Türkiye'de çok önceden 8 GB bana 1 ay rahat yetiyordu şu an 50 GB kullanıyorum bir ay olmadan hemen bitiyor. İnterneti çok kullanmama rağmen kısa bir süre içinde çok internet yiyor. 10 dk video izliyorum anında 1 GB yiyor. Operatörler bizi kazıklıyorlar.
Birde okadar para ödediğimize rağmen kazıklıyorlar bizi şerefsizler. Türk halkının en sevmediğim özelliği bu kazıkçı ve dolandırıcı olması her şeyde bir kazıklama bir dolandırma oluyor
Bulgaristanda yaşayan biri ile Türkiye'de yaşayan biri aynı GB ile bir diziyi baştan sona kadar izleyip internet testi yapmışlar Bulgaristandaki kişi toplam 37 bölüm izleyebilirken Türkiye'deki kişi sadece 20 bölüm izleyebilmiş
Sence haberi yok mu sanıyorsun? Bence herseyi biliyorlar. Güçlü olan haklıdır ve ortak pay vardır herkesin yararlandığı
Cevap sahibi
1 yıl
Zenginler, fakirlerden daha mı güçlüdür? Zengin kazıkçılar, vatandaşı kazıklıyorlar ve devlete bile kafa tutuyorlar. "Eğer asgari ücreti bizim istediğimiz gibi belirlemezsen, fiyatlara zam yapmamıza engel olursan, işçilerimizi işten çıkartırız" diye tehdit ediyorlar.