Akşam akşam gördüğüm haber karşısında yine şok oldum sokak ortasında gençbir kıza resmen cinsel saldırıda bulunuyorlar ve daha önceden aynı şekilde suç kayıtları var ne olacak bu ülkenin hali böyle kansızlara neden caydırıcı cezalar verilmez

Akşam akşam gördüğüm haber karşısında yine şok oldum sokak ortasında gençbir kıza resmen cinsel saldırıda bulunuyorlar ve daha önceden aynı şekilde suç kayıtları var ne olacak bu ülkenin hali böyle kansızlara neden caydırıcı cezalar verilmez

Sokaklar tekin yer olmaya başladı Kadıköy de geç vakitte evime dönmeye çalışıyorum yürüyerek iki genç önümü kesti bıçak çekti dayı bize para ver dedi cebim se 250 500 ne varsa verdik acımaz bıcağı takardı
maalesef çok üzücü bir durum
Devamında kız ayakta duramıyor bildiğin ordakilerin yardımıyla kaldırıp götürüyorlar siz düşünün artık ne kadar korktuğunu cidden bu dünyada kadın olmak çok zor
Bundan sonra nasıl bir psikolojik tramva oluşacak kızcağız da kim bilir ülkede adalet sadece mahkeme duvarındaki yazıdan ibaret
Çaydırıcı cezadan çok bunları bir mağaraya ayıların içine bırakmak lazım…
Vahşi hayvanlara yem yapmak güzel fikir
Sinir katsayım arttı. Bu canavarların eti bile hayvana haram gibi gelir… hayvanlar hayvanlığından utanır! Bu canavarlar … ne desek boş! Adalet yazısına bakıp bir kez daha gülüyorum!
Cevap
3Cevap
bunlara idam gelmeli
Önce serbest bırakmışlar, tepkiler üzerine tekrar tutuklamışlar.
Ya şimdi serbest bırakana burada anaavrat küfür etsek bizi içeri alırlar kansızlar
Cezalar caydırıcı ama insan olana. Şu varki sopa kırbaç idam gibi cezalar olmadığı müddetçe bu tür eşşekler düzelmez
Yani kızlat ne kadar özgürüz desenizde böyle hödüklerin neler yapacağı ortada ulu orta böyle şeyler yapanları bide tenhada düşünün. Siz siz olun geç saatlerde dışarılarda dolaşmayın. Çok acilse yanınızda sizi koruyabilecek bi erkek olmadan asla
Böyle birini salmak demek güzel taciz edememişsin git başkasının canını yak tekrar gel demek sokakta aramızda dolaşıyor bunungibi yüzlercesi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?