Esenlikler,
Kemalistim ve islam düsmaniyim. Bir sey merak ediyorum, ingilizler istanbulu nasil bir kursum atmadan isgal etmislerdi? Padisah ve Halife neden ingilizlere bir mermi atmadan teslim oldular?
Bu Halife ve Vahddetin yoksa ingiliz ajanlari midi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onu birakta asil sen ingilizler tek bir kursun atmadan nasil İstanbul u terkettiler onu anlat 🤣🤣 osmanli 250 300 yuldir zayifti karsi koyamadi. diyelim onlarinkinin bir mantigi var. Ama ingilizler en guclu olduklari zamanda koskoca 600 yillik osmanliyi halifeyi falan kenara atıp aldiklari istanbulu 1 tane askere nasil tek kursun atmadan teslim etti hele onu anlat ta biraz eglenelim 😅
Sakarya'da kazandik, İzmir'de Yunanlari denize döktük ve ingilizler yanliz kaldi. En güclü dediginde kac ülkeye karsi savastiklari icin zayiflamislardi.
Lozana zorladik öyle bir kursum atmadan Istanbulu birakmak zorunda kaldilarda.
Halife ve Padisah, bir kursum atmadan nasil oluyorda vatan topragini, Fatih Sultan Mehmetin mirasini, Peygamberin müjdesini bir kursum atmadan ingilizlere teslim ediyor?
Bu yazzdigina senin gibi zır cahil biri bile inanmaz. İngilizler zayif duşmusmüs te.. ulan canakkalede tarihlerinin en buyuk hezimetlerimdrn birini aldiklarinda bile durmadilar. Sakarya da mi duracaklar. Ayrica sakarya muharebesinde ingilizler bizim tarafimizdaydi. Once bir kurtulus savasini ogren. Yunanistanla savastik orada. İngilizler italyanlar ve fransizlar da bizi destekliyordu.
Dunyadan haberiniz yok kicinizdaki yarim kilo pokla gelip bide biseyler empize etmeye calisiyorsunuz ya o cok komik geliyor bana hep 🤣
inanmaz dedigin konular yasanmis olaylardir. Lozan anlasmasini imzalamalarina kadar koca bir milli mücadele vardi.
Nasil oluyorda ama istanbulu bir kursum atmadan isgal edebiliyorlar? Padisah ve Halife bize dokunmayin, hilafet ve osmanli sizin olsun mu demislerdi?
"İngilizlerin en güçlü zamanları" olduğunu nereden çıkarttın. 1. savaşta İngilizlerin parası kalmadı, ABDye borçlandı. Bolşevik devrimi olmuş, Hindistan'ı tehdit ediyor. Almanya'ya sıçrama olasılığı var devrimin, grevler başlamış. Nereye "eb güçlü zamanı" oluyor İngilterenin.
Sırıtan emoji koyup bi halt nildiğini sanan İslamcı osurukları bunlar
Tam tersine, İngiltere için sonun başlangıcıdır bu savaş.
Savasi kazanmis osmanliyi yenmis psy etmis. Sonra payini begenmemis yunanistanin payini da almis. Olay bu kadar basit. Senin gibi rum ermeni kirmalari. bunu bizdrn daha iyi bilir ama işlerine boyle gelir. Simdi reisin neler goturfugunu rn iyi kim bilir? Reis senden benden iyi biliyor ama sorsan rn cok o kizar "oyle sey mi olur" diye. Kabul edecek degil ya.. burada da senin gibi kirmalar en yakindan bilgi sahibidir ama sorsan mangalda kul birakmazsiniz vatanseverlik cumhuriyet falan atip tutarsinix
Monarşilerin tek derdi, her zaman ve her yerde, kendi iktidar aygıtlarını korumaktır. Osmanlı habedanının da, ne halkı ne "vatanı" düşünmesi beklenemez. Yeter ki taht kalsın.
Vahdettin kahramandır
Nasil kahramanlik yapti mesela? Düsmanlari karsi hangi cepheyi yönetti? İstanbul isgal edilirken ne yapiyordu, isgala karsi ne yapti mesela?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!