Güncellemeler
1 yıl
Erdoğan'ı sevsmrmek nedir arkadaşlar hangi kafayı yaşıyor bu insanlar? Adam insan üstü bir şey gerçekten
Güncellemeler
1 yıl
Aşığım adama endamina kurban olduğum 🥰
Empati yeteneği gelişmiş birisi olarak söylüyorum bir insan Erdoğan'ı neden sevmez?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
adam gece yarısı
kravat takıyor
devleti için yapmadığı
kalmadı ama nafile
👍👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋
devleti için yapmadığı mı kalmadı yoksa elin sürçtüde suriye için yapmadığı kalmadı diyecektin. Ne yaptı biliyomusun ülkenin borcu yoktu 3 milyar dolar bizi borca soktu. Mültecinin yüzünü güldürdü bize beddualar ettirdi bide kendisine. 40 milyar dolar mülteciye yardım yaptık ama emekliye gelince para yok. Partisindeki herkes birsürü para kazanıyor ama halk 10000 lira. Bize sormadan ülkeye 4 milyon mülteci aldı. Sınırları açtı. Yürüye yürüye giriyolar güney anadoluya yürüyerek. Denetleme yok. Bi suç işleyen olsa nasıl bulucaz. 18 yaşını doldurmuş tüm mültecilere şartsız şakı şakır türk vatandaşlığı veriyor ne için oy uğruna.
@Claramoes23 o kadar Selanikli geldi o kadar yahudi geldi, onların hesabını bir soran warmı.. türkçe konuşup türk olmayan, milyarlarca parası olan, en güzell semtlerde olan, ismi türk ama kendisi sebastiyan mı nedir.. onları bir sorun..
@jackhans70 sefarad yahudilerinden bahsediyorsan evet ülkede var ama sayıları 24.000. sığınmacılar hariç bahsettiğin tüm kişiler ve yabancı uyruğu olan kişilerin toplamı iktidarın verilerine göre 350.001. Nasıl 4 5 milyon mülteciyle karşılaştırıyorsun? Üstelik sığınmacılar diğerlerinden farklı olarak vergi ödemiyor üstüne biz onlara emeklinin maaşını vermek varken 40 milyar dolar yardım yapıyoruz. Bu kadar yüke kapasitemiz yetersiz. Askerlikte yapmıyorlar. Mülteciler hem belki 4 de değil 10 milyonlar çünkü her aile 5 7 doğum yapıyor ve bu nüfus artışı korkutucu. Her doğan bebek biraz daha yardım para demek ve yükümüzü biraz daha arttırır. İnsanların rahatsızlığı bu yüzden. Suriyelilere yardım bizim vergilerimizden karşılanıyor. Kaldı ki biz ülkemizde afganda istemiyoruz yahudi de istemiyoruz. Dediklerinin buraya gelmesi ve para karşılığı buradan konut alarak yerleşmeleri yine iktidarın suçu. Sor bakalım erdoğana. İsrailden askerlikten kaçarak uçakla İstanbul'a gelen Yahudiler e kim izin verdi? Erdoğan? Yahudileri yine kim kabul etti Erdoğan. Ama biz yine Yahudilerinde ülkesine dönmesi için buraya geldikleri uçağı bastık. Ama polis bize engel oldu. Yahudilerin güvenlice ülkede asayişi sağlandı. Yine ukraynalılarda savaştan kaçarak buraya sığındı. Yine erdoğan kabul etti ukraynayı. Biz herkeze karşıyız ve sadece biz olalım istiyoruz. Fakat para karşılığı yabancılara konut satan, konut sahiplerinin kökenlerini denetlemeyen erdoğan. Filistini de böyle kaybetmediler mi zaten? Aynı şey bizimde başımıza gelicek. İlk önce yerleşecekler sonra istila
@Claramoes23 sem aöşamnyua gitsen elinde yok avucında yok kaçmışsın, vergimi isteyecekler.. 24bin ise ağzımı açmam.. ülkenin yarısı türklük ve islamdan uzak sayın hanım efendi
@jackhans70 sığınmacılar ellerinde avuçlarında olanlarla buraya geliyorlar ama. Sen mültecilerin sadece kendilerini mi buraya getirdiklerini söylüyorsun? Yok. Ne malları mülkleri var getiriyorlar. Hiçbişe yleri olmadığı için mi dükkan açıyolar, kuyumcu dükkanı açıyolar. Onlar vergi versinler,, yok. ya da hadi vergi vermiyolar bari yardım hiç yapmayalım. Oda yok.
