İzmir'de dün gece Yamanlar'da başlayan orman yangını evlere sıçradı. İtfaiye ekipleri olağanüstü bir çabayla yangını söndürmeye çalışıyor. Yangından çıkan dumanlar tüm şehir merkezini kapladı.

İzmir'de dün gece Yamanlar'da başlayan orman yangını evlere sıçradı. İtfaiye ekipleri olağanüstü bir çabayla yangını söndürmeye çalışıyor. Yangından çıkan dumanlar tüm şehir merkezini kapladı.
Dün Karşıyakadaydım. Üstümüze küller yağdı. Her taraf yoğun bir dumanla kaplıydı... Çok üzücü. Bir toplantı yapacaktım, avukat arkadaşın evi yanmış. Katılamadı. O kadar üzücü ki...
Evi mi yanmış of geçmiş olsun ya demek ki yerleşim yerinde
Doğançayda yanan evler var.
Evet İzmirde yaşıyorum gerçekten kaç gündür ciğerlerimiz yanıyor inşallah bir an önce söndürürler yangını Allah yardım etsin herkese 😢
Cevap
9Cevap
Ankara da oturuyorum.. Geçmiş olsun İzmir
Cok sert poyraz var maalesef ve bu rüzgar varken yangını durdurmak cok zor umarim biran önce biter
Ben oturmuyorum. Ama çok geçmiş olsun. Bu yangınların sonu gelmeli artık.
Umarım hayvanlar yangından zarar görmeden kaçabilmişlerdir.
Bu kadar fazla ve arka arkaya gelen yangınlarda var bir tuhaflık ya...
Çok geçmiş olsun cümleten ama tr de 72 yerde yangın çıkması tesadüf değil bence
Tahliyeler olmuş diye okumuştum. İnsanları evinden yurdundan da oldu.
Karşıyaka dayım ben de.. çok üzucu.. ilk defa bir yangina şahit oldum.
Karşıyaka' da oturuyorum oturduğum balkondan duman görünüyor. Söndürülemiyor maalesef
🙏🙏
yangın bana uzak ama o bölgelerde bir sürü arkadaşım var çok büyük sıkıntıdalar... herkese geçmiş olsun
İzmir, yamanlar ve Manisa Gördes'ten gelen dumanlar gökyüzünü bulut gibi kaplıyor. Kemalpaşa'dayım. Bugün rüzgar olduğu için dağıldı dumanlar.
Çok fazla rüzgar var inşallah rüzgar durur
Ben İzmir'de yaşıyorum
Nasıl durdurulamiyor bu yangın
Karşıyaka’da yım evime 10 dk mesafe
Geçmiş olsun İzmir 🥹
Şu yangın işi çok can sıkıcı ya
Umarım kimsenin burnu kanamaz
ben de tam oraya gidecektim
Üzücü ya
Geçmiş olsun İzmir
Geçmiş olsun İzmir
Ben İzmir'deyim.