8 yaşında katledilmiş masum bi çocugun tabutuna gelinlik mi konur😡 ölüsüne bile saygınız yok yok olun!

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bununla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Benim gittiğim her düğünde en az 10-15 tane çocuk zaten gelinlik gibi balet elbiseleri gibi şeyler giydirilip getirdtiliyor. Doğrusunu bilmeden övmek ya da sövmek olmaz...
Açıkcası 8 yaşındaki çocugun kafasına evlilik düşünceleri ile doldurmuşlar. yetmemiş çocugu katlettiler oda yetmedi el kadar tabuta gelinle süslediler. yobaz zihniyet ve caniler olmadıgı sürece daha çok görürüz.
Cevap
9Cevap
mekanı cennet olsun melegimizin. gelinlik yanlış tabi ki de
Ona çok anlam yüklediler düğün varmış yakında orada giymek için istemiş vefat edince de serdiler yazık küçük çocuk ☹️😓😔
Neticede minicik çocuk öldü her şey bitti o mu kaldı
Oralarda kız çocuğunun değeri yok ki yobaz
Doğu'da pek öyle olmuyor ya
Çünkü tanıdıklarım var iyi kötü akrabalık yaptığım insanlar var oralarda dünya bambaşka böyle kadın haklarıymış adaletmiş bilmem neymiş geçecekler o işi
önlük koyulması gerekmezmiydi narin yaşasaydı bu gün okula başlayacaktı
Narin i öldüren erkek egemen anlayış ile gömen anlayışın aynı olduğunu düşünüyorum.
mekanı cennet olsun melegimizin🙏🏻zaten o olayın üzerine bir de gelinlik koymaları 🫣
Kızlara çocuk değilde ne gözle bakıldığının sembolü gibi olmuş , yazıklar olsun.😡
Bu zihniyete sahip olanlar katlettiler çocuğu. Çok yazıkk
Kafayi evlilikle bozmus bir zihniyet. Kiz cocuklarinin en buyuk gayesi okumak olmali. Okul önlüğü ya da sevdigi bir oyuncağı ile görülmeliydi.
Narine yapılanlardan sonra buna şaşıramıyorum da kızamıyorum da.
O bolgede kadinlarin bir araba kadar degeri var , al sat ikinci el vs
Gelinlik almak istiyormuş yani evlilik çağına geldi diye değil heves ettiği şeyi giyemediği için
Olayı takip etmedim ilk gün anası öyle diyordu
Saçma buldum. Okul önlüğü konabilirdi
Aşırı saçma olmuş bu şekilde olması
çok gereksiz hareket
Cehalet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?