@Claramoes23 kaça kaça, koşa koşa geldiler, evlerini bırakıp geldiler.. buraya geldiler, ırak ürdün iran Lübnan'a gittiler..
ama malesefki sizler onları kötülediniz neden bilmiyorum..
o kadar gayri müslim warr, 24 bin dedin.. 15 milyon diyorum
Türk halkının tamamı müslüman değil ve akp verilerine göre nüfusu yüzde 96 müslüman olan bi ülkede 15 milyon gayri müslim olması imkansız. Gayrimüslim türk olabilir kürtte. Ama sığınmacılar hariç 15 milyon yabancı uyruklu gayrimüslim olması imkansız olsa akp bize söylerdi değil mi? Ve ben 24.000 Yahudi bulunuyor türkiyede dedim gayrimüslim demedim. Madem mallarını müklerini bırakıyolar o zaman türkiyedeki sığınan insanların açtığı kuyumcular bakkallar ney? Yahudilerde gitsin ülkesine diyorum. Bu ülkedeki çoğu yahudi israilin asker kaçağı. Söyle tayyibe yollasın onları ama yollamaz niye çünkü cebine sıcak para sokuyolar.
@Claramoes23 wallahi bnnmüslüman gayri müslim yapmam, insan ayırmam.. ama maalesef ki suriyeli kadar tam üç katı ermeni yahudi ortodoks war.. bn kim neden müslüman değil demem.. net anla beni.. insan insandır, suriyeli dahill.. ama siz maalesef sanki evimizi aldılar gibi bakmaktasınız.. bu nettir.. herşeyin hesabı sorulacak, aldığımız nefese kadar.. benim dinim bunu diyor..
Avrupada asyada ne kadar savaşa giren varsa hepsi bize geliyo arkadaş bi biz mi varız? Ya da tüm dünyayı ülkesine sığdıran biz neden zamanında savaştayken kimsenin ülkesine sığamadık. Türk katliamı milli mücadelede tarihe geçmiş en uzun ve en dehşet verici katliamdır. Hitlerin katlettiği Yahudiler bile böylesi zulüm görmemiştir. Peki türkler katledilirken neden şimdi yardım ettiğimiz desteklediğimiz bir ülke bile bize elini uzatmadı? Bunları bil. Biz herkeze yardım ederiz ama hiçbir ülke bize yardım etmez. Ona üzül buna üzül kardeşim biz herkeze üzülüyosak birazda onlar bize üzülsün dimi? Neden merhametli olma rolünü sadece biz görev edindik? Vatandaşın delirdiği, yabancının güldüğü bi ülke bizden başka var mı düşün bi? Atalarımın kemikleri sızlıyodur şimdi. Biz bu toprakları ele yar olsun diye almadık bize yar olsun diye aldık. Ama düşmanı süren türkler mutsuzken, dışardan gelenler mutlu. Erdoğan ı bu yizden kınıyoruz. Onu iktidara getirdik. Görevini bizim için kullanmadı, başkaları için kullandı. Ama onu iktidara getiren vatandaş indirmesinide bilir.
@Claramoes23 atalarının kemikleri sızladıgı gün, buraya dışardan çok insan ayak bastı.. en güzel yerlere konut edildiler.. türk kimliği ile alakası yoktu.. o günler önemliydi, saman altı yapıldı.. türk değil ama türkten türk gibi.. ağzı tam türkçe konuşuyor ama kalbi imansız, kalbi Yunan, kalbi zerdüş..
Türkiye kurulduktan sonra ermenliler, yunanlar arasında, ve diğer ırkların ülkeleri arasında nüfus değişimi yapılmıştır osmanlı zamanında birbiriyle yaşıyan ırklar cumhuriyet zamanında nüfus politikasıyla büyük kitle kendi yurduna dönmüştür. O ağzında düşürmediğin Yahudiler 1948 israilin kuruluşu için yurduna dönmüş ve filistinin işgal çalışmalarına başlanmıştır. Anadoluda konaklamayan türklerde türkiyeye geri döndü. Sınırlar böylece çizildi. Burdan konut alıp yerleşen yabancılar var ama sen tutupta bunu 5 milyon mülteciyle kıyaslayamazsın. Bu insanlar bize yük oluyolar taşıyamıyoruz.
@Claramoes23 bu dediklerin evini mi aldılar, aşını mı aldılar... bu dilimden düşürmediğim dediğin yahudiler, o gün bizim dinç olmadığımızdam dolayı ve lozanda yediğimiz kazık somrası bilinçli bilinçli Filistin'e ve İstanbul'a yollandı..
