Ukrayna'da hastahane vuruldu ama duyar kasanlar meydanda yok. Samimi buluyor musunuz?

Ukrayna'da hastahane vuruldu ama duyar kasanlar meydanda yok. Samimi buluyor musunuz?
Bizdekilerin amacı katledilen masum insanlar değil sadece Araplar çünkü hepsi Araptaparlar
Arap seviciler gözlerini yummuştur. Ölen hristiyan diye
@Kimdertinder Kesinlikle. Oysa Hristiyan alemi ümmetten çok daha fazla duyarlı Gazze catismalarina
Cevap
3Cevap
Bm söyleyince inanasım gelmiyor. Daha fazla kaynağa ihtiyaçım var inanmak için. Malûm daha önce de kendi kendine patlayayış yapanlar vardı.
Gazze verileri de BM den
Bm üyesi ülkelerinde israil desteği ortada.
Lobi ve para gücü
İşte onlar şimdi Yunanistan'ı destekliyor ve tatbikat yapıyor bize karşı.
Çünkü savaşı fonlayanlar batının ta kendisi, iki yüzlüler.. Rusya’yı destekliyorum silip süpürmesi lazım hepsini.
Bende israili destekliyorum umarım tüm arap alemini yok eder
Şu boğazları isgal ederek sıcak sıcak denizlere inme hayalleri olan Rusya mı?
Tonlarca sebzeni geri döndürüp maddi zarara seni uğratan Rusya mı?
Adamlar Karadenizde ve Suriyede oturuyorlar zaten
Suriye seni ilgilendirmiyor , orası başka ülke toprağı. Sen 8ceriyi saglama al. Bu da güçlü ekonomi ile olur. Güçlü ekonomi beraberinde siyasi ve askeri gücü getirir
Tamam da konumuz Rusya değil miydi, nasıl Türkiyeye döndü
Ben boğazları arzulayan Rusya dedim , sen de zaten Suriye ve Karadeniz'de dedin. Karadeniz'e kıyısı var normal. Suriye konusu her yerde olabilir. Tr uzerinde de emeli var Rusya'nın. Bu kadar destekleme Derim
Rus vatandaşıyım desteklerim
O zaman ayrı. Ama katliam yapıyor Ukrayna'da. Karımın ilhaki, hastane vurması. Savaş suçlusu Putin
Herkes ölecek boş ver.
Bizdekilerin hepsi Arap kıçı yalayan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar