Neden okul forması değil? Neden en sevdiği oyuncağı değil? Neden g-e-l-i-n-l-i-k?

Neden okul forması değil? Neden en sevdiği oyuncağı değil? Neden g-e-l-i-n-l-i-k?

Sözlerimi sadece bu güzel yüzlü kıza veda için harcayacağım.
Kalbimizi kor ettin Narin. Gözyaşlarımız dere yatağına döndü. Şu an neredesin, nasıl bir yerdesin kuşkusuz Tanrı bilir. Ama senin için dilerim, Tanrı seni bağışlanıp üstün olanlardan kılıp Güzel Cennet’ine kavuştursun. Kıyamet Günü hesabını kolaylaştırsın güzel kız. Selam sana 💙
Merhabalar
Milletin ahlakı bozuldu dini değerleriyle alay ediliyor ve maalesef milletçe ses çıkarsak vatan haini ilan ediliyoruz ama şunuda çok iyi biliyorum herkesin hesabı var ama Allah bazı şeyleri ahirete erteliyor sebebi günahlar çoğalsın ki azabı daha şiddetli olsun diye ayrıca çocuğun tabutuna ne gelinliği ya valla çok ayıp yazık ya rezillik
Birinin düğününde giymek için aldırmış zaten çocuk gelinliği ve çok istemiş düğünde giyerim diye hevesle almış ama giyemeden ölmüş o yüzden öyle yapmışlar
Cevap
3Cevap
Bir kızın en büyük geleceğinin evlenmek olduğu düşüncesinde olan ilkel bir toplum, gelinlik değil kefen giydi îmâsı ve o daha bebek! Ne sahip çıkıp bakabilmildiler ne de doğru uğurlaya bildiler. Keşke herkes çocuk sahibi olmasa herkes kız çocuğu sahibi olamasa
Çünkü bi hafta sonra kuzenin düğünü var Dı ve o düğünde gelinlik giymeyi çok istiyor Du onun için konuldu
Kadınlara çocuklara karşı zihniyeti bozuk insanlar bunu yapar Allahın cezaları
Bunlar bu zihniyette insanlar
Kız kuzeninin düğününde giymeyi çok istiyormuş, annesi de o amaçla koydu. Yani olayları bilmeden cahil cahil yorum yapmakta bir numarasınız.
@sonsuzakadarmutlu 2 numara sende heryere kopyala yapiştır. Çok istedi aldırdı vs vs olabilir her anı takip adrmiyor herkes doğal olarak görüntü üzerinden yorum yapıyor ayrıca minicik bebek ne anlar gelinden gelinlikten? Geçtim düzgün aile olup sahip çıksalardı bebeğe
Tartışabilecek bir vizyona sahip olduğunuzu düşünmüştüm ta ki " düzgün aile olup sahip çıksalardı bebeğe" dedin ya. Artık bitmiştir. İyi günler size.
Cahilliz çünkü
olmamış gerçekten
Sence
Hasta ordakiler
Kız kuzeninin düğününde giymeyi çok istiyormuş, annesi de o amaçla koydu. Yani olayları bilmeden cahil cahil yorum yapmakta bir numarasınız.
@sonsuzakadarmutlu cahil o toplum gelinlikle alakalı bişe demedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?