Sokak röportajı esnasında Cumhurbaşkanı'na ve ona oy verenlere hakaret etmişti

Sokak röportajı esnasında Cumhurbaşkanı'na ve ona oy verenlere hakaret etmişti

Kızın söylemlerine genel olarak katılmıyorum. Ama, bu cezanın amacı insanları sindirmeye ve sessiz kalmaya zorlamak içindir. Artık ne desek "acaba suç teşkil eder mi" diye düşünmek zorundayız. Onu geçtim, eğer çok viral olursa bir görsel, suç işlemeseniz dahi, mesela çalıştığınız yere kadar bulup işten çıkarılmanızı sağlaybilirler.
Böyle bir baskı rejimi var ortada.
Baskı yok
Hakaret suçtur, ister sevin ister sevmeyin özellikle de cumhurbaşkanı gibi birine hakaret kesinlikle cezasız bırakılmaz. Dünyanın tüm ülkelerinde bu böyledir. Saygı zorunluluktur.
Cumhurbaşkanı ve ona oy verenler istediği gibi hakaret ediyor hatta saldırıyor hangisi tutuklandı :d
Cevap
5Cevap
Durum ağır saçmalık içeriyor ben başka suçları filan olduğunu düşünüyorum aksi halde halimiz beter olmuş...
Hakaretin suç olduğundan haberiniz yok herhalde, mağaranızdan çıkmanızı tavsiye ediyorum.
@sonsuzakadarmutlu Ne kadarda ön yargılı bir yaklaşım ve hicvi algılayabilecek kapasiteden yoksun olmanızı başkalarına hakaret ederek mi kapatmaya çalışyorsunuz.
Hak etti. Dünyanın bir çok ülkesinde bu ceza uygulanır
Agzini tutsaydi sanki bilmiyodu oyle seyler soyleyince hapise girecegini
Katiller ve tecavüzcüler disarda bu kadin iki haftadir icerde. Hala buna iyi oldu diyen aptallar var ya, AkTroll olduklarini umuyorum ne diyelim.
Düşündüklerimi yazarsam beni de alırlar
Çok iyi olmuş mutluyum
Özgür Basın Özgür Türkiye
Acıdım ya
umarim cikar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?