Çok güzel bir pasajdır kuzum da doğrudur. Pasajın tam metnini aktarayım.
"Halkın aldatıcı mutluluğunu olarak dini ortadan kaldırmak, halkın gerçek mutluluğunu istemek anlamına geliyor. Halkın kendi durumu üzerindeki yanılsamalardan vazgeçmesini isteme, halkın yanılsamalara gereksinim duyan bir durumdan vazgeçmesini istemek anlamına geliyor. Öyleyse dinin eleştirisi, dinin aylasını oluşturduğu bu gözyaşları vadisinin tohum halindeki eleştirisi anlamına geliyor"
ha o yüzden hac zamanında yüz bin Müslüman kabede yabancı olarak nerdeyse her milletten Müslümanla tavaf ediyor karl marx kendisi yabancı kaldığı bu konularda ahkam kesmeyi çok biliyor dünyadaki 10 milyarlık nüfusun 7 milyarı inanan insan aptal afyonla uyuşturulmuş bi marx mı akıllı o zaman Einstein de afyonlu inançlı 1 Hristiyan'dı Türk ve Müslüman ya da Hristiyan fatihler de afyonluydu fatih kanuni Atatürk Napolyon ve dahaları
@Hullanza o kadar kapasitesizsin ki ister yahudi ister nasrani ister TÜRK ister siyahi olsun ALLAHın 1 olduğuna inanan herkes ALLAH katında müslüman olarak geçer madem kapasiten o kadar yüksek kuranı oku bakalım onun tefsirini fıkhını görebilecek mısın meale takılıp derinlemesine araştırmadıkça ahkam kesme Einstein yahudi olabilir ve bunu senin senin bilgisizliğine veriyorum yahudiler de tek tanrıya inanır bizim ALLAH dediğimiz rabbe onlar yehuda der onlarda da tek tanrı inançı var yani Einsteinın yahudi olması onun tanrıya şnanmadığı anlamına gelmez
bana cahil ayağı çeken adam cahilliğin tüm gereksinimlerini karşılamak için elinden geleni yapıyor, hakkını da veriyorsun. argüman sun desem bana youtube linki atacaksın, gelmiş benim iki satır okumadığımı iddiaa ediyor o evladı
oku şunu, gelip, solcuyum diye gezme senin gibi bıyık bırakıp, balıkçı yaka giyip sarhoş gezen kadıköy komünistlerinden gına geldi, nerede boş beleş mevzu varsa hepsine insan hakları ayağına salça oluyorsunuz, sizin gibiler yüzünden solcuyum demeye utanıyorum mk, solcuyum diyorsan düzgün öğreneceksin sağ da sol da ahkam kesme belanı s’krim senin