Önceki gün cinayette kurban gittiği belirlenen öğretmenin, aracına aldığı otostopçu tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

Önceki gün cinayette kurban gittiği belirlenen öğretmenin, aracına aldığı otostopçu tarafından öldürüldüğü tespit edildi.
Ya ecel diyorsun kader diyorsun tamam eyvallah da böylesi de çok kötü ya bu kadar da kolay olmamalı şimdi bu iyilik yaptı ya ne günahı var kabul etmiyorum ulan hep iyi niyetli insanlar kaybediyor bu işte bir terslik var
Almayacaksınız artık insanlara güven yok öyle bilmediğiniz insanları otostopçu falan diye almayacaksınız iyilikten maraz doğuyor dün gördüm bu haberi gerçekten üzüldüm
Teşekkür ederim
Kesinlikle almam, çok tehlike bir durum.
Cevap
13Cevap
Bence kimseye güvenmemek gerekiyor tabi ki de
Bunlar yüzünden artık bakar mısınız diyen insanları bile duymamazliktan gelip hızlıca gidiyorum
Ne ara bu hale geldik ya
hayırlı olsun 😃
Neye 🤔
İlk defa gördüm (s) olmuşsunuz.
Aa teşekkür ederim
Tam da bugün bunu konuşuyorduk. Asla almam ben
Almamak lazim. Ulkede akilli insan kalmadi, antep'de de gurultu yapti diye 10 yasindaki cocugu vurmus manav😐
Hayir kimseyi almiyorum. Boyle boyle guven birakmadilar, kendi canimi tehlikeye atacagima herkes basinin caresine baksin.
Bu devirde babana güvenmiyorsanda kaldı bide otostop çekicen 🤦♀️
Ben asla almam kadın değilse asla asla asla asla almam
Almamalı artık devir değişti. Herkesle mesafeli olmak iyidir.
Tanımadığın insanlara güvenip aracına almak sıkıntılı bir durum.
Asla almam. Tanımam etmem, büyük cesaret var insanlarda
Bu kanı bozuk şerefsizler yüzünden yolda kalan insanı da almıyorum artık vicdanımıza beton döktüler.
Almayın kardeşim , kimseyi evinize, arabanıza almayın. tanımadıgınız insanlara karşı mesafe koyun almayın awq
Gasp için girip kaçmış olabilir. Türkiye'de toplum geri dönülmesi zor karanlık bir yere doğru gidiyor...
Bu tarz olayların yüzünden insanların birbirine güvenleri kalmadı maalesef.
Urfa insanlığın bittiği ve tükendiği yerdir oranın havasından tut suyunu içmiş kimseyle muhattap olunmaz hele yerlisi hiç adamlar peygamber yakmış yani normaldir
Almayın arkadaşlar.! Tamam hepimiz vicdanlıyız, kalbimiz var ama bu zaman da kimseye güven yok asla..!
Ay şaka gibi ya artık iyilikte yapılmıyor bu ülkede
Bu devirde kesinlikle almam
Almamak gerekiyormuş demek.
Alınmaması gerekenler belli
Asla almam tanıdık olmadığı sürece
almamalı
Kimi alicaksin ne cikicagni bilemiyosjn
Ben almam
Kızsa alınmalı
Almamalı
Nisanlisinin eski sevgilisi diyorlardı ama
bimden almalı çünki bu toolum mngdmn malı