Gizli Üye(25-29)1 yılAçıkçası bunun olumlu ya da olumsuz bir anlamı, önemi yok bence. Hem kaldı ki, son görülmesi kapalı olan, başkasının don görülmesi’ni de görmeyecektir, ki umursamıyordur da. Umursamış olsa, sırf karşı tarafın son görülmesi’ne bakabilmek için bile kapatmazdı zaten. Bu açıdan bakınca güzel hareket de sayılabilir bayım.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısın o yinede varsa iyiymiş. Tabiki tercih meselesi.. öyle uygun görenlerin de farkli sebepleri olduğunu öğrenmiş oldum
En İyi Cevaplar
1 yılKişinin bakış açısına bağlı olsa da genel kitleye bakarsak dediklerin doğru.
Bende son 2 yıldır kapalı mesela bunda kapalı olma sebebi şu bazı kişiler o saatte ne yapıyordun neden girdin vb. şeyler diyor. Hani ailem sevgilim vb. de değil bunun yanı sıra hangi saatte girdiğim çıktığım kimseyi ilgilendirmez hesap vermek zorunda da değilim girdiğim çıktığım saatin gözükmesini istemiyorum. Bazıları farklı anlam katıp dedikodu yapıyor. Mesela ben her gün sabah 4-6 arası uyanırım. Neymiş 4:30 da whatsapp girmişim bir haltlar karıştıryormuşum :)
13 Yorumla- 1 yıl
Bunu söyleyen insanları kırman gerektiğine inanıyorum Sen benim dörtte altıda ya da herhangi bir saatte WhatsApp'a girdiğimden sana ne beni mi takip ediyorsun demen yeterli olacak artı seni karalayacak kıracak insanlar olduğu zaman bu senin haddine değil Dinleyebilirsin çocuk da değilsin belirli bir yaşa gelmişsin arkadaşların mutlaka ki olacaktır bence gönül rahatlığıyla son durumunu açabilirsin Hiç olmazsa kimin hakkında ne düşündüğünü anlar ve onlardan çekinmeyeceğini onlara da göstermiş olursun
- 1 yıl
O zamanlar tersliyordum tabi ama uzun zamandır zaten whatsapp kullanmıyorum 2-2.5 yıl oldu sanırım whatsappı sileli. Telegram kullanıyorum ben daha kullanışlı buluyorum bunu.
- 1 yıl
Evet doğru söylüyorsunuz ben de telegram i daha güvenli buluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBeni ilgilendirmiyor bu tür kişiler. isteyen açabilir
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın kafandaki bazi soruları cevaplamış oldum. bazan insanlar farkli sebepten son görülme kapatiyor
- Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılBenm kapalı çünkü bu benm özelim ister gece girerm ister saatlerce kalırım kime ne çevrimiçi olduğumu herkes görmek zornda degl
11 Yorumla- 1 yıl
Evet her insan değişik sebeplerden bunu yapıyormuş.. sen de tabiki kendince hakli sebeplerden bu şekilde kullanıyorsun 👍
- Gündem konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılSon görülmesi kapalı insandan her şey bekliyorum o kadar söyleyeyim
11 Yorumla- 1 yıl
Ne dicemi bilmiyorum bende seninle ayni düşünceyi paylaşsam da bazi arkadaşların da kendince sebepleri var gibi. Onlarada hak veriyorum
1 yılDemek sen kapatsan o sebepten kapatırsın.
Altında farklı sebepler olamaz yaniii
-Pekiiiiiğğğ11 Yorumla- 1 yıl
Ben asla kapatmam öyle bir yapım yok Olması da imkansız Kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmez Tabii ki hata yapmak istemiyorum linçlemek için güzel bir sebebin var empati kuracak olursak Bunu yapmaya hakkın var başka da bir şey söylemek istemiyorum
1 yılAhajsjej vay be bi sahtekar olmadığımız kalmıştı ne alakaysa artık bende hepsi kapalı
15 Yorumla- 1 yıl
Yani budur bu en basidi kendine olan haksizligin ve rehberine hesap vermekten korkman. bunu neden yapar bir insan yani rehberinde sana neden çevrim içi oldun da yazmadin diyecek birisi mi var? varsa silersin olur biter.
