Gündem Gökyüzü aşırı kırmızı deprem mi olacak acaba? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yani Hatay’da kırmızı Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar Hatay’da 6şubat gece kırmızı idi o yüzden korktum Güncellemeler1 yıl Bakınca korktum ya elektrikler de kesildi Gökyüzü aşırı kırmızı deprem mi olacak acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% 1 yıl Yaw ağzını hayra aç yaa Allah korusun.. ben 99 depremin de enkazdan çıktım bilirim o acıyı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bende 2023 Hatay o yüzden içim rahat değil Allah korusun Yorumla Erronblack41 1 yıl Allah bir daha göstermesim Yorumla Soran 1 yıl Amin de gökyüzü hiç normal değil sanki gündoğumu Yorumla
crnock Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Annem genelde gökyüzü aşağıda ise deprem olabilir der ama kendini rahat tut umarım normal bi havadıe. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ya sanki gün doğumu gece gibi değil yemin ederim Yorumla crnock 1 yıl Deprem yaşadın sanırım. Ondan dolayı çok kafana takmışsın kafanı dağıtmaya çalış. İstersen konuşabiliriz içini rahat tutalım. Yorumla Soran 1 yıl Evet deprem yaşadım gökyüzüne bakinca korkacağim aklıma gelmezdi Yorumla crnock 1 yıl Sakin ol umarım bişey olmaz sen kendini rahat bırak çok kafaya takmakta iyi değil. Yorumla
Bluesmyrna Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Gokyuzuyle depremin hiçbir alakasi yok bilimsel olarak 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Allah muhafaza umarım olmaz dikkatli olun yine de 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Ankara 'da gok gurluyor kesin Bir şey olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bizim burası da öyleydi dün gece ama hiç bir şey olmadı umarım olmaz da. 0 0 Yorumla
BirAskerinİçSesi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Samandağda misin? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla BirAskerinİçSesi 1 yıl Bende hataydaym ama kimse yok tanıdığım Arkadaş olmak ister misin? Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Burada gayet siyah 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Çok değişik bir renk gece gibi değil korkuyorum Yorumla COLDHERO 1 yıl Hava nemli ve sıcak mı Yorumla Soran 1 yıl 25derwce serin Yorumla COLDHERO 1 yıl Enteresan burada da hava serin ama depremlik bi hava olduğunu sanmıyorum Yorumla Soran 1 yıl Ya normalde gecenin siyah olması gerekiyor di mi Gündoğumu gibi burada yarısı kırmızı çok korkınç ya Yorumla COLDHERO 1 yıl Evet siyah olması lazım normalde ama çevrenizde ışıklı bi yer var mı Yorumla
expencive Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Alakasız bir çıkarım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok deprem günü kırmızıydı aklıma geldi Yorumla expencive 1 yıl Umarım olmaz hangi şehir? Yorumla Soran 1 yıl Kaç kere söylicem hatay Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Allah'ın dediği olur 0 1 Yorumla Hesapsız_Duygular 1 yıl Köpek havlaması var mı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl foto eklesene 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Xperim yok koyacaktım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl özldn atma şansın var mı Yorumla
zenciadamm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl hatayın neresındesın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Samandağ Yorumla
pedroalonso Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl gece mi kırmızı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla pedroalonso 1 yıl depremle ilgisi var mıymıs bunun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yaw ağzını hayra aç yaa Allah korusun.. ben 99 depremin de enkazdan çıktım bilirim o acıyı
Bende 2023 Hatay o yüzden içim rahat değil Allah korusun
Allah bir daha göstermesim
Amin de gökyüzü hiç normal değil sanki gündoğumu
Annem genelde gökyüzü aşağıda ise deprem olabilir der ama kendini rahat tut umarım normal bi havadıe.
Ya sanki gün doğumu gece gibi değil yemin ederim
Deprem yaşadın sanırım. Ondan dolayı çok kafana takmışsın kafanı dağıtmaya çalış. İstersen konuşabiliriz içini rahat tutalım.
Evet deprem yaşadım gökyüzüne bakinca korkacağim aklıma gelmezdi
Sakin ol umarım bişey olmaz sen kendini rahat bırak çok kafaya takmakta iyi değil.
Gokyuzuyle depremin hiçbir alakasi yok bilimsel olarak
Her an her sey olabilir acikcasi
Allah muhafaza umarım olmaz dikkatli olun yine de
Olmaz inşlh kötü düşünme
Allah korusun kız
Ankara 'da gok gurluyor kesin Bir şey olacak
Bizim burası da öyleydi dün gece ama hiç bir şey olmadı umarım olmaz da.
Rabbim hayirla korusun
Gökyüzü ve deprem ne alaka?
Samandağda misin?
Evet
Bende hataydaym ama kimse yok tanıdığım Arkadaş olmak ister misin?
Burada gayet siyah
Çok değişik bir renk gece gibi değil korkuyorum
Hava nemli ve sıcak mı
25derwce serin
Enteresan burada da hava serin ama depremlik bi hava olduğunu sanmıyorum
Ya normalde gecenin siyah olması gerekiyor di mi Gündoğumu gibi burada yarısı kırmızı çok korkınç ya
Evet siyah olması lazım normalde ama çevrenizde ışıklı bi yer var mı
Alakasız bir çıkarım
Yok deprem günü kırmızıydı aklıma geldi
Umarım olmaz hangi şehir?
Kaç kere söylicem hatay
Allah'ın dediği olur
Köpek havlaması var mı
Allah korusun
foto eklesene
Xperim yok koyacaktım
özldn atma şansın var mı
Allah korusun kanka