Hakkında ne düşünüyorsunuz cahiliye devrinden farkları yok

Hakkında ne düşünüyorsunuz cahiliye devrinden farkları yok

Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK ümüzün bizim istiklal ve istikbalimiz için verdiği savaşlar ve kazanılmış bir benliğimiz varken vefa, minnet borcumuzu saygıyla, sevgiyle gösteriyoruz fakat kimse önünde secde edilmesini ATATÜRK ümüz istemez onaylamazdı kendisinin ilahlaştırılmamasi gerektiğini defalarca vurgulamıştır fakat başka ülkelerde insanlar başkalarına minnet duygularını önünde eğilerek gösteriyor, önünde saygıyla eğiliyorum diye çok güzel bir cümle var anlamı nedir nacizane yorumum kutsal sandığına, sana olmazı sunana, zor ve darda olduğunda el uzatana sebep olan sevgi saygı göstermek, hürmet, ihtiram için yapılan bir eylemdir. bana milliyetimi , bayrağımı veren , istiklal ve istikbalimi veren adamın önünde saygıyla eğilirim.
Cevap
5Cevap
Kimse Mustafa Kemala taptirmaya calismiyor. Bunlar bir gösteris sahnesinde Atatürke secde ediyorlar algisini yaratmak icin baglantisindan cikartilmis fotograflardir.
Gercek putperestlik Arapci Müslümanlarda görünür. Günde 5 kere Mekke'deki o kara küpe taparlar ve günde 5 kere Ezan altinda Arap putuna tapinmaya cagirirlar. Bununda yaninda tarikat liderlerine seyhlerine taparlar.
@benorila
Gösterisin tamamina bak anlarsin kardes.
Tarih dersleri bile tapmaya yönelik halbuki gerçek tarih apayrı
bir yeirnden uydurma böyle hiç bir yerde görüntü olmaz olmuşsa seni gibi troller insaları kadırmak için yapmıştır onun ideali bu değil senigibi manda düşünceli anlayamaz
Siz bir de kemalist ayini dinleyin
katılıyorum. tamam ben de atatürkü seviyorum ama bu kadarı da fazla aq
Bunlar yanlış
Bunlar saçma
Bu ne lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?