Evet soruyorum çöplük mü savaşlar mülteci terör ne ararsan var
Türkiye AB alınmalı mi?
Türkiye AB alınmalı mi?
Ben AB de yasiyorum. Cok da aman aman birseyi yok. Bence Turkiye AB'ye asla girmemeli. Bosuna kendi ozgurluklerini baskalarinin secimlerine baglamamali. Hele hele Turklere karsi asiri irkci olan AB yonetimlerinin eline asla birakmamali. Intihar gibi birsey olur resmen.
Ortadogu copluk degil. Ac gozlu zengin devletler somurmeye doyamadigi icin bir turlu duzen tutmuyor sadece.
Multeci teror ne ararsan var olan seyler yine bu AB de dahil zengin devletlerin uc bes kaynagi ucuza getiricez diye besledigi olaylar.
Turkiye hem insaniyla hem topragiyla gercek bir cennet. Sadece yanlis secimler yapiyoruz o kadar.
Cevap
7Cevap
Türkiye'nin AB'ye girmeye çabalamasına gerek yok. Almak istemiyorlar zaten Türkiye'yi. Ortadoğu bir çöplük değil Ortadoğu işgal altında bir coğrafya.
Türkiye tampon bölge, bizi artık hiç almazlar eğer alırlarsa bu göç o tarafa da kayar. Adamlar bu gücü kaybetmek isterler mi?
biz çok iyi durumda olsakta bizi almayacaklar zaten.
Abye bizi alacaklarini sanmiyorum üstelik bizim ülkenin girmek istediğini de sanmıyorum ab ile politikalarimiz cok farkli
Müslüman olduğumuz için almazlar.
Ortadoğu dünyanın g** t deliğidir
Sen ab olsan Türkiye'yi alır mıydın peki?
Yani vala açıkçası almazdım 😁
Bu toplumun kendisine faydası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?