Gündemden kalkmayacak gibi duran Semih çelik olayi?

Olayın ilk yayınlandığı gün buralardan biri sayesinde haberim oldu ve biraz araştırdım.
Bu çocuk, o iki kıza bunları yapmayı zaten kafasında planlıyormuş ve buna dair çizimlere sahipmiş.
Klasik bir psikolojik bozukluğa sahip k@til vakası anlayacağınız. Bu tür vakaları yakından takip ederim, şahsi olarak yıllardır araştırdığım bir konuydu zaten suçlu psikolojisi. Ve emin olun, bu tür vakalar her zaman olan şeyler. Her seferinde de sesini duyurmaya çalışan zavallı halk.

O kadar öfkeliyim ki herkese. Öncelikle Çelik ailesine, bu çocuğun bu durumunu ciddiye alıp önlem almadıkları için, yanı başında durup tedavi için çabalamadıkları, bunun yerine c! n çıkartmak için hocaya götürdükleri için aileye kızgınım. Bu aileyi bu denli cahil yapan eğitimsizlikten şikayetçiyim, deliriyorum burada resmen eğitimin b0ktanlığına.

Bu oğlanı birkaç kez hastaneye yatırılmasına rağmen her seferinde salıp durmuş olan hastane görevlilerine sinirliyim. İşlerini doğru düzgün yapmamış olmalarına, çünkü yüksek bir ihtimalle torpille oraya oturtulmuş olmalarına çok sinirliyim.

Halkın bir kısmının (çoğunluk medyada karşılaştığım z kuşak) sadece bu durum yüzünden aldığı ani tavıra sinirliyim. Hayır, siz daha dün uyuyan insanlar, bugün böyle bir vaka duyduğunuz ve araştırmadan da saçma sapan şeyler yaydığınız için vicdanınızı rahatlatıyor musunuz güzelce? Deli oluyorum yok Çelik’i neden hapse atmamışlar yok niye cezası verilmemiş yok niye öyle niye böyle.. ?

Bu insanlar tam bir k@nser, siz tam bir k@nsersiniz. Sadece umursuyormuş gibi görünen ve vicdanlarını kendi kendilerine rahatlatmaya çalışan ama bir halttan da haberi olmayan kişiler.

Tahmin edin başka kime öfkeliyim ama? Kimler en k@nser, en k@nsiz? Bu halkı bu kadar cahil eden, yetiştiremeyen, yerinde saymasını sağlayan, zihni sağlıksız çocuklarıyla nasıl başa çıkacağını bile bilmeyen bireyler, ebeveynler, görevliler yetiştirdikleri için tüm sistemin yaratıcılarına sinirliyim. Yani biz. Vatandaşlarımız. Hepimiz yarattık bunu. Asıl suçlular biziz diyorum ben.

Kimse bahsetmiyor bundan. Kimse de kalkıp demiyor biz nerede hata yaptık ve ben bir gün çıldıracağım. Biz hatayı eğitimde yaptık arkadaşlar, abiler, ablalar. Çünkü eğitimsiz bir halk, eğitimsiz bir iktidar seçer/eğitimsiz partileri oluşturur. Eğitimsiz bir halk, ülkesini her konuda aşağı çekmekle kalmaz, çürütür, çiğ çiğ yer, yutar hatta.

Şimdi buraya ah vah yazacak insanlar varsa da onlara da seslenmek istiyorum. Olaya duygusal bakmak insani olarak doğal hakkımız. Ama gerçekten bir şeyleri değiştirecek, minik bir kalkındırma da olsa halka bir gerçeklik tokadı paylaşacak cesur insanlar varsa, işte bu insanlar gerçekten bu öldürülen kadınları umursuyor demektir.

Güncellemeler
1 yıl
KS’dan da ancak bu kadar duyurabiliyormuşuz be sesimizi
Gündemden kalkmayacak gibi duran Semih çelik olayi?