Biri hakkında çıkan dedikoduları / suçlamaları mi kabuk edersiniz yoksa kişinin kendi savunmasını mi dinlemek istersiniz?
Biri birini sevmeyince onda olmayan meziyetler söylemeye baslar. Demirbaş ile ilgili sorularin giderilmesini için bu kitabı okumaya karar verdim. Siz hangisini tercih edersiniz?
Adaletliyimdir. Demirtaş’ın sorgusu yapılmadan hapse atılması adaletsizce. Sorgusunun yapılmamasının sebebi ise hükümetin işine gelmeyecek bazı açıklamalarda bulunacak olması. Ama sonrasında tekrardan hapse gönderilmesini uygun buluyorum. Çünkü yaptığı şeyler cezalandırılmalı
İnşallah inşallah Demirtaş’ın ve onu tutanların patlattığı ilk yerde senin anan Bacın baban çocukların tüm sevdiklerin olur şerefsiz eren bülbül bu adam yüzünden öldü umarım senin sevdiklerin ölür zaman
Bu adam Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen adam inşallah patlattıkları ilk yerde senin canından olanlar olsun abdestliyim bunu öyle içimden geçerek söyledim ki
Hükümetmiş şerefsiz hükümet niye yıllardır bu adamı almıyordu da eren Bülbül’ün olayı olduktan sonra aldı kuş akıllı terörist it ulan sizin soyunuz sopunuunuz kurusun inşallah inşallah sizin bu ülkeye hiçbir zaman faydanız olmadı
Ulan şerefsiz Apo’nun heykelini dik dikeceğiz diye demedi mi bu adam it herif siz bu ülkenin 100 karasısınız inşallah onların patlattığı ilk yerde annen baban olur şerefsiz Kürt Türk demeden herkesi öldürdü onlar insan bile bile değilsin
Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen adamı burada savunuyorsunuz siz nasıl insanlarsınız lan ya sen Kürt sen senin ırkına soyuna sopunu bir sürü küfür edeceğim şimdi ya sizin hepinize bildirecek sin teker teker tıkacaklar içeride göreceksiniz o zaman dünya kaç buçuk inşallah ilk patlattığı yerde aileniz olsun madem savunuyorsunuz sizden gebersinler
@Erkekdusmanıfeminst benim terörü savunmuyorum. Benim savunduğum şey adalet. Fakat adaletin düzgün işlemesi senin tasmanı elinde tutanların işine gelmez, değil mi? :) Demirtaşı aracı olarak kullanıp dağa gönderen, kim bilir hangi vaatlerde bulunan hükümet, mahkemede Demirtaş’ın vereceği ifadeyle devletin takibine takılacaktır. Dediğim gibi, hükümetin işine gelmez bu. Fakat bu teklifi kabul edip, teröristlere aracı olan Demirtaş’ın bizzat kendisi de suçludur. Yargılandıktan sonra cezaevine tekrar gönderilmelidir
Ben günümüzde hiçbir siyasetçinin ne kitabını okur ne sözüne inanırım Ne de hakkında söylenenlere… Eskiden at izi it izine karışırdı, şimdi meydanda at bırakmadılar maalesef sadece it kaldı O güzel insanlar güzel atlara binip gittiler, başta meclisteki 600 millet vekili olmak üzere en az 3000 siyasetçi derhal parmaklıkların arkasına geçmeli
Bu kitabı detaya koyup , o soru başlığıyla sormak ne alaka şimdi? Evet çok adaletliyim, ülkem de böyle bebek katilleri bölücülerin de olmasını barinmasini yaşamasini asla istemiyorum!
@Nothingqwerty sen kimsin peki? Benim ezbere konuşup konuşmadığıma sen karar veremezsin , karar mercii sen misin? Hakkımda bilgin yoksa fikrinde olmasın , sen ezberee konuşup milletin yorumuna salça olma.
Ben yapmadığım şeyi kimseye öğütlemem ben seni tanımıyorum ama senin benim hakkımda bir fikrin oldu şu an 👍 konu ne olursa olsun düşman bildiğin insanı bile tanıman gerekir.
@Nothingqwerty sen bana öğüt verecek kişi değilsin ama , öğüt veya öneri de istemedim. Kendine saklayabilirsin. Tarihi de günümüzü de biliyoruz, araştırıyoruz. Herkes aynı fikirde olacak diye bir şey yok.
Bebek katili mi gerçekten demirtas? Bunu gerçekten öğrenmek isterim. Nerde kaç tane bebek öldürmüş mesela bu cani? Ama iftira ve ya karama değil net cevaplar bekliyorum. Bebek katili suçlamasini devlet bile yapmıyor. Tutuklu olmasının nedeni Ekim olayları ve kobani sürecidir. orada da halkı sokağa dökmek felan diyorlar.