- 1 yıl
Yalnız sen ne anlam yüklemişsin bu olaya ya ben bir ara yapmıştım öyle kalmış açma gereğide duymadım kimsenin benim ne zaman girdiğime ihtiyacı olduğunu sanmıyorum açsam ne değilir açmasam ne değişir
- 1 yıl
Karşındaki insanin bakış açısı değişir
- 1 yıl
İstediğini düşünsün kendi bilir
- 1 yıl
Bunu telafi edeceğim güncellemede
1 yılbenim her şey kapalı bir tek mavi tik açık ne alaka sahtekarlık
11 Yorumla- 1 yıl
Bir insan gizli mod sa sorunludur. iliskileri varsa aldatan dir , is yapan esnaf sa sahtekar dir. bunu anlamak için medyum olmaya gerek yok bence
1 yılhic takmiyorum acikcasi artik cogu kisi oyle kullaniyor
17 Yorumla- 1 yıl
Zaten çoğu kişiden bahsettiğiniz kotu kişiler demektir. ben listemde bir tane gizli dostum yok. olsa silerim bu kadar net. seffaf olmayan bir insan dan hayir gelemez.
- 1 yıl
sirf bu yuzden kotu olunacagini dusunmuyorum, tercih meselesi. tum arkadaslarim bu sekilde kullaniyor ve hic sorun etmiyorum ben sahsen. herkes seffaf ve gorunur olmak zorunda degil benim cevremde. senin boyle bi kriterin olabilir tabi
- 1 yıl
Haklisin zaten biz bu yuzden çevremizde arkadaş seçimleri yaparken dikkat ediyoruz. kac gökçek yasayan gizli sakli hayati olanlarla pek. muatap degiliz. bunu asla doğru bulmadim yapmam da zaten. nedir o birinden kacar hesap vermekten korkar gibi yaşamak. 50 kisi ile yazisip belli etmemek bana gore degil aksine mide bulantisi ama bunu asla kabul etmezler komik taragi o dur😂
- 1 yıl
adi ustunde arkadas diyorsun, hadi flortun olsa sevgilin olsa neyse. sadece arkadasim olan biri 50 kisi ile konusuyorsa ve bunu bana belli etmiyorsa banane ki. arkadasimin iliskilerini bilmek zorunda miyim, kac kisiyle konusursa konussun. hayatini gizli sakli olmayan bi sekilde yasamak zorunda degil, unlu biri mi ki her seyi ortada olsun. ben boyle bakiyorum olaya acikcasi ilgilenmiyorum, senin tercihin de sana kalmis
- 1 yıl
Yani WhatsApp'ta son görülmen açık olduğu zaman senin kiminle ne konuştuğunu biliyorlar mı sanıyorsun yani o anda ne yaptığını biliyorlar mı sanıyorsun yani bunda Korkacak bir şey yok ki birilerine hesap mı veriyorsun sana güvenmiyor mu Sileceksin o zaman hayatında tutmayacaksın fakat sen bunu yaptığın zaman ne kadar samimiyetsiz olduğunu hayatını kaçamak olduğunu bir başkasını hissettiriyorsun yani bana kızmana gerek yok ben hepiniz için ve hepimiz için samimiyetle olması gerekeni anlatıyorum Siz de bunun üstünde de çok duruyorsanız doğru bir insan olduğunuzu sanmıyorum daha kendinizle bile barışık değilsiniz
- 1 yıl
ay tamam sen haklisin biz samimiyetsiziz, sen cok samimisin. biz kendimizle barisik degiliz, sen oylesin. tesekkur ederim sorun icin. yorumumu silersen sevinirim iyi gunler
- 1 yıl
Ben de kızacak bozulacak bir şey görmüyorum ki yani senin çevrimiçi olmanı Şu saatte görülmeni dert edip sana hesap soran biri mi var Yani boşu boşuna kendi kendine kızıyorsun bana bile kızıyorsun ama ben ne hissettirdiğinizi anlatmak istiyorum Yani samimi insanlar değilsiniz gözüyle bakıyorum ve düzgün insanlar size bu şekilde bakarlar bunu normal gören sadece sizinle aynı kafayı aynı duyguları aynı aldatmaları yaşayan insanlardır soruma geldiğin için sana çok teşekkür ederim sakın bana kırılma buradan mantıklı olan şeyleri paylaşmaktan fayda var yok Efendim o onu dürtmüş bu bunu öpmüş gibi saçma şeyleri paylaşmıyoruz istedim ki gerçekten eskilerin hepsinin. DM den inerek mantıklı şeyler sorup düzgün sorulara gerçek cevaplar versinler biz artık gerçekten amele takımıyla yazışmaktan konuşmaktan anlatmaktan bıktık
