Bugünkü olaydan sonra fark ettim ki sosyal çürüme yaşıyoruz dibine kadar bence idam gelmeli ya sizce?
İdam gelmeli
Gelmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugünkü olaydan sonra fark ettim ki sosyal çürüme yaşıyoruz dibine kadar bence idam gelmeli ya sizce?
Sosyal çürüme yaşıyoruz diyor sosyal çürüme olan toplumda idam istiyor bu nasıl çeliski awk sanırsın çok adaletli yargı hukuk adalet var ülkede herkes hak ettiği cezayı çekiyor da birde idam eksikti sen önce bir çürümüş hukuk ve adalet sistemini düzeltte idamı sonra istersin
Idam öyle kolay değil. Şöyle düşün biri idam edilip sonradan masum olduğu ortaya çıkarsa ne olacak. Ve bu kişi senin erkek kardeşin yeğenin çocuğun baban da olabilir. Kolay mı sanıyorsun
@Nenesu güzelim bunu öyle senin dediğin gibi yapmazlar. Adamın biri düşmanına kumpas kurar bi orspu. tutar ormana git bu adamla der kadın gider tam işe başlayınca kadın bağırır kumpasi kuran da videoya çeker koşar napiyosun sen der hanfendide tecavüz etti bana der. Hadi al senin erkek kardeş idam sehpasında
@Nenesu O dediğin olay yürürlüğe girerse emin ol çok masumun da canı gider. Mesela sen yanlışlıkla bi çocuğu ezdin arabayla öldü. Ailesi dediki 120 ile gidiyirdu kamera yok 3v5 şahit ile mahkemeyi kandırdılar ve seni çıkarttılar idam sehpasına
Düşünsene nekadar kötü bir durum
Cevap
1Cevap
idam gelsin tabi gelsin de idam gelene kadar önce 20 suç işleyip dışarda gezmese kimse mesela.
Bugünki olaya kadr farketmedn mi bunu
Evet
Alıntı yapma knk
Ne alıntısı
Olabilecek en kötü şeyleri zaten yaşadık ve herkes soruyor "idam gelmeli mi sizce" saçma ve boş konuşmayın. Her şeyin cezası var ama Türkiye de uygulanmıyor. Hele de büyüklerin böyle boş konuşması o kadar komik ki. Evet idam gelmeli. Keşke parlak zihinler yönetse ülkeyi. 25 40 yaş arası olmalı bu. Dediğin sosyal çürüme ise o kadar saçma ki. Bu bir sosyal aktivite veya normal durum değil. Bu bir vahşet. Kelimeleri sıradanlaştırip algılari bozmayın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?