Güncellemeler
1 yıl
Videolar cok dehset verici. Hackleme falan diyorlar ama hikaye. Adamlar resmen tekolojik alet diye bomba satmislar millete. Pil boyle patlamaz. Bide hala bagimsiz ulke oldugumuzi sananlar cagri cihazina bunu yaoan Türkiye ye satilan f16 larda neler vardir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İsraile yahudilere düşman olursaniz böyle korkarsiniz işte
İsrail lobisinin desteğiyle siyasette, sporda, sanatta bir yerlere gelmek isteyen insanlar haricinde İsraile düşman olmayan millet var mı. Sen israili soykırim yapmasına rağmen seven destekleyen insanların gercekten sevdiklerinimi düşünuyosun?
İsraili gerçekten seviyoruz evet.
Onlar bir tek qraplara düşman ve çok da haklılar. Ayrıca araplarin ülkesi çok. Israilin sadece 1 tane
Bende araplara düşmanim ama hitlerin yahudilere yaptığı soykirımı ne kadar kinıyosam ve nefret ediyosam şimdide aynı sekilde yahudiler için nefretim. Bir millete duşman olman topraklarını isgal edip, onlara soykırım yapanları savunmanı gerektirmez. Bu insancıl bir şey değil.
Israilin orası. Başından beri oradaydilar ama sonra başlarına bazı kötü şeyler geldikten sonra sürgün edildiler
Bi de arap ülkeleri var ama yahudi ülkesi ufacık 1 tane şey. Ben mantigima göre konuşurum
ABD de kizilderili yerliler vardı ve ispanyollar ve portekizliler hepsini katledip topraklarıni aldı şimdi kızılderililer çıkip desinki bu ülke bizim çıkın gidin senin mantığına göre doğru olan bu. Bence israil tarihini ve tüm insanlık tarihini oku araştır abim.
Biz en fazla olene kadar ufak tefek seylerden azcik korkarız. Ama Müslümanlarin düşmanlari icin sonsuza kadar surecek korku ve azap vardir. Zaten godeceginiz yeri bildiginiz icin içten içe yasadiginiz ölüm korkusunu saymiyorum bile
Evet. Sosyal medya bile İSRAEL'in
Mahalle firinindan alip yedigimiz ekmekte bile aslan payı onların. Bizdeki gibi sömurge ülkelerde dönen ekonominin %95 inden fazlasi onlarin
Telefonlarla istedigi zaman bizi dinler istediginde iletisimi kapatir falan tamam ama dötümuzde bombayla dolasmak ta hic hos olmadi ama
Sosyal medya Instagram, Facebook, Twitter İsrael'in. Ama biz , bize saldirmayan hiç bir seye zarar vermiyoruz. Derin konu. Müsait olursan daha derin anlatırım.
Evet biliyorum. Siz herseylerini elinden alırken uslu uslu bekleyenlere karsi koymayanlara karismasınız.
Sen belli ki tarihi bilmeden atıp tutmayı seviyorsun. Kim kimin elinden almış okumanı öneririm. Gerçekleri öğrenmeye cesaretin varsa tâbi. Böyle bir konuda gizli kullanıcı olarak sorduğunu göz önüne de alırsak
Bu sitede 3 tip ezik var.
Biri sıkısinca klavyede harf hatasi yapanlara yazmayi ögren der.
İkincisi sıkısinca gozliden yazdın der.
Ucuncusu sıkısınca yası buyuk olanlara dayı diye hitap etmeye baslar
İkincisini ele alirsak mesela burdaki nickname ile yazmak cesaret mi oluyor mesela?
Neyse sen aldin cevabini ki bu üş bostan birini yapmissin. Cok ta uzatmaya gerek kalmiyor
Aslında haklısın. Senin gibi cesareti olmayan ezik biriyle ne diye konuşuyorum. Biz çok gördük yiğitlik yapıp karşılık bulunca masum ve mağduru oynayan.
apple iphone yüzden kulanıyom
Onda havai fisek gibi isikli mi patliyormus? Havaliymis ben de alim. Öleceksek sekil olsun