• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Kıyamet yakın bence arkadaşlar sizce?

Kullanıcı12re
Kullanıcı12re Takip Et
Yoda Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Kıyamet yakın bence arkadaşlar sizce?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kıyamet alametleri oldukça gerçekleşti. Ama kopacağı zamanı bilemiyoruz. Yaşadığımız çağ sanki yaşanılacak bir çağ olmadığını bilmeyen mi yok sanki. (Aslında çoktan paşa paşa kopması gerekiyordu Dünya bu kadar çok berbat ve bir o kadar rezalet özellikleri barındırmasına rağmen fazlasıyla birçok küstahlığın en önde gideni olması halinde dahi kopmaması oldukça Troll) Var olmak en büyük suç işte Dünyada

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

5

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı.

evet yakın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Aynen öyle bir bir hepsi tutuyor resmen zaten küçük olanlar gerçekleşti bence geriye büyük olanlar kaldı , baksana küçücük bebeğe bile geçen tecavüz etmişler 2 yasindaki küçücük bebeğe ya şaka gibiler ammk

0
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Ne kıyameti ya. Arap masallarına mı inanıyorsunuz?

0
    29 Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Sen müslüman mısın bro

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Değilim tabi ki. O saçmalıklara insanlar hala nasıl inanıyor onu da anlamış değilim. Sorgulamıyorlar. Saçma olduğunu bildikleri halde "aman dinden çıkarsam sonsuza kadar cehennemde yanarım" diye inanmaya devam ediyorlar. Zaten dinin beslendiği 2 şey var. Biri korku diğeri umut. Sana cehennemle korku , cennetle umut aşılayıp inancını taze tutmaya çalışıyor. Ama bu dünyaya 1 kere geldin ve ölümden sonra yaşam falan yok. Zamanını din gibi saçma şeylerle harcamak yerine seni mutlu edecek şeylerle uğraşmalısın.

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Şöyle düşün seni yaratan o zaman niye sana akıl versin hayvanlardan üstün tutsun o zaman bi gariplik yokmu bunda

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Hayvanlardan üstün olduğumuzu kim söyledi? Mesela balıklardan iyi yüzebiliyor musun? Kuşlardan iyi uçabiliyor musun? İnsanın tek üstün olduğu konu bilgiyi işleyebilme konusunda kendini geliştirmiş olması. Sana din saçma gelmiyor mu?

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Şöyle diyim sana seni yaradanın seni yaratması için senden üstün olması lazım insan olamaz sonuçta göz vermiş akıl vermiş o zaman seni yaratan dünyaya niye getirmiş sana ihtiyacı yok senin ölümünü seyredip gülcek halide yok kendi yarattığı varlık çünkü bizi yaratmasının sebepi bizim kendi sevaplarımıza cenneti kazanmamız
      Kıyamet yok diyon belki ama gittikçe iyi füzeler çıkıyo dünya dengesi bozuluyo birgün asla yaşanmayacak kuruyup gitcek işte bizi yaradanda bizi burdan kurtarmak istiyo hayvana belki fiziksel olarak vermiş bizi yaradan ama sana kimsede olmayan akıl vermiş sen bu aklınla uçabiliyon ev yapabiliyon

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Ve bu aklımızla kendi kızını canlı canlı toprağa gömenleri halife yapan bir dine iman ediyoruz öyle mi? Kendi kızını toprağa gömen birini kandırmak ne kadar zor olabilir? O dönemde çok saçma şeylere inanıyorlardı , o dönemi bırak bu dönemde bile çok saçma şeylere inananlar var. Hoca çıkıp "hafıs bilmem kim 4 sene anne karnında kaldı edebe bakar mısın? " dediğinde inananlar oluyor. Tabi ki o zamanlarda da birisi çıkıp benimle ruhani bir varlık konuştu dediğinde inandılar. Göğe çıktığına inandılar. Ayı 2'ye böldüğüne inandılar. Ben seni dinsiz birine çeviremem bu zamanla zaten mutlaka olacak bir şey. İlerde bir gün , şuandaki düşüncelerine güleceksin. Ben şimdi çıkıp cebrail benimle konuştu ben peygamberim desem , hapse veya tımarhaneye atarlar. Ha bu arada yine bana iman edenler çıkar onu da söyleyeyim. Bunu 1500 yıl önce yapsaydım şuanda benim hakkımda kötü söz kullanmak bile yasaktı.

