Düşüşün sebebi instagramın kapalı kalması. Böyle bir ulkeye * sene yabancı gelmez. Tabii ki bu yüzden açarlar. Ben sabah sabah yüklü miktarda alıma geçtim. Kaçırmam böyle zamanları 😀
Borsa sabah sabah 100 de 7 aşağıdan açıldı. Tahminim bugün instagram ı açarlar. Sizce ne zaman açılır?
Youtube için de öyle söylemişlerdi ama 2007 yıllarında uzun süre engelli kalmıştı. Youtube olmadigi icin Izlesene. com gibi sitelerde takiliyorduk o zamanlar. Vikipedada yillarca engelli kaldi ayni sekilde
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
O zaman böyle düşüş olmamıştı. Hatırlıyorum semin söylediğin zamanları. Youtube a giriyorduk her sekilde. Ayrica wikipedia ile İnstagram aynı sey degiller.
Paypal da var. 2016 da yasaklandığında bugün yarin açılır herkes alisverisi paypal kullanarak yapıyor diyorduk ama halen engelli. Instagramin devlet icin bir önemi oldugunu düşünmüyorum. Istedigi sekilde soz geciremedigi hicbir sistemi hukumetler istemez ulkelerinde. Cinde bunlarin hepsi yillardir yasakli. Google bile yasakli
Her düşüş alım değildir. Türkiye kararli yapisindan vazgecmez. Fazla iyimser dusunuyorsunuz. Alim yaptin ve borsaya biraz daha parani kaptirdin. Şu an alim zamani degil
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Haydi bakalım 😀 Bugüne kadar borsa her sert düşüşün ardından harekete başlamıştır. İzleyelim görelim 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Açmazlar bence
Youtube için de öyle söylemişlerdi ama 2007 yıllarında uzun süre engelli kalmıştı. Youtube olmadigi icin Izlesene. com gibi sitelerde takiliyorduk o zamanlar. Vikipedada yillarca engelli kaldi ayni sekilde
O zaman böyle düşüş olmamıştı. Hatırlıyorum semin söylediğin zamanları. Youtube a giriyorduk her sekilde. Ayrica wikipedia ile İnstagram aynı sey degiller.
Paypal da var. 2016 da yasaklandığında bugün yarin açılır herkes alisverisi paypal kullanarak yapıyor diyorduk ama halen engelli. Instagramin devlet icin bir önemi oldugunu düşünmüyorum. Istedigi sekilde soz geciremedigi hicbir sistemi hukumetler istemez ulkelerinde. Cinde bunlarin hepsi yillardir yasakli. Google bile yasakli
Her düşüş alım değildir. Türkiye kararli yapisindan vazgecmez. Fazla iyimser dusunuyorsunuz. Alim yaptin ve borsaya biraz daha parani kaptirdin. Şu an alim zamani degil
Haydi bakalım 😀
Bugüne kadar borsa her sert düşüşün ardından harekete başlamıştır. İzleyelim görelim 😀
Sadece BIST değil ki Nvidia olsun asya borsaları olsun kripto olsun hepsi berbat
acilmasada olur
Bence de
Uzun süreli istikrarli ne oldu
Yok açılmaz
Haydi bakalım 😀
Açılırsa 8 Ağustos ama açılmaz ya kalıcı olarak kapatıldı falan diyorlardı mahkemeden dolayı 48 saat kuralı var ya
Borsa bunların can damarı... Aynı zamanda onların oyun alanı. İstediklerini aldılar. Açarlar bugün.
Beni çok ilgilendirmiyor girmek isteyen yine giriyor zaten canları istediği gibi kapatmaları saçma yanlız
Benimde Instagram ile işim yok. Ama olaya nereden baktığın önemli.
Gereksiz uygulama insanlar gereksiz aslında bilmem anlayana…
😊😊
Açılmasın kapansın tamamen
Anlamı ne
Birazdan açılacak
Neden o kadar düşmüş