Güncellemeler
1 yıl
İmam nikahı kıyan imamlar tutuklanmalidir diye düşünüyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar, kadınlar , çocuklar imam nikahı adı altında mal karşılıgında satıldıgı ve yaşı tutmadıgı için imam nikahıyla evlendirilince evli sayıldiklarini iddia ettikleri için ve zorladıkları için yasaklanması gerektigini düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Resmi nikah olduktan sonra dini nikah kiyilmanin ne sakincasi var isteyen istedigini yapabilir
Saçma dini nikah olmasa bile yerine başka bir şey uydurulur. Zaten dini nikah diye birşet yok ama sorun adetlerde değil toplum çürüdü
Resmi nikah yoksa imam değil ayrıca dini nikah onun adı resmi nikah yoksa imamlar dini nikah kıymıyolar zaten kıyan varsa da şikayet edilebilir
Hayır resmi nikah yapmayana imam nikahı kıyan hoca cezalandırılmalıdır
Bizim bir arkadaş var aklıma o geldi suriyede hep mala vuruyoo imam nikah kıyıp işini gördükten sonra bosaniyoo..
Arkadaşının ateşi hepimizden bol olucak
@vesvesex reis imam nikah olunca günah olmuyomus
😂 o nikah o nikah değil awk suudi araplarda yapıyo onu allahımı kandırıyosunuz awk 😂
Yetişkin karşı cins iki kişinin nikah kıymadan bir arada yaşaması nasıl yasak değilse, dini nikah da yasak olmamalı bence. Ama devlet nezdinde bir geçerliliği olmaz, nikahsız iki kişi gibi muamele yapılmalı kesinlikle devlette.
Dini nikah bir geçerliligi yok , Resmi nikah varken dini nikah ne mantiksiz . Burasi laik ve hukuk devleti begenmiyorsan terk et
Abisi burası laik bir ülke laikliğin ne demek olduğunu güzelce bi araştır 😂
Haha, laik ve hukuk devletini beğenmediğimi nereden çıkardın? Dini nikah ile nikahsız bir arada yaşamak arasında devletin gözünden bakınca nasıl bir fark var? Amaç istenmeyen evlilikleri engellemekse, bu konuda koruyucu ve cezalandırıcı olmalı devlet.
Hayır burası laik diyor beğenmiyosan terk et diyor zaten laik bir ülke olduğumuz için her milletten her inançtan insanlarla iç içe yaşayabiliyoruz 😂
Kanun olarak geçerli olmadığı için, insanlar bunu kötü amaçlar ve küçük kızlar için kullanıyor, o yüzden hemen yasaklanmalı ve kaldırılmalı
Her turlu evlenmenin yasaklanmasi taraftariyim
Neden yasaklansın ki? Laik bir ülkedeyiz. Resmi işlemleri hallettikten sonra imam nikahı da kıyılabilir
Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrilmasidir.
Önce ne anlama geldigini ögren sonra tartismaya çalış.
Resmi nikahsız imam nikahı yasaklanmalı
Resmi nikah olmadan imam nikahı olmamalı
Yasak zaten resmi olmadan imam nikahı yapılması.
Hayır resmi nikahtan sonra yapılmalı
Evet
Seni alacak birini bulursan imam cagirmazsin.
Eden yasaklansın ki
Hayır
Neden
Evet
Yooo
Neden ki
Sana zararı ne.
Bana bir zararı yok. Kadınlarin kullanilmasini onlemek amacli paylastim burasi soru platformu tartismaya acik bir soru
Başkaları seni ilgilendirmez. Laik ve demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Herkesin kendi iradesine sahip olduğu bir cumhuriyet. Sen kendi yaşantından sorumlusun
Başkaları beni ilgilendirir. Çünkü hem cinsimi ilgilendiren her şey beni ilgilendirir Çünkü biz kadının sen anlamazsin bu zekayla fazla yaşamıssın
Yazdığını oku. Hangi zekayla ne yazdığına bir bak
yasaklanamaz
cddenmi