Güncellemeler
1 yıl
Surekli kadin asagilayan, kadin dusmanligi yapan, agzindan salyalar akan beyinsel sakatlarin da bunlardan hicbir farki yok.
Güncellemeler
1 yıl
Ben sahsen kullarim boyle utanirdim ya... gelip din guzellemesi yapmayin az once biri zirvalamis.."dinden uzaklasinca insanlar sapitiyolar"MIŞ... acaba ben neden sokakta adam kesmiyorum dine inanmadigim icin kesmem gerekirdi oysa... oyle mi :D
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayvanları savunduk ittapar dediler, ormanları savunduk farklı şeyler olduk, kendimizi savunduk feminist karılar olduk hep bir şey olduk hep suçlu biz olduk annem için korkuyorum, ablam için korkuyorum, ülkede ki bütün kadınlar için korkuyorum sokakta akşam ya da tek yürüyen bir kadın gördüğüm zaman yanına gidiyorum hem kendi tedirginliğim gitsin diye hem o kadının çünkü adım gibi eminim ki o kadında korkuyor o yalnızlıktan. Kimse yolda yürürken bile korkan kadınların kendilerine güzel sözler söylemesini falan beklemesin kimse yani hiçbirisi haketmiyor. Tek istediğimiz huzurla evimize dönebilmek
Ne diyeyim ki haklisin... M. S. 2024te hala magara kafali beyinsel sakatlarla ugrasiyoruz iste..
Sosyal medyada erkolara yalan gazlar verenler de katildir gözümde. Kendı pis zihniyetleri dısardan sürekli destek halinde. O saçma kadın dusmanı sayfalar ve kişilerin hesapları kaldırılmalı. Ezık varlıklar kadınlarla ilgili toplaşıp konuşuyorlar instada sonra gerçeklerin o oldugunu sanıyorlar.
Kesinlikle oyle. Hatta borsa kaplani, anal virtuozu gibi incel gerizeqali hesaplar var. Baksan tipleri de kiytiriktir bunlarin ama kadin dusmanligini normallestiriyolar. Hepsi igrenc yaratik. Umarim kendi analarini babalarini keserler.
Yazıklar olsun gerçekten