Gündem Gündem olaylar sonrası, yaşadığım yerde binalara saçma yazılar yazılmaya başlandı. Dışarı çıkmaya korkar hale mi geldik? befoderler Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Merdiven basamaklarında çarpılar İhanet=ölüm yazılarıSaçma sapan yazılar. Gündem olaylar sonrası, yaşadığım yerde binalara saçma yazılar yazılmaya başlandı. Dışarı çıkmaya korkar hale mi geldik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ergenlerin saçma sapan hayal dünyaları ile yüzyılın saçma sapan günlerini yaşıyordu. Adiler ve asiler 0 0 Yorumla
Yer_Altından_Notlar_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl "Bir hayırlısı ile ölseydik" diyorum başka bir şey demiyorum 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Saçma sapan şeyler işte.. Herkes kafayı sıyırdı en sonunda. 0 0 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ülkenin çivisi çıktı artık düzelmemiz cok zor 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Her gördüğünü ruh hastası bil, mesafeyi koru kendine sahip çık bacım. 0 0 Yorumla
Novada Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Birileri bence aklı sıra korku salıp kendilerince alay etmekte korkmaya gerek yok. 0 0 Yorumla
noprosecution Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Çevrende kadın düşmanı çok var öyleyse dikkat et o yazılar normal değil allah korusun 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. herkes delirdi artık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ergenlerin saçma sapan hayal dünyaları ile yüzyılın saçma sapan günlerini yaşıyordu. Adiler ve asiler
"Bir hayırlısı ile ölseydik" diyorum başka bir şey demiyorum 🤷🏻♀️
Saçma sapan şeyler işte.. Herkes kafayı sıyırdı en sonunda.
Ülkenin çivisi çıktı artık düzelmemiz cok zor
Her gördüğünü ruh hastası bil, mesafeyi koru kendine sahip çık bacım.
Birileri bence aklı sıra korku salıp kendilerince alay etmekte korkmaya gerek yok.
Çevrende kadın düşmanı çok var öyleyse dikkat et o yazılar normal değil allah korusun
Haklisin kafsyi yedi herkes
İyice çığırından çıktı
Herkes bağımlı bende dahil
ne yazılıypr mesela nasıl bişey
herkes delirdi artık
Ülkenin gidişat çok kötü
Cikma