıyla işim oldu onda da şirketim karşıladı 🙈 Allah düşürmesin 😅
Hayatımda hiç avukata işim düşmedi allah düşürmesin 3.500 tl ne demek😭
İnş işim düşerse de haklı olan taraf olurum da avukat masraflarını karşı tarafa yıkarım ohh
Çoğu mezun zaten işsiz, aç gezerken bu neyin fiyatı acaba? tamam saygın , kariyerli bir meslek olabilir ama insanların satın alma gücü o kadar yüksek değil. Bin lirayı geçmemeli bence.
2 yıl sanırım. sonra bi kez savcılık. beleşti benimkiler. hatta para aldım :))₺-₺₺
Tanıdık avukat arkadaşlar var. Bir kahveye hallediyorum
Şirket avukatları var.
Para ödemiyoruz.
O kadar oldu mu tanidik bi avukat arkadaşıma bi sey sordum allahdan para istemedi hakaret davası açıldı bana demek bi avukat tutsam yandım avukatlar çok paragozdur
Görmeseydim iyiydi ya… Tam lazım olduğu zaman…
Bir arkadaşa bakıp çıkmak ne kadar acaba 🤣
Neyse ki en yakın arkadaşım avukat 😅
ziyaret etmedim de bir olay için konuşmuştuk sadece
üçyüzelli tl gibi düşün ucuz bence
Ziyarete gitmedim , payını verdim oldu bitti
Aboww abartmışlar iyice
Kuzenim avukat bana bedava
2-3 sene önce 😂
Avukat kuzenlerim olduğu için sülalem rahat
Hiç gitmedim.
Avukatlar da iyice psikologlar gibi para alıyorlar. Bu zamanda bilgi bile parayla satılıyor.
Öyle işte
Vay arkadas kuzenimin 2 tanesi avukat mesajlara ondan cevap vermiyor demek 😂
İşim gereği sık görüşüyorum
Hiçbir zaman ailede var biraz gerek yok kii
Hiç gitmedim
Hiç ihtiyacım olmadı
chatgpt denen bir şey var
Allah düşürmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?