Ne dusunuyorsunuz bu yazi hakkinda ya inanilmaz korkuyorum evde durmak aksamlari hele lavaboya yalniz gidemiyorum esimle cok korkuyoruz ne yapicaz yasamaktan zevk alamiyorum tetikteyim
Namazı olmayanın dini olmaz derler, namaz dinin direğidir o yoksa geberdiğin zaman direk cehennem ona göre hareket et, ben söyledim, ister kıl ister kılma bana ne
Bu depremi falan boş ver hayatını yaşa ha tedbirini de almak lazım deprem çantası hazırlayacan deprem olunca sakin kalıp biyere tutunacan benim bildiğim bunlar ama boş yere korkmaya gerek yok
Kimse dogru duzgun hayatini yasamiyor burada her taraf enkaz agir hasarli binalar. Koyteyrnler yasam zor burada. Bos yere korku degil bu sehiri gelip gordun mu? Sehir yok bildigin sehir yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düşünerek yaşayamazsınız zaten belki hiç olmayacak, en nihayetinde Allahın yazdığı olacak yani
Oyle olmuyor iste, bu sehirde oturan anca anlar beni
Son zamanların 3 büyük depremini de yaşadım ben, seni anlıyorum ama hep olacak olacak diye düşünürsen psikolojin bozulur
Son zamanlarin 3 buyuk depremi derken
Bizim ülkeden bahsediyorum, hem Elazığ da olan 6.8 lik depremi hem de maraş merkezli o iki depremi
Anladim gecmis olsun
Teşekkürler
Korkunun ecele faydası yok o yüzden namazını kıl iyi bir kul olmaya bak
Namaz ile soyledigimin ne alakasi var allah icin ya
Namaz kilan acisiz mi öluyor?
Veya namaz kilan enkazdan hemen mi cikiyor yani
Namazı olmayanın dini olmaz derler, namaz dinin direğidir o yoksa geberdiğin zaman direk cehennem ona göre hareket et, ben söyledim, ister kıl ister kılma bana ne
Yavvvvvv namaz tamam da o diger dunya icin ben bu dunya icin konusuyorum suanda abi
Konteyner koyacaksınız bir arsaya orada yaşayacaksınız ya da evin içbşr odasına öeliktwn kafes yapacaksınız deprem anında size yaşam alanı olacak
Ben 3 depremi de yaşadım çok zor bir durum aylarca uyuyamadım sürekli kapalı ortamlarda avizeye bakıyorsun
Evet bende de ayni durum. Bu siralar 5.2 oluyor hatayda
Çok geçmiş olsun sürekli kafanı dağıtacak şeyler yap unuttur beynine yoksa çok zor bir durum
Unutmuyor ki, unutucagi an deprem oluyor zaten her allahin gunu sallaniyoruz
Evet öyle bende de tik oluştu uyurken mesela yatağı ben sallıyorum öyle kandırıyorum kendimi birde unutmak için ben pc de oyuna bırakıyordum
Az once de deprem oldu iki tane nasil unutak ya
Allah yardımcın olsun ama belli bir süre sonra bu korkuyla yaşanmayacağını anlıyorsun seni de çok iyi anlıyorum yani değişik bir korku bu
Sagol
Seninde
Ölüm Allah'ın emri deprem olursada en fazla tahtalı köye gideriz selamiz okunur sonra derin uyku
Oyle olmuyor iste basit degil hatay depremini yasamamissiniz. Gunler sonra cikildi enkazdan. Zor bir surec ansizin ölunmuyor yani aci da cekiliyor
Bu depremi falan boş ver hayatını yaşa ha tedbirini de almak lazım deprem çantası hazırlayacan deprem olunca sakin kalıp biyere tutunacan benim bildiğim bunlar ama boş yere korkmaya gerek yok
Hayat yasanmiyor hatay da hayat yok kardesim.
Kimse dogru duzgun hayatini yasamiyor burada her taraf enkaz agir hasarli binalar. Koyteyrnler yasam zor burada. Bos yere korku degil bu sehiri gelip gordun mu? Sehir yok bildigin sehir yok
Başka yere taşın sende Türkiye'de deprem olmayan yerler var Mersinde mesela olmuyor
Hayat sartlari basit degil is guc burada. Mecburiyet bilmem anlatabildim mi
Anlıyorum.
İzmir 7.2 gördü bizzat yaşadım bi cacık olmaz
Bi cacik olmaz derken
olurda etkili değil yani yoksa çok problem çektik
Nerelisin abla?
Ankaraliyim ama hatayda yaşıyorum evliyim
Bende antepteyim adanaya gidiyorum bu yıl bekliyorum depremi
Bu yil bekliyorum derlen nerde bekliyorsun
Cümlede hata olmuş pardon adanaya bu yıl gidiyorum. Olacaktı bu yıl beklemiyorum depremi ben kimim ki
Hahqjqjqjqj korktum bir an
bi prefabrik eve taşının
Hepimiz ölcez lan salla gitsin
Vurdumduymazliga bak bu kadar basit mi sizin icin yaa umarim basiniza gelmez
Prefabrik evde falan yaşa en iyisi ne diyeyim
Para ver yasayak kanka😅
Ohoo maalesef bak a101 e 500 bine falan ev geliyor arada kaçırma
Arsa hani kanka