Benim her şey kapalı hiçte öyle biri değilim cevap veremediğim zamanlar görüldü olmasın diye
111 Yorumla- 1 yıl
Bu bencd doğru bir yaklaşım değil. En derini de kendine olan güvensizliğin olmali. hesap mi vermeliyiz son durum açık diye?
- 1 yıl
Ayıp olmazki neden ayip olsun. bak insanlar anlamıyor.. diyelim ki sen gece 2 3 sabah neyse cevrim ici oldun diye birisi sana oo cevrim içisin bana neden yazmadin diye hesap sorup ya da bana neden yazmadin mi diyor? yani anlamsiz geliyor bana kafam almiyor onu anlatiyorum. düzgün bir insan bunu yapmaz dememdeki sebep te kendisine olan saygisinin bittiği dir
- 1 yıl
Ya O senin düşüncen sadece ben düşüncemi söylemek istedim yani burada Siz durumunuzu açın ya da kapayın demiyorum ben de böyle izlenim bıraktıklarını söylüyorum Vallahi ben açık söyleyeyim sana işim gereği WhatsApp geliyor cevap veremeyeceksem sonra ya ararım Ya da yazarım diyorum uygun olmadığımı söylüyorum bu benim bir dakikamı almıyor
- 1 yıl
Tabii ki öyle insanlar iş hayatında okul hayatında evde bile olsa aile hayatımda pat diye cevap veremediği anlar olabiliyor bunun için gizlenme gereği duymuyorum gerçekten gizli kullanıcılar beni rahatsız ediyor Bakın vallahi kimse alınmasın rehberimdeki herkesi Lig yoluyla son görülme durumlarını atarım benim çevremde iş arkadaşlarım dahil Kız kardeşim dahil akrabalarım dahil bir kişi gizli son durumu görünmez değildir yani en büyük saçmalık rehbere girip her dakika kim ne yapmış gibi şizofren durumu yaşayan bir çevreye sahip değilim sadece ben gizli modda olan insanlara samimi bakmıyorum
- 1 yıl
Seni de anlıyorum çevre faktörü Bazı insanlar daha farklı düşünebilirler baskıcı bir çevre kapalı bir çevre görüntüsü kötü bir yaşantı Yani seninle alakalı kötü bir yaşamdan bahsetmiyorum çevirenle alakalı kötü bir yaşantı Çevrendeki insanların arkadaş grubunun kültürlü olmaması bu faktörlerin tetiklenmesine neden olur Bu konuda da kişi olarak elimizden gelen bir şey söz konusu değildir Sadece bulunduğumuz ortama ve çevreye ayak uydurmak zorunda kalırız size de teşekkür ederim En azından düzgün bir şekilde bunun nedenlerini ve sebeplerini söylediniz inşallah kendi hayatını kurduğun zaman ayakların üstüne bastığın zaman daha olgun tavırlar daha anlayışlı bir yapıya sahip olacağına inanıyorum soruma geldin içinde sana ayrıca da teşekkür ederim Ben sadece ben de bırakmış oldukları izlenimleri anlatmak istedim bunu yaparken Karşındaki insanları ve düşüncelerini hiçe saymakla hata yaptığımı anladım Bunun için de güncellemem de Hatamı telafi etmek için özür dileyeceğim özür dilemek insanı küçük düşürmez aksine empati kurmasını farklı düşüncelerin olduğunu da bir kez daha anlamasına yardımcı olur
- 1 yıl
Peki senin düşüncene de saygı duyuyorum bu formu da İnsanları kırmamak için özür dilemem gerektiğini biliyorum zaten formun amacı insanları kırmak değil Bunu neden yaptıklarını anlamaktı
Samimiyet ile alakalı bir durum değil tercih
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız 🙏
- Gündem konusunda 347 cevap paylaştı.
