Bizim ülkede yere sigara izmaritini yere atan birini uyarsanız size bir sürü vergi veriyorum belediyenin işi ne temizlemek onların görevi gibi canım cevaplar verir bir başka tayfa da herkes atıyor benim atmamamla ne değişecek der çocuk çikolatayı yer boş paketi annesine uzatır annesi elinden alır yere atar özetle eğitim ve ahlâk bizim ülkede çok eksik Piknik yaparlar çöpünü orta yere bırakır giderler ve tek ahlâk anlayışı kadınların açık saçık gezmesi üzerinedir evrensel bir ahlak yapısı olmadığı sürece bu cahillik bizde bitmez yani ahlak kavramını sadece din olarak kimse görmediği sürece
Merhaba, İnsanlar insan olsa bu kadar şey olmazdı, savaşlar da olmazdı ki yangınların doğal olduğunu düşünmüyorum ki telegramda nice videolar paylaşılıyor!
Emeği geçen herkesin canı cehenneme lanet olası pislikler! 🌸
Ahir zamanda yaşıyoruz, yöneticilerimiz de sağolsun...
Abi ülke olarak cokk ama vok vurdumduymaziz hepimizin gerçekten bunlarla alakalı eğitime ihtiyacı var yoksa önüne geçemeyiz ve en ağır cezalar verilmeli hapis cezası da dahil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Denetim, sıkı kurallar ile insanlar anca kendine gelir. Hayvan olsa daha iyi anlar ama bin kerede anlatsan kendi hazları ve nefisleri ile etrafı umursamayan insanlar var. Bu kişilere yumuşak davransanız anlamazlar, anladıkları dilden sert konuşulması gerekiyor.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Kundaklama veya bir terör olayı veya bir yapılaşma varsa ormanları ve kaynakları tahrip ve yok etme gibi bu milli güvenlik sorunudur, bu konuda da emniyet daha dikkatli olmalı diye düşünüyorum.