Koskoca devlet Bebek katili olduğunu bulamamış ama sen nasıl buldun helal olsun valla!
İlla bebek katili ariyorsak yakın tarihe mi bakalım uzak tarihe mi?
Mesela Uludere katlimi ( diğer adıyla roboski)
Devlet haksız olduğunu söyledi. Ama özür bile dilemedi.
Kaç çocuk öldü
Suçları ise katirlarla kacak tütün sigara mazot getirmekti.
Ama sen şimdi dersin ki uyusturucu ordsn geliyor ülkeye darılırım.
Bak Binali yildirimin oğlu erkam ne ticaretler yapiyor. Uyuşturucu baronu olmuş. Hepsi açıklandı. Bi savcı da kalkıp soruşturma açmadı.
Fetö'nün gôtünü yalayanlar, fetö'nün yaptıklarından habersizdik diyerek kendilerini aklayabilirler. Apo'nun yaptıkları 70'lerden beri herkesin malumu, kime ne açıklaması yapabilirsin ki
Selo'nun savunmasını okuyan sensin aslan parçası, başkası değil. Haliyle sana savunulacak bir durumu yok diye belirtiyorum, kime belirtecektim burada başka apo'cu mu var
Ben demirtasin kitabini aldim. Arkasında bandrol var. Yani devlet müsadeli. Ayrıca iyi de vergi aldılar. Bunu okurken bile vatana hizmet ettim. Ayrıca apocular seni nasıl optüyse izi kalmis. Yiyin birbirinizi😅😅
Allah aşkına şurada milliyetçiyim diyip vicdan mastürbasyonu yapanları kaale alma. Sosyal medyada 5 yaşındaki çocuk kadar bilgi sahibiler. Ne görürlerse ezberlerler vê çok hızlı gaza gelirler başka özellikleri 🤔 sanırım yok. Oyalanmak onların ki ülkenin hali belli herşeyi çözdüler selahattin demirtaş gibi bir sürü tutsak var hangi partiden olduğu önemli en tehlikeliler dışarda olsun da... Malum ülke böyle yönetilir dimi IQ seviyesi belli.. Koyuna göre çoban
Benim vasfımı napacaksın bişey okuyacaksan önce tarihini oku bu gibi terörist yandaşların yolundan gitme zamanı gelincede ağlamayın hendek savaşını unutmayın devletin arşivlerde kayıtlısınız sadece devlet zamanını bekliyor boş hayaller kurmayın
Ben vasıfsız bir vatandaşım. Sıradan biri yani. Ama sen devlet ağzıyla konuştuğuna göre baya bilgili tecrübeli ve vasıf sahibi bi arkadaşa benziyorsun. ?
Savunduğumu nerden çıkardın? İşte bu zihniyet ile savaşım hiç bitmeyecek. Bu kitabı okuduktan sonra sıradaki kitabım Alparslan Türkeş, usame bin ladin, george orwel olacak. Birinin kitabını okumak ona tabi olmak mıdır?
Bak ideolojin ne olursa olsun ama ihanet edenlerin sonu hep tarihte yazılıdır bu gibi adamların yolundan gitmek sizin gibi piyonlara yarar sağlamaz Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlet biz Türklerde merhametli insanlarız ama merhametlikte bir yere kadar devletim şu an kuzey ırakta temizlik yapıyor orası bitince sıra nereye gelecek biliyormusun içerdeki vatan hainlerine satılmışlara devlet uyur gibi yapar ama uyumaz seçimlerde oy kullandığınız herşeyine kadar kayıtlı arşivde kimin ne olduğu bellidir onun için boş insanlar arkasından koşmayın zararlı çıkarsınız
@KasiKesh kahramanlık hikayeleri karın doyurmuyor ülkenin hali malumunuz, milliyetçilik bu muydu yani bu kadar mıydı milletin kendi içinde terörizmi yaşaması ve sadece sosyal medya baskısı ve hakkında doğru düzgün bilgi sahibi olunmayan insanları topa koymak mı milliyetçilik tamam siz oyalanmaya devam edin.. Ülke kurtulunca mesaj atarım sjsj
@Nothingqwerty ülkenin başında kim var benim zerrimde değil ben vatan milletçisiyim kimin ne yaşadığı umrumda değil siyasetle işim olmaz benim ben turuna bakarım Türk milletine bakarım hedefim Kızılelmadır atalarımı bilirim tarihimi bilirim bu ülke Türk milleti bana emanet mi ona bakarım bölücülük yapanlar elbet birgün yüzleşez ama bu onların sonu olacak bu son çıpınışlarınız.