u 1 yılSamimiyet bambaşka bir şey..
11 Yorumla- 1 yıl
Haklisiniz🙏
Hak ettiysem eyvallah
15 Yorumla- 1 yıl
Bunun hakla alakası yok insanın kendisine olan saygısıdır
- 1 yıl
Bununla alakalı özürümü diledim Tabii ki O senin düşüncen ben kendi adıma son görülme durumu ya da gizlilik bana göre olmadığını düşünüyorum şeffaf bir insanım hiç kimsede hesap verme gibi bir zorunluluğum yok yaptığım her şeyi tamamıyla beni ilgilendirir
- 1 yıl
Bazı insanlar mecburi kapatıyor hesap verme durumları olabiliyor elimizde olmadan. Onun dışında da bende şeffaflık taraftarıyım. Gerçekten şeffaf olmam gereken kişilere zaten açık ama onun dışında kimse beni izlesin istemiyorum. Toplum olarak da insanlara güvenimiz kalmadı zaten sende farkındasındır bu durumun. Bu sebeple güvenmediğim için kapalı sadece güvendiklerime açık. Ayrıca şunu da diyeyim: ben teşekkür ederim anlayışlı birisi olduğun için. Bazıları var inatla üzerimize gelip laf ediyorlar falan. Ama sen anlayıs gösterip özür dilemen bile senin erdemli olduğunu gösterir. Adamsın yani
- 1 yıl
Teşekkür ederim bir an dün akşam tesadüf eseri sadece dost ve arkadaş anlamında numarasını bana yollamış kayıt ettiğimde son durumunun gizli olması beni hayretler içinde bıraktı bana çok tuhaf geldi kendisine bunu belirterek cevap dahi gelmeden silmek zorunda kaldım alışmadığın için bana tuhaf gelebilir Bu yüzden bu formu sabah kalktığım zaman yapmak zorunda kaldım Yani ben Şaşırdığım için böyle bir hata yaptım empati kuramadım Halbuki Empati kurmayı çok seven bir insanın hatamı geç de olsa fark ettim bu yüzden üstüme düşen özürümü sunmak için güncelleme yaptım Gönül isterdi ki bu olmasaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum sizin de anlayışınız için özrümü kabul ettiğiniz için Tekrardan teşekkür ederim🙏
Gizli Üye(18-24)1 yılBelki kimseye gösterecek kadar güvenmiyordur
11 Yorumla- 1 yıl
Bunun başkası ile alakasi yok.. o kişi kendisine güvenmiyor dur
Benimki kapalı ve gayet samimiyim
11 Yorumla- 1 yıl
Samimi oldugunuzu sanmıyorum. Samimi insanlar net olur. Gizli kapakli şeyler yapmazlar
1 yılKimseyi pek samimi bulmuyorum wpyle alakası yok. d
19 Yorumla- 1 yıl
Samimi bulmamak la gizliligin alakasi nedir?