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Senin bu anlattığın cahiliye devri ve cahil insanların konuşmaları hz muhammedde bu toplumun içinde doğdu. ama asla kızını gömmeddi daha ona peygamberlik gelmemiş olmasına rağmen herkese karşı iyidi ama peygamberlik gelince akrabaları düşman oldu çünkü inanmak istemediler onları yaratan rablerinin allahın varlığına inanmadılar allah da onlara felaket verdi ve gazaba uğrattı. islam dinide yükseldi çünkü kuranda yazıyo ibrahim suresi 42 - 47 ayetlerinde ' sakın allahı zalimelerinden yaptıklarından habersiz sanma. Allah onları ancak , gözlerinin dehşetle bakacağı bir güne erteliyor'. Bugün bile baktığın zaman batıda avrupada müslüman olanları görüyoz. çünkü inan bana benden daha fazla araştırıyolar. doğruyu buluyolar.

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Müslüman olanları görüyoz değil , sonradan müslüman olanları el üstünde tuttukları için müslüman olmuş gibi rol yapıyorlar. Gerçekten müslüman olsalar bile , bugün gençlerin çoğu dinsiz. Ve dinin saçmalığını görenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Sen de bir gün göreceksin. Umarım bu genç yaşlarında erkenden fark edersin.

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Hayır dinimi asla bırakmıycam ama sen bi kuran mealini baştan sonu oku bakıyım o zaman anlarsın gerçek mi sahte mi olduğunu bilgilerin bi insan tarafından söylenmediğinu

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Baştan sona kadar okudum. Anlamlarını araştırdım ve zaten bu yüzden saçma sapan bir şey olduğunu anladım. Sen okuduysan bir kere daha oku. Bu sefer tarafsız oku anlarsın ne kadar saçma sapan olduğunu.

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Bide tefsirini oku bakalım anlayarak okudunmu acaba senle bu meseleyi yüzyüze tartışmak isterdim

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

1 : Allah şeytanı kendisine karşı gelmeyecek şekilde yaratamaz mıydı?
      2 : Allah şeytanı kendisine karşı gelecek şekilde yarattığına göre neden onu cezalandırdı?
      3 : Allah seni yaratmadan önce cennete veya cehenneme gideceğini biliyor mu?
      4 : Biliyorsa cehenneme gidecek olanları cennete gidecek şekilde yaratamaz mıydı?
      5 : Allah senin verdiğin vereceğin bütün kararları önceden biliyorsa buna nasıl bir imtihan diyebilirsin?
      Bu sorulara örneklendirme kullanmadan direkt olarak cevap verebilir misin?
      Bu arada ben vereceğin cevapları cüzi irade külli irade vs. hepsini önceden biliyorum ve saçma geliyor. Kimseye de mantıklı gelmiyor zaten. Cüzi irade külli irade diye bir şey yok. Kararlarımı biliyor mu? biliyor. Beni cennete gideceğim şekilde yaratamaz mıydı? yaratabilirdi. Ama cehenneme gideceğimi bile bile yarattı. Aslında o kararları ben bile vermedim yani. Kendisi koydu benim içime hainliği fesatlığı. Buna göre amacı sadece beni cehennemde yakmak. Herşeyi o yarattıysa hainlik sapıklık fesatlık her şey Allah'tan gelmiyor mu?

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

1. Soru dogru yaratırdı allah şeytanı kendisine karşı gelmiyecek şekilde ama onu denemek istediği için öyle yaptı irade verdi. kendisini kurtarması için
      2. soru neden cezalandırdı çünkü şeytan sapıttı allahın emrine uymadı insanın önünde boyun eğmedi kendini üstün gördü. O yüzden kendi iradesiyle cezalandırıldı
      3. soru allah tabi hepsini biliyo çünkü seni yaratan senden üstün bi varlık yani herşeyi bilir ama bunu sen kendi iradenle seçiyosun senin elinde yani allah diyo kulum emrim bu ister inan ister inanma ahirette görecen bedelini diyor.
      4. soru doğru yaratırdı ama allah sana irade vermiş senin seçmeni istemiş o zaman iradesiz cennet cehenneme gidenleri ayırsaydır robottan ne farkın kalırdı. Allahın sana ihtiyacı yok senin yarattı senin ona ihtiyacın var.
      5. soru doğru biliyo çünkü diyorum rab senden üstündür seni yaratmış bi insan olamaz niye imtihana sokmuş sen kendini kurtarasın diye sana ihtiyacı yok seni deniyo senin kendini kurtarmanı istiyo.
      Ve bu arada hainlik fesatlık allahtan gelseydi seni bu dünyada kavga et diye yaratmazdı. seni niye cehennemde yakmak istesin kendi yarattığı varlığı senin yanmandan zevk bile almaz çünķü o ol dedi sen oldun öl dedi sen öldün. senden üstün varlık seni yakmaya ihtiyacı yok senin ona ihtiyacın vsr tercih senin inanlar kazanır.

