Dsö (dünya sağlık örgütü) açıklaması afrika da ile alarm'a geçilmişti ve isveç'te de görülmüş, tekrar karantina olur mu sizce?
Bıktım artık ya yemin ederim.
Bıktım artık ya yemin ederim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dünya sağlık örgütü 6 aydır bir salgın bekliyor zaten heralde tarifeli ucakla geliyordu salgın biraz rötar yaptı geleceğini biliyorsunuz da neden engellemiyorsunuz bir ikincisi geleceğini nerden biliyorsunuz korona çıktığında millet sokakta deli deli hareketler yapıp ölüyordu kimseye böyle bir şey olmadı keza korona salgını varken kimse grip olmadı gidene koronasin dediler şimdi bir sivilcesi çıkana maymun cicegisin derler 4 5 ay sonrada bir aşı bulurlar milletin ağzına s*çatlar ben bunlara şimdiden inanmıyor tek bir tedbir almam ve aşı v. s olmam korona aşısını bulanlar itiraf ediyor kalp krizine sebep oluyor bilmem ne diye hani zararsizdi bu aşı herkes 3 kez oldu ağzımıza s*cildi herkes en ufak birşeyde yataklara düşüyor metabolizmanızın içine ettiler
Cevap
8Cevap
umarım gelmez buralara
Bize müstehak bak emin ol akıllanalım diye kovid hastalığı geldi hala akılanma dık burada paylaşımları görüyorsun dur
maymun çiçee olur o biter goril çiçee çıkar o gider king kong çiçee gelir
bu virüsleri kim gönderiyor kim salıyor bunları
Off ağlicam yaa istemiyorum zombi virüsü daha iyidir ya bundan ağlim mi hoccamm yaa
Zaten hiç birşeye hevesimiz kalmadı, kapansak da bol bol depresyona girsek
Afrikalı öğrenceri ülkeye almasınlar o zaman
Her sene illaki içimizden geçiliyo o yüzden şaşırmadım bu gidisle bizim ülkeye de gelir bi onun gelmesi eksikti zaten
Sanmıyorum, aşı mevcut.
Sorun şu ki aşıların üretimi 1980'den beri yapılmıyor. Herkese yetecek aşı üretmek ne kadar zaman alır bilmiyorum.
Ya zaten var olan bı virusmus patlak vermiş 2020 gibi olacağını düşünmüyorum
Yok ya öyle düşünmeyelim zaten oandemi üni dönemime geldi hep evde geçti şimdi iş hayatına atilacam yine evde oturamam ben valla kafayı yerim
Artık karantinalardan bıktık ya ne çektik biz ya her şey bize denk geldi bütün felaketler
Birileri yine ortalığı kötü edecek galiba
Bir bu eksikti, tam oldu.
Herşeyin başı dsö. Yeni plandemileri de bu.
Her an her şey olabilir
Siyonist küreselci yapının yeni piyonu
Karantina cezalarini sildiler hiç takmam bu sefer
Yine bi tezgahlar dönüyor.
Bitmiyor ki. Biri bitmişken, diğeri başlıyor.
Olmasın yaaa
Allah korusun ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?