Meclisteki yemekhane muhabbeti çok mu abartılıyor sizce?

5 çeşit yemekmis de 120 liraymış da insanlar sokakta aç geziyormuş da bilmem ne. Çıkan yemek kebap denen türlüye benzer bir yemek adi lüks geliyor ama her yerde türlü denen bir yemek iste. Kuru fasulye tatli corba salata tursu gazoz ayran meyve suyu vs vs Kardeşim ben 10 senedir kamuda çalışıyorum. Şu an günlük 40 liraya yemek fisi alıyorum. Benim yemekde de meyve suyu ayran salata kadayıf turşu balık tavuk çorba vs çıkıyor. Burada da bir çok kamu çalışanı vardır ya da annesi babası kamu kurumunda çalışıyordur sorun anne babanıza aynı yemek o kurumda da çıkıyor. Kurumları bırakalım bir çok özel plazanın ya da fabrikanın şirketin yemekhane katında da öğlen aynı yemek çıkıyor. Çalışan ona fiş alıp para da ödemiyor. Yemekhaneye çıkıp yiyor. Siyasetten bağımsız konuşuyorum akp gitse chp gelse meclis yemekhanesi kapanacak mı ya da meclis yemekhane girişi 1000 TL mi olacak sanıyorsunuz. Meclisde bir kamu kurumu öğlen yemek hizmeti veren bir yemekhanesi var işte hiç sorun ya da konu yokmuş gibi senede 2-3 defa gündem oluyor bence çok gereksiz.
Meclisteki yemekhane muhabbeti çok mu abartılıyor sizce?