Merhaba,
Bakıyorum ülkede yeni bir üzüntü hâkim gibi.
Halbuki aylarca her gün Filistin'de nice Narinler öldürülüyor.
Farkında değil mi millet?

Merhaba,
Bakıyorum ülkede yeni bir üzüntü hâkim gibi.
Halbuki aylarca her gün Filistin'de nice Narinler öldürülüyor.
Farkında değil mi millet?

Boşuna anlatma anlayacak olsalar bu yaşlarına kadar anlarlardı. Türkiye de kayıp cocuk istatistigi artik tutulmuyor ama 8 yil once falan tutulurken yilda 16000 cocuk kayboluyordu. Simdi daha fazladir. Kimsenin umrunda bile degil. Ama haberler 2 hafta bunları yemlerse bi cocuğa ya da bir agaca taptırırlar bile. Kim. bilir ülke de neyi gizlemek icin boyle acı bir hikayeyi kullandilar. Umarim inanlarimiz kendilerine gösterilenler gibi gösterilmeyenlerin de bilincine varır onlar icin de üzülür ya da çabalar. Son olarak günahsız yavrumuza Allahtan rahmet diliyorum.
Yooo Filistin için neden üzüleyim
Şimdi onlar Müslüman değil mi? İnançlarına göre imtihan dünyası, ne kadar çok acı ve dert çekerlerse öbür tarafta o kadar çok mükafat alacaklar
O zaman hallerine sevinmek gerekmez mi
Cennetteki sarayları büyük olacak
Kişi başına düşen huri sayıları artacak
Yanlış mıyım yoksa
Ben herkese ayrı üzülüyorm
Cevap
4Cevap
bazilarina laf anlatamazsin, irkindan dini inancindan dolayi kucucuk cocuklarin olmesini normal bulan hatta buna sevinen zihniyetlerle basa cikabilecek biri oldugunu dusunmuyorum dunyada.
Kimse ölmeyi hak etmiyor inanç yönelim cinsiyet ve siyasi görüş fark etmeksizin
Kim neye göre üzülüyor işte sosyal medyada hikaye atmak bir ölçü değil 10 yıldır rusyadayim hala Türkiye 10 yıl önceki gibi
Filisit'i destekleyenler eline alsın silahı kurtarsın madem
burdakiyle o bir değil. orada savaş var bu yüzden ama narini amcası öldürdü
Keşke ben de çocuk yaşta ölseydim direkt cennet
O kadar umrumda degil ki
Hepsi cocuk
Bi sktr git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?