yakında olabileceğini düşünüyorum bunun. türkiyenin kaybedeceğini sanmam ama çok zorlar mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ermeni ve Yunanla ne alakası var PYDnin? PYD, ABD nin kurşun askeri. ABDye toz kondurmamak için faşist yortınmalarınıza günah keçisi arama çabanıza hayranım
Dostum bahsettiklerin çapulcu takımı onları hertğrlü skr sarı torbaya koyarız rahat ol. Türkiye basit bi ülke degil.
yunanın silahları türkiyeden iyi
😂😂😂 ya yunan gtüne don alsın yapma kardeşim böyle şakalar. Biz hava savunma sistemini açtıgımızda onlar ucagın çalıştıramazlar
Bak sana şöyle dim. Herkes bizimle savaşamaz gt ister. Biz israile dalaçaktık noldu amerika ingiliz fransız almanya italya vs gemi yolladılar sırf biz israili slmeyelim diye. Emin ol dünyada en iyi savaşan millet içinde oldugun ülkedir.
Neyin kafasını yaşıyorsun, asıl tehlike ülkedeki yabancılar en çok da suriyeli ve afganlar
tehlike değiller korkudan dışarı çıkamaz onlar
Sen öyle san 500 binden fazla 18-35 yaş arası erkek afgan geldi bu ülkeye
gelmeleri işçiler için sıkıntı ama gelme nedenleri ucuz işçi ithali ve uyuşturucu temini savaşla ilgili değil
Sen öyle san
Ucuz iş gücü olmaları da halk için kötü değil mi onları çalıştıranlar zengin olurken halk açlıktan kıvranıyor ve siz sessiz kalıp sanal düşmanlarla korkutuluyorsunuz
Dostum ukrayna rusya gibi bitmeyen bir hal alfırırlar savaşa sürekli destek vererrk karşı ülkelere
kürtlerin uzun süre dayanacağını sanmıyorum 1 yılda çekilirler başka bölgelere 10 bin kayıp verip yunanlar diretebilir ama ukrayna kadar güçlü ve savaşçı değiller
Asıl meseleyi kaçırıyorsun. Savaş istikrarsızlık demektir ülkeninngeriye gitmesi demektir.
her yerde çıkıyor
İşte ne kadar uzak durursan o kadar iyi
rusya da savaşa hevesli değildi ama girmek zorunda kaldı öyle olacak
Rusyayla aramızda bir fark var ama. Biz kirli savaşmıyoruz bu nedenle kayıplarımız daha çok olur ve tüm dünya karşında olur.
kirli savaşmıyoruz mu dssdfs
Hiç bir türk ordusunun hastane bombaladığını duydun mu?
her ordu kendi kamuoyuna öyle yansıtır yabancı basını da takip et
Yabancılar gerçek doğru haberi mi yapıyor diyorsun?
türk basını gerçek ve doğru haber mi yapıyor sence?
Soruma cevap vermeden soruyla cevap veriyorsun böyle muhabbet yürümez. Önce cevapla sonra aynı soruyu tekrar sor.
sorunun cevabı yok çünkü. medya yalan ve doğruyu karıştırır sürekli. bütünüyle güvenmem bütünüyle yalan da diyemem.
İşte burada kısmen haklısın ama bu medyayı kullanarak ülkeleri yönlendirme bölme parçalama olaylarını aktif olarakmkullanan ve dünya medyasını kontrol altında tutan bir gücün varlığına inanıyorsan ki amerika başkanının bile adaylıktan sekilmesine sebep medya oldu takip ettinmi bilmiyorum. Aktif olarak taraflı ve yalan haberler yayınladığını bildiğin bir sistemde kendi ülkenin medyasına mı güvenmeyi tercih edersin yabancı medyaya mı? Ve hangisi daha gerçek sence? İşte orada da senin gözlemin ve yorumun önemli
ikisi de palavra, yabancı medya bir tık daha güvenilir ama olayına göre değişir lgbt gibi bir konu olmamalı. anlamıyorsun pek bu işlerden :D
Yani bebi tanımadan etmeden ablamıyorsun pek bu işlerden gibi bir yorum yapman senin kaliteni gösteriyor dostum, fikirlerini dayatmak için karşındakinş küçük göstermeye çalışmak hiç hoş değil. Sen bu işlerden anlıyor olsaydın bu yorumu yapmazdın zaten. Yabanvı basına bakarsan soykırımmyapan yahudileri melek gibi gösteriyorlar yersen...
koyunsun. yabancı basın kötü bizimki iyi tabi canım.
dostum tanımadığın insanlar hakkında koyun filan gibi cahilce yorumlar yapmasan sevinirim, kendi zeka seviyeni belli ediyorsun böyle yaparak. bi soru sordun ve cevap verdim , hakaret etmen için yazmadım bildiğimi ve mantığımı kullanıyorum. at gözlüğü takmamak lazım bazı şeyleri görmek için. at gözlüklerini çıkarsan iyi olur.
Kurtuluş savaşında zorladı mı?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!