Anket yapmak istedim bugün seçim olsa Recep Tayyip Erdoğan kazanır mı tekrar 🤔
Kazanır
Kazanamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kazanır ama kesenin ağzını açması gerekir, kesenin ağzını açacak para da var mı sanmıyorum. He kesenin ağzını açtı bir şeyler yaptı kazandı diyelim sonraki 5 sene için vergi artışlarına, zamlara, köprü yol geçişlerinde zamlara, ev araba fiyatlarındaki artışa hazırlıklı olmak lazım :D
Cevap
10Cevap
Muhalefet bukelemun gibi olunca insan alışkın olduğuna oy verir tabi daha iyisinin gelmesi lazım ya da daha iyisinin olacağına inandırması, rte nereden bakarsan Türkiye’yi iyi bir noktaya getirdi öyle böyle
Kazanamayacağını bildiği için seçim kararı almaya cesaret edemiyor
@benorila çünkü gidişatın kötü olduğunu görüyor, seçimi kazanacağını bilse emekliye daha çok zam yapardı
@benorila sadece o seçim özelinde konuşmuyorum, Sinan Ateş olayı da çok etkili oluyor
@benorila olayın siyasi ayağı ortaya çıkmadan o dava bitmez, sen nerde yaşıyorsun
@benorila hiç bir şeyden haberin yok
@benorila tasarruf tedbirleri bir tek emekli ve asgari ücrete mi uygulanıyor
@benorila yıllardır en fazla oy aldığı kesimlere zam yapmadı
@benorila sadece kendisi sarayda 1 dakikada asgari ücret harcıyor
@benorila bunu bilmediğimi mi zannediyorsun
@benorila bir akıllanın artık adam ülkeyi soyup soğana çevirdi
@benorila sarayın masrafları sadece fatura edilenler hesaplanınca ortaya çıkıyor
@benorila bunu bilmeyecek kadar kıt zekalı mısınız
@benorila hangi para olayı sen nerde neyin kafasını yaşıyorsun
Ülkeyi yabancılara peşkeş çekiyorlar ve senin gibileri de CHP, dem ve pkk ile oyalıyorlar. Zeka seviyeni ben değil kendin belirliyorsun akepeye inanarak
@benorila adam lendi söylediklerini bir kaç gün ya da yıl sonra yalanlıyor
@benorila siz yalana o kadar çabuk inanıyorsunuz ki ne desek boş, sizin taptığınız lider her gün yalan söylüyor başta kendini yalanlıyor sonra da partililerini, o dediğin para mevzusu yandaş hakim ve savcılara rağmen suç unsuru bulunamıyor çünkü o paralar bağışlarla toplanmış ve tarih olarak da seçimlerle bir ilgisi yok.
"Adam, adamlığından susarmış, çakallar ise ben susturdum zannedermiş." Sevdiğim bir söz.
Körü körüne inananlara ayıracak vaktim yok.
@benorila bir gün gerçekleri görünce çok pişman olacaksın.
Katakulli ye getirilir yine millet. Çözmüş halkı, her şey elinde, yargı, polis, TV kanalları (Allah ne derse o olur
Kazanamaz. Bugun 2 ekmek bir paket sana yag bitane de salam ac bitir aldim. 72 lira tuttu aws. Daha halen rt basta olsun diyen vatan hainidir
Kimlik alan surriler adından ölse bile ille de reyis diyen kitle olduğu sürece kaybetmesi imkansız
Kazanır. Belediye seçimleriyle karıştırmayın. Millet akpye değil erdoğana oy veriyor bunu 20 yıldır söylüyoruz hâlâ anlamadınız.
Bugün zor, ama seçim zamanına doğru milletin ağzına bir parmak bal çalıp yine kazanabilir.
Bizim denizimizden çok , ke"rzimiz var.
Böyle rezil bir muhalefet olursa tabi ki kazanır
Karşısına çıkan adaya bağlı
Kazanır
Secime kalirsa büyük basari
kesinlikle kazanır ( üzülerek evet )
Kazanır
20 yıl kazanan bugünde kazanır
Kazanamaz
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?