Konu hakkında hiçbir fikrim yok. Bu yüzden kızmayın merak ediyorum. Örneğin Ali KOÇ yurt dışından onca futbolcu ve teknik adama milyonlar veriyor. Türkiye'nin parası yurt dışına akmıyor mu bu vesileyle? Zaten ülkemiz problemler yaşıyor. Hani teknik adama o adar para vereceğine yerli teknik adama daha az maaş verip artan parayla bir ilçe kurulurdu...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır tabi ki. 22 kişi bi topun peşinden daha iyi koşacak diye o kadar para yatırmanın mantığı yok
Kral bencede yani... Hani kendi tuttuğum takımda o kadar parayi yabancılara verse onada tepki gösteririm
Bunun kendi takımı yabancı takımı yok. Milyarlar yatırıyorlar. Bi lige yatırdıkları paraya ülkeye ev yapsalar herkesin evi olurdu.
Yani kral ya bizim gibi küçük insanlar bile günlük hayatta yerli malı almaya çalışıyoruz ki bizdeki para para değil. Bu adamlar milyonluk bizim yarımız kadar dikkat etmiyor. Ya kral ben sırf yerli olsun diye çikolatamı bile Türk mali alıyorum ki ben kimim ya? Gerçekten çok yazık
Evet ve hiç bir başarı yok. Tüm Türk takımlarına max 4 yabancı sınırı ve en düşük maaş verilmesi gibi sınırlar konmalı 😑
Sen konu hakkında daha bilgili bir adama benziyorsun. Peki kral şunu sormak istiyorum bizim ülkedeki takımlara alınan futbolcular parasının hakkını veriyor mu? Örneğin Şampiyonlar ligi, Avrupa Ligi... oralardan yeterince karşılayabiliyor muyuz bu paraları?
Valla 24 yıldır kupa gelmiyor avrupadan gelen para yetse kulüpler borç batağında olmazdı 😂 bir halta yaramadığı kesin, tahminen bizim vergileri çarçur ediyorlar..
Çocukken neden yabancı sınırı var diye üzülürdüm, kaliteli yabancıları transfer edip seyir zevki yükselir diye. Nedeni döviz çıkışını engellemekti demek.
Lan o zaman benim sandığımdan daha da kötu durumdayız 🤔
Gözü karartmaya gerek yok. Kulüpleri halka açalım, oy vererek transfer yaparız stadlarda 🥳😂
Dünyanın en saçma para akıtılan sporu
Degil
Bence yanlış