Benim ülkem gayet güzel. burada pkk yandaşları olmasa Arap seviciler olmasa bu ülke mis gibi olurdu
Sevmiyorum kardeşim ben Arapları insan evladı 2 tane 3 tane doğurur başkasının ülkesinde futbol takımın kurar gibi 7 9 tane yapmaz...
Benim ülkem gayet güzel. burada pkk yandaşları olmasa Arap seviciler olmasa bu ülke mis gibi olurdu
Sevmiyorum kardeşim ben Arapları insan evladı 2 tane 3 tane doğurur başkasının ülkesinde futbol takımın kurar gibi 7 9 tane yapmaz...
Zaten türkiye şu an öyle değil mi baksana narine neler neler yapmışlar sokağa çıksam erkekler beni yiyecekmiş gibi bakıyorlar neden sırf bir kadınım diye yani afganistan falan hikaye
Narin zaten çocuk kimsesiz 😡😡
Bir kız çocuğa bile sahip çıkamadılar onu demek istiyorum sana
Cahilsin. Araplara bak, onlar Türklere hiç saldırmıyor ve biz onların hayatlarında bile yokuz. Sadece ülkemiz ucuz diye buraya seyahat ediyorlar. Onların ülkelerine bak; her şey var ve insanlar insan gibi yaşıyor. Ama bizde hayvanlar bile bizden daha iyi yaşıyor. Biz Araplar, Afganlar falan değiliz, güçlü olan onlar. Biz, başarısızlıklarımızı hep başkalarının üzerine atıyoruz. Biraz kendimize baksak olmaz mı? Yok, ne gerek var! Arap, Kürt, Afgan var, onların üzerine atarız."
Cevap
11Cevap
Türkiye zaten geri kalmış ve büyük oranda cahil kesimden oluşan bir ülke. Yani sadece topluma göre yönetim yavaş yavaş değişir.
akpli bakan ne demişti eğitim düzeyimiz arttıkça oylarımız azalıyor. tamamen eğitimli bir halk olsak akp yerle yeksan olur
Cahil toplumu ele geçirmek kolaydır.. yönetmekte kolaydır.
Cidden Erdem küfür etmicem ve tayfası resmen taliban kafası yaşıyor
Biz gençler olarak buna izin vermicez medeniyet olarak lütfen Batıyı örnek alalım biz Türküz arap değiliz afgan değiliz kendimize gelelim
Din ile yönetilen ülkeler daha kolay yönetildiği içim Emperyalist ülkeler tarafından.
Cahili yönetmek kolay olduğu için
Ve hangi partiye oy atıyorsun
Daha rahat yönetebilmek için
Yapıyı bozup çökertmek işte
Cahil degilmisiniz zaten
Varsayım bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?