Karbon ayak izi vergisi üretici olan firmalardanmi alinacak yoksa bireylerdendemi internette farkli sosyal medya mecralarinda cok farkli anlatiyorlar
(Net bilen cevaplasin lutfennn )
(Net bilen cevaplasin lutfennn )
Ureticilerden alinacak
Sosyal medyadaki gibi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne fark eder ki?
üreticiden alsa da gider yazacak ürüne yansıtacak yine kullanıcı ödeyecek
aradaki tek fark devlet toptan almış olur parayı ötekinde satıldıkça alır
Ama sosyal medyada sizi kisitliyacaklar uymazsaniz elektiriginizi suyunuzu kesecekler 1kg fasul vb seyler alamiyacaksiniz seyler gordum ama googlede arastirdigim sadece demir celik civata elektirik ureten ureticilerden alinacagini okudum
Benim anlatmaya calistigim sosyal medyada duyduklarim dogru olma ihtimali var mı
fiyat artınca tüketimi kısıtlamış oluyor işte direk mantık o
devlet tüketimi engellemez yoksa ekonomi de devlette büyümez o yüzden çoğu yalan
fiyatları arttırıp kısıtlarlar ama işte biraz fakirler çok almasın der gibi
Tikrokda sunu gormustum sana belirli hak verecekler o hakki gecersen ucaga binemiyeceksin ne biliyim ayda bi banyo yapacaksin vb. Seyler yaziyorlarddu
Uydudan takip edileceksiniz iste haftada birgun disari cikma izniniz olacak vs. Seyler duydum
Yani bu tur seyleri diyenler yalan soyluyor boyle birsey yokk
komplo teorisi çoğu
o dediğin çin tarafının geleceği komunizm onlar
biz kapitalizm ile yönetiliyoruz komunizm olursa belki
amerika-çin rekabetinde çin dünya lideri olursa istediği gelecek o diye anlatılıyor o mesele ama sen ben zor görürüz onu
Yani olmaz diyorsun
Tesekkur ederim icimi frehlattin
çin amerika savaşı çıkar üçüncü dünya savaşı olur çin kazanırsa olur yoksa zor 😅😂
işte çin kazanırsa ev de alamazsın. çalışırken işte de yaptığın molalar parandan düşer kamera ile izlenirsin. vatandaşlık puanın olur o kadar harcama yapar hak kazanırsın vs vs
bunlar çinde uygulanan şeyler zaten
Ama tiktokda kim konusuyorsa hepsi dedigim seyleri soyluyor internete bakiyorum dedikleri ile alakasi yok ve kafam karisiyor sonra
Bide ben unuttum soylemeyi hani siz demistiniz ya ekonomi buyumez. tiktokda diyorlarki amaclari zaten insan irkini azaltmak
komplo teorisi deyip geçmeyin araştırın bilinclenin siyonizm küreselci planları anlayın
karbon ayak vergisi kölelik düzenidir siyonizm küreselci projesidir herşeyden vergi alacaklar uyanık olmalıyız
Bireylerden