Kardeşim İstanbul'da olanlar gitti diyom filistini işgal etmeye askere ihtiyaç vardı israil yeni kuruldu. Şu an akp 24.00ü musevi var diyor. Sen yoksa akp ye inanmıyor musun? He diyelimki burada dediğin Yahudiler var e devlet bunu bilmiyo mu yollasın kardeşim? İatail filistine zulüm yaparken biz neden israilin kaçaklarını muhafaza ediyoruz. O kadar miting yapıyoruz sığınmacılar gibi onlarıda yolla diye yollamıyor kardeşim erdoğan. Ama yok herkes parayla buraya tutundu. Parayı basan vatandaşlığı alıyo ülkemede yerleşiyo hükumetinde çıtı çıkmıyo niye iktidara para gidiyoda ondan. Bak kendi ağzı la diyosun bilinçli bilinçli akın ediyolar buraya dedin ama bundan iktidar sorumlu biz değil. Biz protesto ediyoruz başka ne yapabiliriz ki? Biz başka ülkelerin evi olmak istemiyoruz ama para uğruna oluyoruz işte. 100 milyar dolar harcadık mültecilerin refahı için. Yazık değil mi? O parayla şimdi ağlayan emeklinin maaşını iki yıl boyunca ödeyebilirdik. Ama bizim paralarımızla toplanan 100 milyar dolar suriyeliler için gitti. Emekli hakkını isteyincede para yok denildi. Allahsız Erdoğan
@Claramoes23 wayy bobo wayy babo.. için ateş yangını.. sem git kimi vuruyorsan vur yaaa...
uzın yazmandan belli çokk dolusun.. iyi geceler..
Ekonomik kriz, göçmenler, imam hatip öğrencilerinde rekor seviyede deist oranı.
Bende anlamiyorum, bak nasilda guzel cay dagitiyordu kolunu kopeklere attigim ya
Haini gabar dağinda Yunan adalarında aramaya gerek yok senin gibileri varken...
Cidden beni boyle gormeniz cok hosuma gider 🤗
İnsanların alım gücü azalır, maddi durumu düşerse ne yapmasını bekliyorsunuz ki? Hain ilan etmenize gerek yok kimseyi yani.
Turkiye'de yasamiyorum zaten ama Erdogan'i cidden seviyor musunuz, nasil ya?
@00Hsn00 Kesinlikle, soru sahibi oku bak
Bu soru cimerlik olur 🤣
@fenrirt :D
Alım gücü tüm dünyada böyle hamd olsun biz dünyada bu krizden en az etkilenen ülkeyiz
@moreno02 Bu en az etkilenmis haliyse Ulke'nin diger turlusunun hayalini bile dusunemiyorum
sevmiyorum. ülke uçuruma doğru. ekonomi batak. mülteciler
:))))) neye anlam verebiliyorsun mesela
Dürüst olmak gerekirse hiç bir şeye. Mesela bu kadar canım insanın olduğu bir ülkede Erdoğan gibi bir DEHA nasıl çıktı?
Iste hic bir şeye anlam veremeyen ulke insanına küfreden biri ancak bu duyguları besler :)
Güneş balçıkla sıvanmaz Erdoğan bu ülkeye çok fazla
Valla biraz matematik bilsen bunlari soylemezdin ama yapacak bisey yok iste konu aysu kayacının dağdaki çoban ile benim oyum birmi ye geliyor
pahalılıktan
Patates soğana değil ülke çıkarına odaklan
Neden zorunda miyiz?
Ülkeni seviyorsan evet!
Ülkemi sevdiğim için sevmiyorum.
Nankörsn
Hayır değilim.
Kimse kusura bakmasın ülkenin haline bak.
Kim hangi dönemde açlıktan intihar etti?
Emekli mi baban?
Ne maaş alıyor aldığı maaş ile ne yapabiliyor?
Evine alışveriş yaparken insanların eli titriyor oda sadece gıda özel bir şey yok.
Yapmayın gerçekleri de görün fanatizm denen şey kötü
atamamı bekliyon?
Sevmek zorunda değilim bu ülkeye neler yapmış?
Sor bakayım annene Erdoğan'dan önce kaç kişinin evinde buzdolabı vardı çamaşır makinesi vardı? hepsini geç akıllı telefonu olan kaç kişi vardı? Kabul et ya da etme Adam ülkeyi Bangladeşken teslim aldı 22 yılda muhasir medeniyetler seviyesine taşıdı ama senin gibiler bu refah seviyesine layık olmadığı için kendini yabancı hissediyor yeni modern Türkiye'ye!
Puhahahaha çamaşır makinesi buzdolabı çatal kaşık bıçak traktör vb vb yok muymuş AKP öncesi🤣🤣🤣🤣