AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Siyasal İslam yoktur, laikliğin altına sığınan laikler vardır. Ya laiksindir ya Müslüman, çöp argümanınızla AKPyi İslam'la ilişkilendirip İslam'ı karalamaktan başka amaç yok. Türkiye laiktir, AKP'te laik yeşil kemalisttir.
İslami karalamaya gerek mi var zaten öğrenen dinden çıkıyor
Siz zaten putperesttiniz, müslüman değildiniz. İslam'dan çıkış sadece bu ülkede yoğun, oda laiklik ve putperestlik taban kaynaklı. Sana en özgür Avrupalı kızların okuyup nasıl İslam'a geçtiğini atayım istersen, hepsi taze Müslüman.
Kur'an'ın Allah'ı matematik bilmiyor sadece bu bile yeter miras paylaşımı matematiksel olarak hatalı millet dine giriyor veya çıkıyor diye karar vermem ben dinlerin mantıklı yani yok sadece İslam degil
Bu yoldan devam odun lazım az, aynen mantıklı değil 😃
Sana göre öyle korkutarak mi inandırmaya calisiyorsun gerçi İbrahimi dinlerin yakıtı korkudur
Korkutmuyorum, inanmayan korkmaz böyle devam et doğru yoldasın irdeleme çok
Tamam teşekkürler
Boş konuşmayın İslamın üstünlüğünü bütün dünya gördü artık. islamı kötüleyen aparatlar bütün dünyada rezil oldu ulkemizde de
Neymiş üstünlüğü 😀😀
Merhamet insanlık akıl mantık tarih yazıyor tekrardan islamiyet bide sivilleri öldüren çoluk çocuk katleden vampirlerin durumu var bütün dünya bunlar hayvandan aşağı diyor artık:)
Kimse öyle demiyor İslamda da katliam ayetleri var Filistinlilerde aynı imkan olsa onlar da aynılarını yapardı mesele güç meselesi
Söylediğiniz yalanlar 20. Yüzyılda kaldı artık külahıma anlat diyor butun dünya artık adres ver külahıma göndereyim sana:)
Bu dil rezil ve yalancı dil çıktı
Bos konuşuyorsun insanlar insan olduğu için tepki gösteriyor kimse İslam'a girmez kolay kolay İslam savaş cihat dini hem millet aklıni peynir ekmekle mi yedi adamlar Hristiyanlıga bile inanmıyor dinsizler
Sen kendi hayal dünyanda yasa dediklerinin hiçbiri olmuyor
Arkadaşım külahımı al ona konuş karnımız tok bu hurafelere
Dünyadan haberin yok
Bu ülke bu dünya bu fikirlerden nefret etti maalesef tel aviv bombalanıyor diyen portakal ve efendilerinden rezil oldular masleler düştü iyi geceler
Hayal dünyanda yaşamaya devam et ne desem boş sana
Rezil oldu efendilerin artık susun yıllarca konuşup kaymak yediniz şimdi de çocuk katillerini savunmaya geçtiniz
Ne alaka ya
İnsan insandır ben katil savunmam
Benim türbanlı bacılarıma ikna odası kuruldu der, kendisi 28 ayrı metresine ev açar. Siyasal İslam iyidir, dönemin iktidar partisine mensupsan tabii
Sermaye sahiplerine daha çok zenginlik halk'a ise öbür dünyada cenneti vaat edip bu dünyadaki sefaletine şükür etmesini dayatır.