Turan mi dedi o😅😅 satilmamis bi tane Türk devleti göstersene bana. Azerbaycan? Kukla ile yönetiliyor. Peki turkiye?
Türkiye pilot ülke seçildi. Pilot derken ucmuyoruz. Kobay ülke diyelim de iyice anlasin Turan hayali kuran kardesim.
DSÖ çıkardığı ilaçları aşıları artık fareler değil de Türkiye üzerinde deneyecek. Peki neden? Çünkü 3. Dünya ülkesi statüsüne geriledi yani fakirlesti. Al sana bu kadar para , karşılığında halkını bana sat demişler. Eee devlet buyukleriniz hiç durur mu. Verdim gitti demiş.
Bu en basit örnek.
Hangi ülke vatandaşlarının bilgilerini satar sonrada çıkıp ortalığı 56 ya verip 2 gun sonra susar. (E devlet bilgileri )
Sen Turan hayali kur. Kur tabi hakkındır. O arada donumuza kadar satılmış oluruz.
Dolar karşında nasıl Turan kavuşmuş olduk? Bunu yapan zat-ı muhteremin ortağı da Turan hayali kuruyor. Ama icraat ne? Tabi ki ülkenin peşkeş çekilmesi.
Ulan vatanseverler doları 40 a dahandirdi ama sorumlusu olarak demirtas gösterildi. Demirtas ne dedi Peki? Dolar 5 lira ekmek 2 lira olsu ben ömür boyu hapiste kalmaya razıyım. Kabul ettiler mi?
Olum yahudi uşakları siz değilmisiniz ingilizlerin analarınızın üzerinden geçen Türkiye ☪ Cumhuriyeti napıyor kuzey ırakta haberin var mı sizin ecdadınız teröristleri kurutuyoruz klavye delikanlısı diyorsunda ensende bitersek görürsün ebenin hörekisi
Yahudi uşağı dedi vasıfsız. Yahudi cesaret madalyasını alanlar Turan türküleri söylemiyor mu? Zora girince hemen de kufretmissin. Karakter meselesi tabi. Ama ben bir kufredersem aynaya bakmaya yüzün kalmaz. Ama gerek yok TABI ŞİMDİLİK... cumhuriyet demişsin de bu cumhuriyeti en iyi ben savunur ben desteklerim. Teröristleri öldürme konusuna gelince , ben onları desteklemiyorum. Onlar mi seni öper sen mi onları öpersin orasını bilemem. Ensemde bitecekmiş vasıfsız. Gel gel anca ya başında bitersin ya da ensesinde.
Yalan ve iftira atmak şahsına has sanirim. Dünden beri bana atmadığın yalan kalmadı. Vasıfsız seni. Devlet ağzıyla konuşmak sizi önemli bi kişilik yapmaz aslanım. İcraat var mi sen onu söyle. Yok sıra size de gelecek bilmem ne. Senden olsa olsa sünnetçi olur. Onda da sıra beklemeye gerek yok ben oldum çünkü.
Hendek savaşını gördün mü Diyarbakır'da daha siz akıllanmamışsınız maraş katliamını duydun mu unutma tarih tekerrürden ibaret zamanı gelince ağ babanız yahudiler, ermeniler ve ingiliz soyundan gelen şeyh said gibi sonunuz gelecek olmaz deme olacak bunlar bu ülkeye mülteci olarak geldiniz aynı şekilde mülteci olarak geldiğiniz yere gideceksiniz hiç mağara dilinizi araştırdınız mı ingilizce alfabeleriyle dolu ben sana tarih anlatıyorum sen hala masum rolü oynuyorsun terörist kitabı okuyan terörist olur bak ecdadım sana Türkçe okutmayı öğretmiş sevmiyorsan bu ülkeyi dağa çıkıp avlanacaksın burada teröristleri savunup hava atmayacaksın ben Gaziantep Karkamış soylu üst bölgesinde dinleniyorum şimdi gel kapıda karşıyayım seni
Ulan lale asyadan gelen sen değil misin. Defol o zman😁 sen Türk değilsin. Asimile olmus kendini Türk sanan bir devirmesin. Hiçbir gerçek Türk, turklugu bu kadar savunmaz. Buna da adım gibi eminim. Şimdi başlar vasıfsız konuşmaya yok tunalardan altaylar bilmem oguzlara. Lan yavru surdan 5 6 dedeni sayamazsın. Size dayatılan bilgiler tanrı tarafından gelmis gibi sorgusuz kabul etmeye devam edin.
