Gündem Sıcaktan bunaldım ya üstümden sular akıyo resmen sizlerde durum nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru 😄 Sıcaktan bunaldım ya üstümden sular akıyo resmen sizlerde durum nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. evet çok sıcak 0 0 Yorumla
Karagümrügg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Mersin beni perişan etti 3 gündür buraya geldim offf 1 3 Yorumla Karagümrügg 1 yıl Bizim orası serin burası çok felaket Yorumla Soran 1 yıl Sizin orası nere Yorumla Karagümrügg 1 yıl Malatya Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Gündem konusunda 359 cevap paylaştı. Klima sağ olsun işte rahatım da eve gidince senden farkım yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben evde değilim ki restorantta çalışıyorm bura aşırı sıcak Yorumla Gezginn34566 1 yıl Kolay gelsin son 1 ay sabret sonrası serinlik Yorumla
Javelinn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Soğuk kahve yaptım film izliyorum vantilatör bile sıcak üflüyor 😆😆 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel ya ben çalıştığım için imkan yok Yorumla Javelinn 1 yıl Kolay gelsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim memleketim erzurum buraya tatile geldim köye geldim😂burası çok soguk ve Ağustos ayındayız ve burası çok soguk aşırı soguk 😂😂 1 0 Yorumla
PipiliHatun Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Pişiyor ama taktik ürettim sıcakların mi hava esmiyor mu penceleri kapat karanlık yap odayı işi düşer ve bide bileğine soğuk su tut bedenin üşicek 1 0 Yorumla
Karaveli_01 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Bende çok bunaldım aşırı derece sıcak var bilmiyorum sizede öylemi beni çok bunalttı geçen seneden beri daha sıcak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 38 derece Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Gündem konusunda 696 cevap paylaştı. Antalya'da yaşayıp termemek mümkün değil 😎 0 0 Yorumla
m Kauren Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl İzmir sıcak, iş yerindekş klima yetmiyor. 0 0 Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Sıcak 1 1 Yorumla Selimcan3460 1 yıl Çok iyi soru 😀 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aynı sıcak resmen. 1 0 Yorumla
Açelyayılmaz2 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Amaç ne 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne diyosun Yorumla
AFiliYlnzlk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Dişarda mısın 😃 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla AFiliYlnzlk 1 yıl Bu sıcakta öğlen vakti niye çıktın ki 😃 Yorumla Soran 1 yıl Restorantta çalışıyorm klima vs hiçbir şey yok üstüne ocaklar calisiyor hava da 35 derece bıktık ya Yorumla AFiliYlnzlk 1 yıl Oo bide sen hep ayaktasın hem üstün terlemiştr hemde yürümekten ayakların su gibi ter içinde kalmıştır 😃 Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle valla Yorumla AFiliYlnzlk 1 yıl Eve gelince annen direk çoraplarını çıkar diye bağırıyodur kokudan 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ayaklarım kokmuyor Yorumla AFiliYlnzlk 1 yıl Okdr terlemeye illa ki kokar be sende abartma 😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Burası serin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nerdesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kastamonu Yorumla Soran 1 yıl Ahahahah geçen hafta ordaydm aşırı güzeldi ya tekrar gelmek. istiyorm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tekrar gel. Şu an neredesin Yorumla Soran 1 yıl Elazğdaym ablam orada yaşıyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah sabır versin Yorumla
maxims Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Ben de 0 7 Yorumla maxims 1 yıl Şehir nerrsi Yorumla Soran 1 yıl Elazığ senin Yorumla maxims 1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 21 Yorumla maxims 1 yıl Yazamıyom gizlisn Yorumla Soran 1 yıl Ne yazcaksn Yorumla maxims 1 yıl iştee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
evet çok sıcak
Mersin beni perişan etti 3 gündür buraya geldim offf
Bizim orası serin burası çok felaket
Sizin orası nere
Malatya
Klima sağ olsun işte rahatım da eve gidince senden farkım yok
Ben evde değilim ki restorantta çalışıyorm bura aşırı sıcak
Kolay gelsin son 1 ay sabret sonrası serinlik
Soğuk kahve yaptım film izliyorum vantilatör bile sıcak üflüyor 😆😆
Ne güzel ya ben çalıştığım için imkan yok
Kolay gelsin
Benim memleketim erzurum buraya tatile geldim köye geldim😂burası çok soguk ve Ağustos ayındayız ve burası çok soguk aşırı soguk 😂😂
Pişiyor ama taktik ürettim sıcakların mi hava esmiyor mu penceleri kapat karanlık yap odayı işi düşer ve bide bileğine soğuk su tut bedenin üşicek
Bende çok bunaldım aşırı derece sıcak var bilmiyorum sizede öylemi beni çok bunalttı geçen seneden beri daha sıcak
38 derece
Kıçımız dan akıyor
Evet aynı durum bende var
Antalya'da yaşayıp termemek mümkün değil 😎
pek farkı yok ama ev serin biraz
Bende akması ıcın ugrasıyorum
İzmir sıcak, iş yerindekş klima yetmiyor.
kıçımdan ter akıyor soğuk duşa girecem
aynısı kanka
Bizimde akıyor
Sıcak
Çok iyi soru 😀
Ankara da aynı valla yandık bugün 😅😈
Aynı sıcak resmen.
Amaç ne
Ne diyosun
Dişarda mısın 😃
Evet
Bu sıcakta öğlen vakti niye çıktın ki 😃
Restorantta çalışıyorm klima vs hiçbir şey yok üstüne ocaklar calisiyor hava da 35 derece bıktık ya
Oo bide sen hep ayaktasın hem üstün terlemiştr hemde yürümekten ayakların su gibi ter içinde kalmıştır 😃
Aynen öyle valla
Eve gelince annen direk çoraplarını çıkar diye bağırıyodur kokudan 🤣🤣
Ayaklarım kokmuyor
Okdr terlemeye illa ki kokar be sende abartma 😃
Ankara da sıcak
Evet öyle
Ben de aynıyım bilader 😂
İzmir yanıyor
Soğuk duj akanzi
Burası serin
Nerdesin
Kastamonu