Gündem Yaşadığınız şehirde hava sıcaklığı kaç derece? kaderseven Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Biz burada eriyoruz da 😂 Güncellemeler1 yıl Manisa'da yaşıyoruz tabi yaşarsak Yaşadığınız şehirde hava sıcaklığı kaç derece? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ankara baya sıcak maalesef 0 0 Yorumla
krÇağrı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl 45 vardır bitki yetişmiyor. Çölde falan olur kurumuş yosun parçası tekerlek gibi döner ya öyle şeyler var 0 4 Yorumla kaderseven 1 yıl Neresi orası çok sıcak Yorumla krÇağrı 1 yıl Adana Yorumla kaderseven 1 yıl Ooo o taraflar ege gibi sıcak Yorumla krÇağrı 1 yıl Maalesef Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Gündem konusunda 364 cevap paylaştı. şu an 29 ama nemle 35 rahat vardır İstanbul yanıyor. 0 2 Yorumla kaderseven 1 yıl Manisa kadar değildir ya Yorumla Hellboy29 1 yıl Aksine Manisa burası kadar değildir Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Sıcak bir hava ama en azından deniz olmadığı için nem oranı düşük. 0 0 Yorumla
Serhat0000 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Biz İstanbul'da yanıyoruz ama Manisa'yida biliyorum Allah güç kuvvet versin size😂 0 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% 1 yıl Hiç sorma bile inanmazsin 😀 0 2 Yorumla kaderseven 1 yıl Afrika mi kız Yorumla hayattt20 1 yıl Yoggg adana Yorumla
payiz_demsall1373 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bitlis'in Hizan ilçesi 33 derece nem 17 0 6 Yorumla kaderseven 1 yıl Oo iyi hava Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Yani yemyeşil her yer saklı Cennet gibi 😍😍 Yorumla kaderseven 1 yıl Umarım görmek nasip olur güzel oralar Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Valla gelmek istersen beklerim buyur gel yani istediğin kadar kalabilirsin çok güzel yerler var götürürüm yani Yorumla kaderseven 1 yıl Allah razı olsun umarım bir gün gelirim Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Ne zaman istersen beklerim Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% 1 yıl Gündem konusunda 414 cevap paylaştı. Serin ve rüzgarlı güzel bir gün ! 1 4 Yorumla hakankural11 1 yıl Bız alanyada yasiyoruz hava yanıyor evde hanımla iç çamaşırlarıyla geziyoruz Yorumla GiZLiZEVKLi 1 yıl Alanya da normal İstanbul da bu gün böyle ! Yorumla hakankural11 1 yıl Hmm Yorumla GiZLiZEVKLi 1 yıl Askerliği orada yaptım ! Yorumla
Gereksizisimbakma Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 30 derece 1 4 Yorumla kaderseven 1 yıl Neresi kız orası Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Ankara Yorumla kaderseven 1 yıl Benide al oraya Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Beklerim Yorumla
BirAskerinİçSesi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 50-55 0 4 Yorumla kaderseven 1 yıl ☹️çoook sıcak eritir adami Yorumla BirAskerinİçSesi 1 yıl Üstündekilerle eritiyor zaten Yorumla kaderseven 1 yıl Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten Yorumla BirAskerinİçSesi 1 yıl Cümlemize Yorumla
Askerbey90 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Hangi şehirdesin. 0 7 Yorumla kaderseven 1 yıl Manisa Yorumla Askerbey90 1 yıl hm İstanbul'da öyle valla. Yorumla kaderseven 1 yıl Manisa kadar değil bence çok kötü Yorumla Askerbey90 1 yıl manisaya gelmiştim ama kıştı o yüzden bir şey diyemiyorum ama sizde nem oranı düşüktür. Yorumla kaderseven 1 yıl Tam tersi deniz yok ama kuru nemli bir hava tabiki İstanbul kadar değil Yorumla Askerbey90 1 yıl İstanbul da durduğun yerde terliyorsundur ama sizin orada en azından o yoktur. Yorumla kaderseven 1 yıl Öyle tabiki ama sıcak 🫠 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl İzmir yanıyor 0 2 Yorumla kaderseven 1 yıl Manisa İzmir burası çile sanırım Yorumla Hyperxxx 1 yıl Valla sorma sen manisadasın sanırı Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl 40-45 derece 0 2 Yorumla kaderseven 1 yıl Neresi orası 🫠 Yorumla Adanus0101 1 yıl adana :) Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Gündem konusunda 478 cevap paylaştı. Çok değil gayet iyi 0 0 Yorumla
Kaan3433 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl nerde yaşıyorsun? 0 3 Yorumla kaderseven 1 yıl Manisa Yorumla Kaan3433 1 yıl güzel şehir mesire macunu mu var di Yorumla kaderseven 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Ankara baya sıcak maalesef
45 vardır bitki yetişmiyor. Çölde falan olur kurumuş yosun parçası tekerlek gibi döner ya öyle şeyler var
Neresi orası çok sıcak
Adana
Ooo o taraflar ege gibi sıcak
Maalesef
şu an 29 ama nemle 35 rahat vardır İstanbul yanıyor.
Manisa kadar değildir ya
Aksine Manisa burası kadar değildir
Sıcak bir hava ama en azından deniz olmadığı için nem oranı düşük.
Biz İstanbul'da yanıyoruz ama Manisa'yida biliyorum Allah güç kuvvet versin size😂
Hiç sorma bile inanmazsin 😀
Afrika mi kız
Yoggg adana
Bitlis'in Hizan ilçesi
33 derece nem 17
Oo iyi hava
Yani yemyeşil her yer saklı Cennet gibi 😍😍
Umarım görmek nasip olur güzel oralar
Valla gelmek istersen beklerim buyur gel yani istediğin kadar kalabilirsin çok güzel yerler var götürürüm yani
Allah razı olsun umarım bir gün gelirim
Ne zaman istersen beklerim
Serin ve rüzgarlı güzel bir gün !
Bız alanyada yasiyoruz hava yanıyor evde hanımla iç çamaşırlarıyla geziyoruz
Alanya da normal İstanbul da bu gün böyle !
Hmm
Askerliği orada yaptım !
40'lara yaklaşıyor.
20 derece gayet guzel
İstanbul takribi 35-36 derece
Sanki 60 derece var gibi 😀
32 ve buraya göre az bile
30 derece
Neresi kız orası
Ankara
Benide al oraya
Beklerim
50-55
☹️çoook sıcak eritir adami
Üstündekilerle eritiyor zaten
Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten
Cümlemize
Hangi şehirdesin.
Manisa
hm İstanbul'da öyle valla.
Manisa kadar değil bence çok kötü
manisaya gelmiştim ama kıştı o yüzden bir şey diyemiyorum ama sizde nem oranı düşüktür.
Tam tersi deniz yok ama kuru nemli bir hava tabiki İstanbul kadar değil
İstanbul da durduğun yerde terliyorsundur ama sizin orada en azından o yoktur.
Öyle tabiki ama sıcak 🫠
İzmir yanıyor
Manisa İzmir burası çile sanırım
Valla sorma sen manisadasın sanırı
40-45 derece
Neresi orası 🫠
adana :)
30 şu an
Eriyoruz.
32 derece
Adana 43° 'yi gördüm
32 derece ve çok nemli Angaraa