Çöt lalesi benim ecdadım Türkler roma bizans önce anadoluda yaşıyordu devşirme asıl sizsiniz yurdunuz yok avrupa göçbesiniz kürt ismi bile Türk kelimesinden türer soysuz bedevi seni 3000 binlik asırlarca Türkler anadoluda yaşadı doğuda kazılarda hem Türk mezarları arşivde ne anlatıyorsun oğlum sen beynin yıkanmış komünist terorist yandaşı sen git apo dedenin tassakllrında otur beyni yıkanmış lenin kitaplarını oku
Tarih bilgisinden de sınıfta kaldı iyi mi! Ulan vasıfsız nerden tutsam elimde kalıyorsun. Hem cahilsin hem ozguvenli. Bak sevdim seni. Ama o beynine şunu sok ben apocu değilim. Apo seni nasıl optuyse herkesi o sanıyorsun 😄 ikincisi ben komünist değilim 😄 ama ben seni adam ederim. Edemezsem de sorun bende değil bilmiş ol
Yaşın kadar s.. hayırdır tarihmi öğreteceksin mağara dilinle çocuk postallarımla kafanı ezerim seni teröristleri savunuyor hırt sonra ben o değilim diyor yerimi söyledim açık adres olarak gel eğitsene beni vasıfsız tahsilsiz
Ben köpek eğitmeni degilim dostum. Ona başka arkadaşlar bakiyor. Şu yazılanları oku hangi birinde onları savundum.
İftira atarsin ona karşı cikarim eyvallah. Kime iftira atılırsa karşında dururum. Bana apocu diyenler apoyu sarayda besliyor. Hatta aponun koynuna giren kadının bile maaşı devletin kasasından ödeniyor. Tarih bilgin ise eksilerde. Sınıfta kaldın.
Sen üst yazılarımı okudun mu cahil daha benim yazdığımı okuyamamışsın devletin başındakini tutan kim ben Türkiye ☪ Cumhuriyetini Türk milletini göğsüm gererek tutuyorum bide bana tarih dersi veriyorsun yazdıklarımı araştır avrupa göçebesi olduğunuzu anlayacaksın tarih diye beni eğitecekmişsin ya :) araştır çakal itler senin gibilerdir bak it gibi sürü şekilde yaşıyorsunuz Türk kimliği altında yurtsuzlar daha ben apo değilim yok demirtaş değilim onları savunmuyorum diyorsun ama terörist yandaşlığı yapıyorsun arka mahalle kadınını geçtin erkeğin o.. heralde
Evet bak avrupadaki yandaşlarınız totoşu sıkışınca Türküz diyor kürt deyince avrupalı what diyor adamlar bile anlamıyor ırkınızı git avrupada yaşayan akrabalarına sor bunu uyduruyorum avrupaya gitmiş biri olarak söylüyorum sana
Tamam abisi çok uzadı sen bu kafayla dağa çık burada eziliyorsun federaller ajan diye dağa çık karşında biz Türk askerini görürsün it gibi sürüsü gibi ölüyorlar boşa harcanıyorsun burada dağa çık neyse, yeter karı kıza yazamıyorum senin bildiriminle
Söylesene bana kaç defa meclise gittin De mv masasında bulundun aslan. Uzman olmuşsun bana atomu parçalamissin gibi konuşma. Ne kadar vasıfsız varsa uzman oluyor. Onlar da erler üzerinden prim kasıyor.
Çocuk üs bölgesi deyince aklına ne geliyor askerliğini yaptın mı sen tabiki yapmadın terörist yandaşlarının peşinde koşuyorsun dağa çık dağa harpokulunun Dikmen'de ki yeri desem orayıda bilmezsin fazla konuşma beynin yıkanmış asalak gibi dolaşıyorsun ortalıkta kurtuluşun dağ senin oraya gel gundi
Yerim seni ben ya kendi bisi sandı. Us bölgesiymis. Ulan madem işinizi o kadar iyi yapıyorsunuz. Madem hudut namus diyorsunuz. Elini kolunu sallayan içeri giriyor. Siz De anca burada ya da tiktokta nara atın. Aynen aynen devam 😁
O siyaseyçilerin işi ben anlamam ben görevimi yaparım bak dinleniyorum ne siyasetçiler gelir gider Türkiye ☪ Cumhuriyeti payidardır payidar kalacak ben benim gibi olanlar sayesinde gundi çocuk çocuksun harbi başını sıvazlarsın bir gün Türk askerini merak etme :)
Harbi çocuksun:) ben sevdiğim işi yapıyorum kelle avcısıyım iyide kazanıyorum ama parasında değilim milletçi Türk askerim varansızların kafasını postallarımla eziyorum merak etme sen ha merak ediyorsan dağa çıkın karşınızda bizi göreceksiniz :)
Soru sahibi o kitabı oku oku Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen adamın kitabını oku inşallah ilk patlattığı yerde senin ailen olur sizin ırkınıza soyunuz sopunuza kurusun