Yahu arkadaş bir milletin hiçbir ferdi mi düzgün olmaz ya, bir de bunların içinden biz türk milletine hamamböceği diye hakaret edenini de gördüm pis mahlukatlar escluk ve lgbt olmasa işsiz kalıcak elemanlara bak sen. Hepsi cinsiyetsiz ve üstüne çirkin kusasım geliyor bir de o halleri ile ruslara ve korelilere ırkçılık yapıyormuş pislikler allah bunları helak eder umarım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normaldir evet
Biraz ahlak dersi vermeliyiz Tayland'a! Mültecilerin takılma sayfaları açtığı ve on binlerce takipçisi olan gay takılma sayfaları falan hep Tayland'a ait! Bu alttaki sayfa bile dezenformasyon için yapılmış ve takipçileri de fake
Pardon, anlamadım?
Bir de 1453 yapmış adını çakma milliyetçiliğini yediğim😂 Ah benim benim saftirik türbanlı sümeyyem, taylandtaki gay dizilerini izleye izleye tayland hükümeti dizilerine yerleştirdiği bilinç altı mesajlarla iyice beynini yıkamış senin. Ayrıca budistler yahudiler kadar zalimdir. Hatta budistler myanmarda yahudilerden bile daha çok müslüman katletmiştir. Ama siz o kadar aptalsınız ki tayland gibi pkk sempatizanı ülkeleri türk dostu sanırsınız. Bize böyle lgbt düşkünü düşük profilli ahlaksız ülkeler değil, muhafazakar ve ahlaklı olan güney kore ve japonya yakışır.
Ne hikmetse ben Güney Kore'de 2008 yılında bile SBS Drama Ödülleri'nde en iyi çift ödülü alan lezbiyen çifti ve günümüzde bile çekilen lgbt içeren Kore dizilerini, filmlerini ve mini dizilerini , YouTuber çiftlerini ve lgbt destekçisi Kpop idollerini görüyorum!
Bunların hemen hemen aynıları Japonya içinde geçerli.
Puhahahaha @mk k*rdü seni ananı koreliler mi s... ti?
O takibi kabul etsene eğer yiyorsa adam gibi konuş benimle eskimiş kşr seni.
Ulan tayland dediğin rezalet sözde ülke dünyaya bl/gl adı verilen gay/lezbiyen dizi serisi rezaletini kazandırdı ne anlatıyorsun sen koreye iftira atmaya utansaydın bari rezil kezban seni. Lisa fanı olursun tamam ama tayland denilen skko ülkeyi de bu kadar vatan savunur gibi savunmazsın 4mk😂
Yaz
Lan ermeni lizasını s.. tiğimin obezi hesabı gizliye almışın
Ben gittim Tayland a gayet iyi insanlar ile karşılaştım
boş ver
Napcan
Dinleme aldırma
o bölgede iş imkanları o şekilde
Öyle bölgeyi s... erler
öyle yapıyorlar zaten
Hintler ve araplar mı😂😂😂
Berbatlar cidden
P1pisi en fazla 3 cm olan pıttığı amazon ormanı gibi ve zonguldak kömürü olan millete bak diyecem de cinsiyetsiz ülke işte hahahahaha
Ülke bile değil sözde ülke. Japonya dahi zamanında bunları işgal etmemiş genleri bozulmasın diye.
Bu nasıl gömme saygı ile eğiliyorum önünde
Şahsen gittim berbat neler neler var ve igrenç bir millet kokuyorlar çok sıcak adalet düzen yok. Ama erkekler çok seviyorlar kadınları hamile. Kalayım gideyim buradan Avrupalı erkekler özellikle
Hangi avrupalı onlar?😂😂 Yaşlı olanlar mı? Avrupalı erkekler asıl türk kızlarına hasta. Çünkü biz lgbt gibi saçma işler ile uğraşmıyoruz, çok kadınsıyız, güzeliz ve bakımlıyız. Boylarımız da cüce değil, beyaz tenliyiz, esmer olsak da bin kat daha güzeliz ve auralıyız onlara göre. Hadi bunları geçtim fiziğin f si dahi yok onlarda. Türkiyede sütyen kup ortalaması b-c arasında. Kalça desek 90. Onlarda ise a cup ve onun daha küçüğü, küçük kalça mevcut. Tipik androjenler.
Ya onlar basit ve para ile uğraşmıyorsun direk git becer çık orası
Neyse ki biz türk kızları öyle değiliz. Hande erçel meryem uzerli tuba büyüküstün elçin sangu yağmur tanrısevsin sıla türkoğlu neslihan atagül esra bilgiç ezgi asaroğlu nilsu berfin aktaş merve boluğur gibi aktrislerimiz dünya çapında meşhur. Petek alemdar mesela, kıza yabancılar tiktoker demiyordur eminim ki çünkü kız aktris güzelliğine sahip. Ama taylandın endonezyanın en güzelleri kara kuru çöp bir şey.
Taylandta meşhur bir tek kim var, lisa diye varoş sıradan avam biri var işte. 13 yaş ergen fanlarının şişrmesi ile buralara gelebilmiş boş birisi. Makyajı çıkarınca pkklılardan bile daha çirkin bir sıfata sahip oluyor.
Çöp hepsi
Kim?
Tayland
Baya bilenmişsin