Bu devirde saf, temiz ve gerçek aşkı bulmak neden bu kadar zor?

Çevremdeki arkadaşlarım, sürekli sevgili yapıp ayrılıyorlar. Çoğu kişi, ciddi düşünerek sevgili olmuyor. Böyle yapanlar, birbirini kullanıp atıyorlar. Bu yüzden aşkın değeri kalmadı. Ben aşk kadınıyım. Yani, ciddi düşünmediğim sürece kimseyle sevgili olmam. Bu sebeple, bu yaşıma kadar kimseyle sevgili olmadım zaten. Bu zamana kadar bana çok az kişi çıkma teklifi etti. Ciddi düşünmedikleri için hepsini reddettim. Birini tam kabul edecektim ki, sonrasında bana ihanet etti. Artık aşka inancım kalmadı. Görücü usulü evlenmek istiyorum. Sakın yanlış anlaşılma olmasın. Bu sitedeki hiç kimseyle alakam yok ve bu sitedeki hiçbir erkekle ilgilenmiyorum. Ben, sadece "aşkın artık çok değersizleştirildiğini" anlatmaya çalışıyorum. Bu devirde, eline erkek eli değmemiş kız ve eline kız eli değmemiş erkek bulmak çok zor. Eşine gerçekten değer veren insan bulmak çok zor. Çoğu kişi, ya menfaat ya da maddi çıkar peşinde olmuş. Eski ve nostaljik, şiirlerle anlatılan aşklara çok özeniyorum. Eskiden aşkın değeri varmış ve gerçek aşkı, birbirine değer veren insanları bulmak daha kolaymış. Siz, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu devirde saf, temiz ve gerçek aşkı bulmak neden bu kadar zor?