Siyasal Chplilik ne Vaat eder onu söylersen bende sana bunu söylerim
Öyle bir şey yok önce kavramları ogren
Siyasal İslam diye de bişey yok o zaman
Var siyaset biliminde bir terim siyasal chplilik diye bir terim yol literatürde sen onu anlayamıyorsun daha
Öffffff
Sen nesin hdplsin yüzde yüz
Oy vermiyorum
Siyasal hdplisin o zaman
Siyasal kürtçuluk hakkında ne düşünüyorsun bunu şöyle bakalim
Böyle bişey yok diyemezsin bu vae
Kurt değilim siyasal Kürtçülük diye terim yok milliyetçilik var fasizm var ırkçılık var sen git siyasal bilimler dersi al uğraştirma beni kavram uydurma
Siyasal kürtçuluk yok ama siyasal İslam var 🤣🤣🤣🤣🤣 tamam
Senle ciddi konuşsam sinir krizi geçiririm ne kadarda işine geldiği gibi konuşuyorsun
Terimleri bilmiyorsun ki literatürde var da yok mu diyorum sanki aksini kanıtlayan bilgin yok
tamam
Doğrusunu anlatıyorum anlamıyorsun
Sen yarim aklinla beni kandırdığını zannet bı kelime öğrenmiş literatür deyip duruyor avmk Yozgat siyasal öğrenci misin sen
Sen hiç bilmiyorsun cahil cesareti de başka ya 😀😀
Literatür kelimesini öğrendi diye kendini bilgili zannediyon avmk bu ne eziklik
Aksini iddia eden Bilgin var mı yok o zaman süs ad hominem yapma
Vaay ad hominemi de bilirmiş 🤣🤣🤣
Çok boş adamsın aksini iddia eden kanıt bul bilmediğimi kabul edeceğim sen bildiğini sanan yarım cahilsin laftan anlamazsin ne desem
En tehlikeli cahil türüsün cahil bile bilmediğini kabul eder sende o da yok
Yav tamam sen git TİP e oy vermeye devam et avmk
Hemen yargılıyor kime oy verirssem veririm. sana ne zatem kimseye vermiyorum
Yoksul ama din ile kandırılmış bir ülke.
Kaos tukenmislik ve biten bir ulke
bolca pislik
Doğru 😀
BM raporlarına baktım Suudi Arabistan tecavüzde sonuncu İsveç Norveç İsviçre gibi Baltık ülkeleri ve Amerika en başta:) kim pislikmiş BM raporlarında gözüküyor hurafeciler sizi İslam düşmanları rezil oldunuz Ebu cahiller gazze olaylarıyla bütün dünyada
Tecavüzün tanımı farklı o ülkelerde eşinle riza dışı iliskiye girsen bile tecavüz sayılıyor ve şikayet çok oluyor müslüman ulkesinde toplum baskısı oluyor evli değilse bile kadının adı çıkıyor evliyse zaten şikayet hakkı yok o yüzden o istatikler öyle
cahile laf söylenmez sal gitsin
Boş boş konuşma eşinle rıza dışı ilişki tecavüz sayılıyormuş hurafeciler
Amerika'da her iki dakikada bir kadına tecavüz ediliyor BM raporları yazıyor gazze katliamcıları bütün pislik sizde dünyayı kana buladınız
Bilmiyorsun işte normalde medeni hukuka göre bile tecavüz daha bundan haberin yok internetten bulduğum bilgiyle artislik yapıyorsun
Boş boş konuşma meseleyi sözcü gazetesi gibi sulandırmaya çalışıp rezil olma
Türk Medeni kanununa göre bile suç sen slogan adamisin hiç bilgin yok senin kadar bosunu burada görmedim
BM aile içi tecavüzden bahsetmiyor İslama laf atanlarda beyin harbiden yok Ebu cahilin torunları meseleyi zurnanın zırt deliğine getirip soktu
Her türlü tecavüz alınıyor o yüzden batıda çok gözüküyor tr de tecavüz ne bilinmiyor bile pek
Ne biliyorsun dünyanın bütün asayiş bilgileri sana mı geliyor boş boş konuşuyorsun
Gerekçesini biliyorum bunları ben de araştırıyorum hukuk bilmeden kopyala yapıştır ile olmuyor sorgula biraz
Bak Pakistan'da bir kadına tecavüz edilsin insanlar tecavüzü düşürmüyor toplu tecavüz etmeye kalkıyor hindistan da böyle orada da hatırı sayılır müslüman var
Sen eğer BM nin bu raporunu biliyorsan bende dinazorum İslama laf atan boş cahiller