- 1 yıl
Gizli kalmak istiyodur belki, mesela biri mesaj atınca bazen cevap vermek istemiyorum wpye girsem de son görülmemi görmesin. d
- 1 yıl
Ozaman hayatımız da ve telefonunuz da o insani tutmanin anlami yok. bukadar değersiz birisini rehberden silin.. bu bir bahane değil dir. düzgün insanlar bunu yapmaz. ya aldatan çocuklu konuşan insandir ya da karanlik yüzü olup birilerinden kacandir.. akli selim hic kimse bu modda kalmaz
- 1 yıl
Sen sevgili anlamında falan mı diyosun
O anlamda diyosan eğer birbirine son görülmesini açmiyosa vardır zaten bişey 😀 - 1 yıl
Yok genel olarak diyorum samimi insanlar dürüst insanlar buna gerek duymaz. kotu bir alışkanlık
- 1 yıl
Ayrım yapmıyorum bu babam da olsa doğru bir insan olmadığını düşünüyorum bakın senin ya da benim ya da bir başkasının son görülmesi açık bunun için ona hesap sorabilir misin Tabii ki hayır ama samimi olduğunu anlayabilirsin fakat durumu gizli bu insanı samimi olduğunu anlayabilir misin ya da samimi diyebilir misin güven verir mi sana bunu sormak lazım bence
- 1 yıl
Vallahi yerleri yattım yok ama gerçekten İnsanlar buna neden gerek Duyar hiç anlamış değilim yani benim son görülmemi ikide üçte beşte onda Neyse artık birisini görmesi sakıncalı bir durum değil Bana göre Çünkü benim de bir hayatım var bir sürü de arkadaş çevrem var aynı zamanda 1 dünya iş arkadaşım var sosyal bir insanım saat zaman fark etmeksizin bana yazabilirler de ben de onlara yazabilirim bunu da bir sakınca görmüyorum ben çevrimiçiyim diye Kimsenin de bana hesap soramayacağını bilirim
1 yılOkundu bilgim de kapalıııı
110 Yorumla- 1 yıl
Doğru bir şey degil tabi bu senin kişilik karekterine bağlıdır. Insanlari yapmış olduğu eylemlerden hareketlerden analiz edebilirsin? peki seni bunu yapmaya iten sebep nedir?
- 1 yıl
Bazen başka birinden gelen mesaj daha önemli oluyor diğerine cevap vermeye vaktim olmuyor gün içinde. Sonra mesajı gördün de niye cevap yazmadın diye trip yiyorum. Ne gerek var buna?
- 1 yıl
Bu şekilde istediğim anda cevap veriyorum mesajlara ve kimse küsmüyor darılmıyorrr
- 1 yıl
Bu bir bahane değil. Sizde cevap vermek istemediginiz insanlari telefonunuza ve hayatiniza almayin.. bu düzgün insanlarin yaptigi bir sey olduğunu sanmiyorum. kacamak iliskiler ve kisilik sorunu olanlarin yaptığı bir olaydir. ben açık net olan insanlarin azaldığını düşünüyorum. Yani görmüş fakat cevao vermemiş. Uygun olmadığını düşünürüm. Fakat gizli ise doğru insan olmadığını düşünürüm ki öyledir zaten.
- 1 yıl
Diyorum ki mesela iki mesaj geliyor ama vaktim yok biri çok önemli ona cevap veriyorum diğerine de sonrasında dönüyorum. Cevap vermek istememekle alakalı değil. Fazlaca meşgul biriyim böyle yapmak zorundayım. Samimiyetimi de buradan anlayamazsınız.
