Çok üzüldüm ben bir yerlerde canlı olduğuna inandırmıştım kendimi🥺🥺

Çok üzüldüm ben bir yerlerde canlı olduğuna inandırmıştım kendimi🥺🥺
Yeter artık çocukların canı yanmasın, tahamül demiyorum artık görmek, duymak istemiyorum böyle haberleri. Çeksinler o pis ellerini çocukların üzerinden. Bir sorununuz varsa aile büyükleriyle halledin, bırakın masumların yakasını, ölmesinler artık öldürmeyin..😔
Sabah çok ağladım. Narin kayboduğu gün ölmüstü zaten. Görmemesi gereken biseyi duymamasi gereken bir seyi duydu ve bu yavrunun basina ne geldiyse o köydeki herkes biliyor. Umarım katilleri en ısa sürece bulunur artık bazı suclar icin idam gelmeli. Ne demiş Necip Fazıl 'benim inandığım sistemde sabah bir masumun öldürüdüğü duyulursa akşam daragacinda sallanan biri görülür' insallah bu bir gün gelir ve gül goncalar soldurulmaz
Böyle vahşi bir şekilde ölmeyi kimse hak etmez ama 8 yaşındaki bir çocuk bir melek hiç hak etmez. Yarın yaşıtları gibi çantasını alıp okuluna gitip arkadaşları ile kavuşması gerekiyordu. Gerçekten haberini izlerken içim acıdı
Öldürülen, tacize uğrayan, gözleri önünde annesinin boğazı kesilen çocuklardan ne farkı vardı bu minik kızın.
Medyatik oldu çünkü; küçük bir bedenin arkasına saklanacak çok şey vardı.
Allah rahmet eylesin.
Cevap
7Cevap
Çok üzüldüm maalesef böyle şeyler bitmiyor bir türlü.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun meleğin
Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama sürekli karşıma çıkıyor bu haber bugün. Gerçekten çok fazla etkileniyorum. İnsanlık öldü, yasını tutan yok...
Nasıl vicdan olmaz nasıl kıyılır anlamıyorum.
Tahmin etmiştim ama faili kim sürekli şüpheli değişti yeni deliller ortaya çıktı. Olan küçücük çocuğa oldu...
Ben de inanmıştım hatta yaşıyorsa ne şekildedir… bulunduktan sonraki travmaları vs … ne desem boş
En başından beri takip edip araştırdığım için biliyordum yaşamadığını. Bilmeme rağmen çok üzgünüm…
İçimiz parçalandı sadece üzülmek bile yetmiyor, faili kimse onu bari halk bulsa.
İlk günden sonra kızın öldürüldüğünü düşünüyordum. Öyle de çıktı. Bir günahsız daha telef oldu.
Huzurla uyusun minik Melek benim de gece aldığım kötü haberlerim oldu sabahım da huzursuzdu
Daha ilk gün haberi görünce öldürüldüğünü biliyordum umarım ahı bu işin içinde olan kim varsa hepsini diri diri yakar.
2 defa kufur etmek icin yeltendim sonra dedimki kufuru bile haketmeyecek kadar aciz bunu yapan
İnsanlara yaptıklarını konduramıyorum değer veriyorum ama kendimi kandırıyorum herkesin yüzünü görmem gerek.
Henüz moralim bozulmadı dur hayra aç ağzını
Dünden aldığım haber üzdü hâlâ etkisindeyim küçücük çocuk öldü gitti inanamıyorum
Yapanın Allah belasini versin bela bile az geliir bunlara
maalesef bir melek gibi kızı da öldürdüler
bilindik bir gerçek ayyuka çıkmış oldu
Üzüldüm
Tabiki #Narin 💔
Çok üzüldüm ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?