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Saptırarak yanıt verdiğini sanıyorsun. Buradaki kilit nokta biliyor olması. Şeytanın kendisine karşı geleceğini biliyor. İstese karşı gelmeyecek şekilde yaratırdı. Demek ki kendisi istedi karşı gelmesini. Çünkü herşeye gücü yeten bir yaratıcının istemediği bir şey gerçekleşemez. Demek ki o istemiş karşı gelmesini. O iradeyi ona koyan da o. Kibri ona koyan da o. Yani bu noktada şeytan suçsuz , Allah suçlu.

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

O istememiş iradesine bırakmış sen istesen suyu içmezsin değilmi ama içiyon iradenle

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Şeytanın sence karşı gelmemesini isteyecek komut verse robot gibi olmazmı o zaman niye irade var allah niye robot yaratsın iradesiyle karar verecek bi canlı yaratmış

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

O zaman Şeytan'ın ne yapacağını bilmiyordu.

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Hala aynı soruları söylüyon diyom seni yaradan senden üstün bir varlıkki yarattı. insana yaratmaz seni. senden üstünse napacağınada çok iyi bilir çünkü sen onun ol demesiyle oldun

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Peki o yaratanın Allah olduğuna nasıl emin oldun? Belki de Buda yarattı bizi?

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Buda dediğin şey insalar tarafından uydurulan bi din hz ibrahimi biliyon ay a tapmış sönmüş güneş e tapmış sönmüş sonra allaha inanmış çünkü demiş beni yaradan bana kendini gösteremez. buda dediğin şey gozle görülen insan tarafından oluşturalan bişey seni yaradan sana kendini gösteremez

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Buda dediğin şey insanlar tarafından sembolize edilmiş bir şey. Senin Allah dediğine onlar da Buda diyorlar işte. Sembol olarak kendileri bir figür oluşturmuşlar. Kendileri de farkında öyle birşeye benzemediğinin.

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Daha diyeceğim bişey yok sana apaçık anlattım ve bu konuları büyük hocaların sohbetlerinde gidip daha çok sormanı öneririm

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Allah da insanlar tarafından uydurulmuş bir şey. Sadece sembol seçmemişler. Akıllarına gelmemiştir aceleye gelmiş biraz.

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

her şey ahirette belli olur diyorum daha bişey diyemem bol örnek verdim sana kaynaklar kuran sünnet

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Sorduğum soruları cami hocalarına da sordum. Aynen senin gibi cevaplıyorlar. Daha doğrusu cevapladıklarını sanıyorlar. İnandırıcı olduğu için değil inanmak istedikleri için inanıyorlar. Yoksa ellerinden su çıkmış , ayı ikiye bölmüş falan yalan dolandan ibaret. Bilimsel hiçbir tarafı yok. İnsan tarafından yazılmış , hatalarla dolu bir kitap Kur'an.

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Sen hiç müzedeki eski kuranla şimdiki kuranı karşılaştırdın mı hiç bi değişim yok bide diğer dinlere bak sürekli değişmiş çünkü allah ne diyo biz kuranı kıyamete kadar koruyacaz

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Allah değil insanlar koruyor.

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Daha bişey demiyom sana gayet açıkladı doğru yol insanın elinde ben gösteremem sana

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      1 yıl

Sen doğru yolda değilsin ki bana doğru yolu göstereceksin. Asıl senin doğru yolu bulman lazım.

Yorumla
  • ManyakBaron31
    ManyakBaron31 Takip Et
    Master Yaş: 56
    1 yıl
    Gündem konusunda 831 cevap paylaştı.

Daha epey var, kişi ölünce kendi kıyameti başlar zaten

0
    0 Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Gündem konusunda 687 cevap paylaştı.

Bu yaşadıklarımız kıyamet değil mi zaten

0
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    1 yıl
    Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.

Çok yakın

0
    0 Yorumla
  • Ecenazkasarcioglu
    Ecenazkasarcioglu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Bencede bro.

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Gelse de kopsak

0
    0 Yorumla
  • Sedawow
    Sedawow Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    1 yıl

Sanmam

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Kıyamet yakın bence arkadaşlar sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kıyamet yakın mı sizce? 7 cevap verildi
Kıyamet yakın mı sizce? 15 cevap verildi
Haldır şaldır iyimi sizce? 7 cevap verildi
Sizce bu uyuz mu arkadaşlar? 4 cevap verildi
Eminem sizce yakısıklımı arkadaşlar ? 16 cevap verildi
Olur mu sizce arkadaşlar? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