Afganistan'da erkek çocuklara tecavüz etmek normal bu bir gelenek bu iş için çocuk yetiştiriyor bunlar zenginlere pazarlanıyor
Erkek çocuklara tecavüzün kralını Amerika'da yaptılar, pizzagate, Jeffrey epistein olayları yaz ve oku çocuklara tecavüzün ülkeleri nere hadi byee cahil biraz oku araştır
Sana kalsa müslümanlar temiz sandığın gibi değil batıyı savunmuyorum sen fanatiksin gerçekler umrunda değil sorun burada işine geleni yaziyorsun
Batıda bunlar en azından gelenek değil bir de bu açıdan düşün müslümanlar kadar cahil geri kalmış bir büyük din grubu yok nerede pislik radikal örgüt ic savaş insan hakları ihlali var genellikle müslüman ulkelerde
Batının en azından kendine göre medeniyeti var ister beğen ister beğenme
Osmanlı bile kendini batı devleti olarak görüyordu Roma imparatoru kayser sultanı ikrumu Rum Bizans imparatoru gibi unvanlar kullanıyordu Osmanlı sultanlari
Tecavüz sömürge kan dökme medeniyeti mi Batı uşaklığı için para alıyor musunuz
Dediklerimin hangisi yalan medeniyetin başladığı yer batidir bilimin temeli orada atılmıştır sonra müslümanlar bayrağı ele almış sonra batı özüne dönmüştür Moğol işgali sonucunda İslam medeniyeti çökmeye başlamıştır batının icadı telefonla batıya çamur atıyorsun son 800 yıldır kayda değer başarısı yok bilimde muslumanlarin
Tarih bile bilmiyorsun boşuna konuşuyorum beynim yandı yazma bana byeee medeniyet oradan başlamışmış ortaçağda bok yiyen Avrupadan medeniyeti başlattı 😀
Ortaçağda ıslam medeniyeti öndeydi ilk çağları bahsediyorum antik Yunan medeniyeti ve Roma imparatorluğunu Roma imparatorluğu yıkıldıktan sonra batı geriledi zaten sen tarih bildigine emin misin😂diyene bak
Roma hukuku mimarisi Yunan mimarisi filozofları falan hala günümüzde geçerli kabul görüyor Roma gibi tarihe uzun süre damga vuran uzun süren medeniyet çok azdır Osmanlı bile Romaya özenmiş ki Osmanlı en güçlü müslüman devletiydi
Hele bana bitene Roma mimarisinde taç mahal gibi yedi harikadan birini say
Roma mimarisi batı mimarisinin temeli zaten Yıldız sarayı bile batı mimarisine göre yapılmış sen müslüman mimarisine özenen bir hristiyan imparatorluğu duydun mu? Roma bir imparatorluktan daha fazlası mısır medeniyeti de iyidur aslında misirlilarin aslı Kıptidir bunlar müslüman veua Arap değildi çoğu asimile oldu mesela Amerika'da kızılderililer neyse Mısır'da da Kıptiler onlar
Kolezyum mesela yedi harikadam biri Roma döneminden kalma
Romanın kurucusu etsrükler değil mi onlara da çoğu tarihçi Türk diyor
Zeus heykeli mesela keops piramiti gibiler de var
Bu tartışmalı Roma imparatorluğu Türkler yüzünden yıkıldı kavimler göçünü tetikledilet çünkü
Roma imparatorluğu bile mültecilere dayanamadı bak Türkiye nasıl dayanacak dehşet güçlü imparatorluktu😂
Türkü Türkle kıyaslıyorsun
Demekki medeniyetin beşiği kimmiş türkmüş
Zayıf bir iddia kimse ciddiye almıyor her halükarda Romayı Türkler yıktı yani çağ kapatmışiz
Türkler göçebe savaşçı bir millet yerleşik hayatta değil ki Türkler yazıya bile çok sonradan geçti Türkleri çin kaynaklarından öğreniyoruz medeniyetin temeli değiller ama şimdiki onluk askeri sistemi Türkler geliştirmiş ve bulmus on başı yüz başı gibi hatta ata rahat binmek için pantolonu bile icat etmisler
Yıkım
Gizli çöl farelerini
sömürülmeyi
Çökmüş bir ülke
Sen arzı mevutçularla karıştırdın herhalde:)
Vaatsiz
hiççç