Bu ulkede adalet niye kiytirik?

x.com/.../1842218952761721049

İstanbul 'da bir kadina 2 tane beyinsel sakat yaratik tecavuz etmeye calismis. Kiz sikayetci olmadigi icin serbest birakilmislar ve oncesinde bircok suc kaydi varmis bu yaratiklarin. Uyusturucu, gasp, hirsizlik, yaralama falan filan..

Problem su ki: boyle bir durumda sikayetci olan magdurun kimlik ve adres bilgileri karsi tarafa acik oluyor. Otomatik olarak bilgileri gizleme zahmetine girmiyorlar. Onu da belirtmek gerekiyor :D... yani sen magdursun ve bu pisliklerle iliskin olmasin istiyorsun ama kimlik bilgilerin ve adresin karsi tarafa eger sen gizlilik talep etmezsen veriliyor :D

Su ulkede yaptiklari en buyuk iki iyilik sigara yasagi ve kredi kart sifrelerinde kisitlama yapilmasi :D koskoca 22 yil gecmis gitmis ben bu 2 icraatten baska mantikli bir sey bulamiyorum. Lanet olsun ya...

Ve bu olayi hadi gectik diyelim fatih'te iki genc kizi parcalara ayirip sonra intihar eden hir beyinsel sakat vakasi olmus. Abi bunlar ne...

Bu nasi ulke yonetimi bu nasi vatandas guvenligi? Yazik lan... hangi bir olayi yazalim arkadas ulke rezalet... rezil!
Güncellemeler
1 yıl
Surekli kadin asagilayan, kadin dusmanligi yapan, agzindan salyalar akan beyinsel sakatlarin da bunlardan hicbir farki yok.
Güncellemeler
1 yıl
Ben sahsen kullarim boyle utanirdim ya... gelip din guzellemesi yapmayin az once biri zirvalamis.."dinden uzaklasinca insanlar sapitiyolar"MIŞ... acaba ben neden sokakta adam kesmiyorum dine inanmadigim icin kesmem gerekirdi oysa... oyle mi :D
Bu ulkede adalet niye kiytirik?