Ben liberalizme pek sıcak bakmıyorum çünkü bizim topluma uygun değil. Biz bir Amerika, Japonya, Almanya, Çin olsak neyse Liberalizmi savunurum fakat bizim ülkede öyle büyük çaplı global firmalar yok ve vergi muafiyeti getiriliyo hep olan garibanın cebine oluyo
Mustafa Kemal Atatürk özel sektörün yetersizliğini gördüğü için liberal ekonomi yerine devletçilik politikası uygulamıştır maalesef 100 yıl geçti özel sektörde ülke olarak hala yetersiziz. İlk önce devletçilik ekonomisiyle global firmaların temelini atıp dev firmalar çıkaracaksın o zaman liberalizm uygulanacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben liberalizme pek sıcak bakmıyorum çünkü bizim topluma uygun değil. Biz bir Amerika, Japonya, Almanya, Çin olsak neyse Liberalizmi savunurum fakat bizim ülkede öyle büyük çaplı global firmalar yok ve vergi muafiyeti getiriliyo hep olan garibanın cebine oluyo
Değişebilir bu durum
Eğer bir gün değişirse o zaman Liberalizme sıcak bakarım
Bizim için hayirlisi diyelim
Mustafa Kemal Atatürk özel sektörün yetersizliğini gördüğü için liberal ekonomi yerine devletçilik politikası uygulamıştır maalesef 100 yıl geçti özel sektörde ülke olarak hala yetersiziz. İlk önce devletçilik ekonomisiyle global firmaların temelini atıp dev firmalar çıkaracaksın o zaman liberalizm uygulanacak
Buna katılıyorum
Benimle uygun bir dille konuştuğun için ve fikrime saygı duyduğun için teşekkür ederim
Rica ederim ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için
Ne demek...
Buna üç koyun versen, koyunlar geri döner bu dönemez.
😄😄. Taniyor musun peki?
Yunus simgeli bir parti kurmuştu, çevresi bile oy vermemişti 😄
Bu adam demişti ki ölsem cenazeme daha çok insan gelirdi😄 acı gerçek. Ama tanimani tavsiye ederim. Cem tokerin hesabına bakabilirsin
"Abi ülkeyi buna teslim et arkani dön git"
Güzel ironi
Tanıyor musun?
Evet
Ldp denen bı parti varya
Sevmediğin yönü/fikri nedir?
Evet. Liberal demokrat parti.
Natoculuk
Bakış açısı.
evet ya bayılıyorum
Ben de. Asabi ve zeki.
tatlı adam ama yine de ülke teslim edilmez. liberallere güven olmaz 😅
Neden güvenilmez?
uzunca yazardım nedenini ama burayı da twittera çevirmeyeyim 😅 orası dışında siyaset konuşmama kararımı yine çiğnemiş oldum
Tweeter kullanan bir dişi😄😄 korkarım orası da bigun instagram a dönecek.
çoktan döndü bile elon içine etti sitenin hiç tat vermiyor artık. ülke gündemi de öyle gerçi
Reklamlardan kimsenin tivitini göremiyorum
etkileşimden para kazanma olayı da çok bozdu siteyi, yıllardır aklı başında takılan hesaplar bile etkileşim için saçma sapan yazmaya başladı
Sorma gitsin. Önceden bi ağırlığı bi ciddiyeti vardi. Kumar siteleri cirit atıyor.