- 1 yıl
Bu samimiyet değildir. Okursun son görülmen ona cevap vermemen kirmaz dostlarını ve seni anlayisla karşılar. ya da uygun değilim sonra yazarim demek dahi 1 dk almaz. ben bu tip insanlari asla samimi bulmuyorum. yaptığınız hiç dogru bir şey değil
- 1 yıl
Oldu o zaman sen öyle insanlarla muhatap ol dkdjdmjmdmx
- 1 yıl
Oyle yapıyorum zaten. 50 kişiye Numaramı verip 50 tane insanla farklı farklı konuşmayı sevmiyorum herkes şeffaf bir şekilde hangi dakika hangi saat WhatsApp'ı kullandığımı görebilirler böyle saçma sapan dolandırıcılar gibi kaçamak hayat düzgün insanlara yakışmaz
- 1 yıl
Az daha abart dolandırıcı sahtekar samimiyetsiz az oldu yaa
- 1 yıl
Ama bu dur bakin bana kizabilirsiniz saygi duyuyorum ama gizli olmasa cevap vermezsen de okusan donmesen de bu seni kotu yapmaz. gizli oldun okudun ama sonra dönmüyor musun? bunu yalmana gerek diydiran şey nedir. bakin basit bir yapan söylemek bile ileride seni yalana alışman için sebeptir. bu yüzden düzgün insanlar yalanin basiti olamaz der ve basitte olsa söylemez. Yanlış anlıyorsunuz yani WhatsApp'ta son görülme durumun da görüldüğünde bana neden yazmadın gemi gibi lüksün kimse kendinde bulamaz rehberimizi ve hayatımızda aşklarımız Ailelerimiz arkadaşlarımız sevdiğimiz insanlarımız olduğunu bilirler Yani senin son görülmen ona yazmadım diye suç ya da hata kabul edilmez insanların anlamadığı gizli de oldukları zaman hiç güven vermediklerini bilmemeleridir yoksa son görülmede görülmüş de bana niye yazmadın diyen yok Varsa da rehberinden silersin
1 yılKendim öyle kullanıyorum, buluyorum
17 Yorumla- 1 yıl
Evet düşüncene saygı duyuyorum ben alışamadım mı bana mı ters geliyor Tabii bu tamamıyla benlik buldururum Seninle bir alakası yok ters geliyor ya Tabii ki bunu yapanları da Kınamıyorum yorumlarda kendilerince sebepleri olduğuna inanıyorum
- 1 yıl
Bazıları çok sorguluyor wp’ye girip çıkış anlarımı böyle olunca rahat ettim
- 1 yıl
Seni anlıyorum nasıl desem bilmiyorum empati yapmadan gelişi güzel aklımdaki düşünceleri tek taraflı dayatmak gibi anlatmam yanlış oldu Bunun için gerçekten özür dilerim Bazı insanların sebepleri nedenleri olabildiğini geç de olsa almadım Buradaki amaç insanları kırmak değil Neden böyle yapıyorsunuz sorusunu kafamdan silip onları anlamaktı fakat anlayış bölümünü kapatıp sadece kendi düşüncemi öne sürerek Fikrimin doğru olduğuna inanmam bir hataydı ben bu forumda gerçekten haksızlık yaptığımı inanıyorum Ben bütün insanları seviyorum insanlar ne olursa olsun onları kırdığım zaman üzülüyorum gerçekten yapımda kırıcılık yok sadece netlik ve düz bir yaşantı var tekrardan kusura bakmayın özür dilerim Sen de haklısın
- 1 yıl
Ben de seni anlıyorum çünkü aldatma vb. kötü niyetle kullanan insanlar da olabiliyor, bu yanıltıcı oluyor. Mesela arka planımda açık kalınca çevrimiçi görünüyor, öylece unuttum. Hemen birisi geliyor sen çevrimiçisin yazmıyorsun, saatler sonra gördün bunu. Şimdi buna izah etmek olayı çok zor bir hal alıyor. Oysaki ortalıkta yoktum hepsi bu.
- 1 yıl
Evet seni anlıyorum fakat yanlış anlama tamam doğru yapıyorsun gizli modda kalmayla bir bayan olarak ama şahsım adına söylüyorum yine senin tenzih ederek bana bu soru ile gelebilecek kimse yok yani benim hangi saatte aktif olmam ya da olmamam ona yazmam ya da yazmamam onu ilgilendirmez burada bakın özür diliyorum tamamıyla bu yazmış olduğum şey benim düşüncem sizin düşüncenize saygı duyuyorum Sen haklısın
- 1 yıl
Anladım seni ya sorun yok😇😇
- 1 yıl
Anlayışın için Teşekkür ederim🙏
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım