Profesör Ceyhan "Eninde sonunda maymun çiçeği aşılaması yapılacak. Devlet şimdiden aşı karşıtlarını susturmalı" ifadelerini kullandı.
Olurum
Olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Profesör Ceyhan "Eninde sonunda maymun çiçeği aşılaması yapılacak. Devlet şimdiden aşı karşıtlarını susturmalı" ifadelerini kullandı.
onu bana kafama silah dayasalar yine yaptıramazlar. bu kadar netim. köpek gibi havlarlar sadece. awk siyonist devşirmeleri. yorumlardaki zeka geriliği olan sığırlara da şaşırmadım ben aşı olurum diyen. zovid masalında akıllanmadılar ders almadılar halen ötüyorlar 😂
Covid de olmadım şimdi de olmam. Aşı olanların çoğunda hiç olmayan hastalıklar çıktı, tamamen sağlıklı olan bir komşumuzun sülalesinde kalp sorunu yokken aşıdan sonraki gün kalp krizi geçirip öldü. Eski sporcu flörtüm yanlış bir hareket yapmadığı halde aşı yaptırdığı gün spor yapmamıştı ve sonraki gün kolunu kullanamadığını fark etti ve bu 1 hafta böyle devam etti. Babam da zorunlu olarak yaptırmıştı ve birkaç gün boyunca kafası ağrıdan patladı. Ablamın çevresindeki bir sürü insan aşı yaptırdığına pişman oldu. Milleti kobay faresi olarak kullanıyorlar sadece.
Akıl erdiremeyen birine mantık kurdurmaya çalışmam. Doktorlar bile aşının risklerini konuştu sen hala koyun gibi gitm
Git*
Corona aşılarının yan etkilerinin kalp krizine, kansere sebep olabileceğini proflar açıkladı. Bizim yaşımızdaki adamlarda kalp ritim bozukluğu, kalp krizine bağlı ölüm görüldü art arda. Yeter ya biz denek faresi miyiz. Aşı maşı olmam yeter da
Gitsin aşıyı kendisine yapsın.. geçen ki aşıyı da yapmadım bunu da yapmam…. Gerekirse çalışmam nereye gideceksem kendim giderim yine de olmam. Zorla bir şeyi yapmam ben
Cevap
10Cevap
Ben olmam hiç bir şekilde
Olmam olanları görüyorum ama içimden geçen şudur ki bu hastalık kötü insanları kendini beğenmiş burunları havada insanlarıda alsın ve götürsün diyorum ve çok kindar bir düşünce olduğunun farkındayım
Eğer insanlar bununla oynamazsa genetiği ile ve bilinçli olarak yayılmazsa Bence bir şey olmaz Ama büyük ihtimalle komik gibi bununla da oynayacaklar Sözde kovit Laboratuvardan çıkma Yani insan eliyle oluşturulmuş
Geçen seferkinde de tavrım belliydi. Devlet ne zaman aşı yaptırmayanlar seyahat edemez ya da yurtdışına çıkamaz dedi ve benim ne zaman yurtdışına çıkma zorunlulugum oldu o zaman yaptırırım demiştim. Şimdi de aynı kafadayim farkeden bir şey yok
Nah onlara daha asi falan olmam seneye tayin olup gittgm şehre kapak atar daha da çıkmam şehir dışına
bu ceyhan da istiyor ki bir salgın cıksın da kendi de ekrana cıksın gündeme gelsin. cok sıkıcı biri
korana için aşı istediler fakat ben olmadım ve bu maymun çiçeği aşısınıda olmam
Covid olmadım bunuda olmam. Öleceksek de aşısız ölelim
Ya covid aşısı ne halta yaradı insanları mahvetti bı de yeni bir aşı daha yok bünyem kaldırmaz
Olmam. Olana da mani olmam. 3 kere covid aşısı oldum ona da pişmanım
olana geçmiş olsun umarım halk uyanır millet artık ayaklanmalar olmalı
Bu bünye bir aşıyı daha kaldırmaz.
Su çiçeği aşısı ise kabul
Başka ülkelere gitme dönemimiz gelmiş 🎀
Olurum. O hastalık çok korkunç.
Ben artık kendimi yaptırtmayacağım.
Hah gelsin işte paralar ohhh :D
çiçek aşısı olanlar %95 oranında bağışıklığa sahipmiş
Corona da olmadım yine olmam
Yeter da 😃
Olmam.