Allah günah yazmasın ama yazı zaten sevmezdim bu yazı daha da sevmedim 🥹 hemen kış gelebilir miii, kışın tek mutsuz olduğum şey gün aymadan uyanmak zorunda olmak ühühü

Allah günah yazmasın ama yazı zaten sevmezdim bu yazı daha da sevmedim 🥹 hemen kış gelebilir miii, kışın tek mutsuz olduğum şey gün aymadan uyanmak zorunda olmak ühühü

Dediğin gibi kış gelsin. Soğuk sıcaktan faha rahat. En azından çözümü var yetmiyorsa bi kat daha giyinilir ama yazın soyun soyun nereye kadar derimizi mi yüzelim ne yapalım. Hadi evde klima var tamam da dışarıda sıkıntı yani. Ayrıca fotoğraf senin mi? Çok güzel çekim olmuş açısı falan güzel
Ah o kış kombinleri🥹🥺
O sıcacık sıcak çikolata 🍫 ☕
Pencereden yağışı izlemek🌧️
Kışta yapılan yemeklerin ayrı lezzetli olması (yazın sırf doymak için yiyorum sanki, sıcaktan iştahım kapanıyor)
Meral akșenerin dediği gibi, kış geliyor yani, winter is coming...
Cevap
40Cevap
Valla bu gidişle kış ayları da ilkbahar tadında geçecek gibi bu nasıl bir sıcak birde Ege bölgesindeyiz buralar felaket 50 üstü... :(
bence de biran önce gelse iyi olur sıcaktan midem bile bulanmaya başladı gerçekten de... dayanılır gibi değil bu yaz
Gece yastığımla gezmediğim oda kalmıypr hüğğ
benim yedek yastığım bile yok :// sdfs
İş gelince de yaz gelsin diyorsunuz yaz gelince de kış gelsin diyorsunuz yani kanarya adalarına gidin bir gün yağmur yağıyor bir gün güneş açıyor yani terlemiyorsunuz aslında
Olur aslında
Gel gidelim ben kış zamanı orada geçiriyorum Türkiye'nin her yeri çok soğuk oluyor ne soğuk ne sıcak genelde hep 18 derece 20 derece yani
Senin düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum. Yaz ayında doğmama rağmen yaz mevsimi benlik değil anladım ki ben sonbahar kış ilkbahar mevsimlerini daha çok seviyorum kendimi iyi hissediyorum
Mikail melek görevden alınsın bence.
Bu kadar sıcak olmaz 🥹
Görevden affını istesin bence de
Kışın yaz diyeni g*bertirim
Çok var çoook🤦🏼♀️
Kışın gık demicem
Deme deme üşürsen çıtçıtlı ısıtıcılar var ya ondan alırız jdmjdns
Bu lanet sıcağın çözümü yok
Hayallerinde bile bana bir şey aldırıyorsun ya ahsjs
Yaz isteme diye jsnsjsns 🤦🏼♀️
Bu yaz cidden çok bunaltıcı birde henüz Temmuz ayındayız ağustosu düşünmek istemiyorum
Off ağlıcam
Evet ya kışçıyım, gelsede serinlesek 🥲🥲
Kısta yazda sadece ultra zenginlere güzel biri kısın kayağa gider digeri yazın plaja bizlerde yazın sıcagını kısın yagmurunu camurunu cekeriz :)
Artik bu konuda isyanda bulunmaktan sıkıldım. Kis boyunca yazi isteyen arkadaslarla hesaplasacagiz. 18 derece klima altinda terliyorum 😂
Bende bu yaza kadar yazı seviyodum ama yok kış iyiymiş gerçekten
Karı görünce gözlerimin içi ışıldadı.
Di miiii benimde öyle olduu
Çok özledim ya. Şehirde böyle bir atmosfer yaşanmıyor. Boşa geçiyor ömrümüz. Ağlatacaksın beni Aliş.
Hava durumlarında balkanlardan gelen soğuk hava dalgası sözünü duyunca üzülürdüm şimdi ise bu sözü bekler oldum 😃😃😃
Kış daha iyi yaz diyenler nemden ölebilir kışın saat 7.40 gibi hava anca açıyor 🤩 ama gel gör ki yazın 5 gibi başlıyor
Sağ baştan saymaya başla birrr ikii üçç dörtttt ay sonra kış. Daha Temmuzdan kışa gün mü sayılır sayma boş ver vazgeçtim ohooo çok var 😂
Sıcak sevmiyorum ama kışı daha da sevmiyorum, gelmesin 😄
Yoksa sen de yazın kış, kışın yaş gelsin diyenlerden misin 😅
Bu gece yazlığa kaçtım püfür püfür esiyor üşüdüm o derece 😂😂
Kış gelince de yaz gelsin diye ağlıyon ama
Ağlamıcam bu sefer
Az kaldı 4 ay sık dişini.
İmtihara ramak kaldı
Sen intihar edersen; o intihar ederse, kim olacak bu dünyada sonra.
Azı gitti çoğu kaldı sık dişini, bize hiç gelmiyor kış
En sevdiğim mevsimdir kış İskandinav ülkesine gitme hayalim var bu yüzden
Adana' da yaşayan biri olarak hissedilen 55 dereceye cikiyor. Aldigim nefes bile ateş gibi cidden. Yorumlarda böyle iyi diyenler Karadeniz de ya da Avrupa da yaşıyor heralde🤨
Ya hiç söyleme yandık valla bu ne sıcak 🤦♂️
Kış mevsimi gelmesin henüz doyacak kadar dondurma yemedim sus kes sesini 😂😂😂😂
Tansiyonum düştügü için tüketemiyoruu
kış sevmem. köydeyim ben. cekilmiyor.
İlkbahar gelsin bari yaa
Bu kış yaz gelsin artık demeyeceğiz beence
He ya çabucak gelsin yanduk yav
Ben de gelmesini bekliyorum ama bakalım
Çabuk gelsin çok amin 🤲
Kasım gibi gelmiş olur.
Yakında aşkooo
Gelmesin kış falan yaz iyi.
gelir sen sabırlı ol
Bilmiyorum ama hemen gelsin yaa
Daha ben tatile çıkmadım gelmesin 😂
Zaman ileriye aksııın derhal kış gelsin.
Artık kışlar kısa olacak küresel ısınmadan dolayi
İnsanoğlu iste
Gerçekten artık gelmeli
Arayıp soruyorum hemen.
Gii du daha havuza gidecegik
Sonbahar gelsin..🍁
100 gün var kışa
Buraya Kasıma kadar gelmez daha var
Sorma ya bi anda gelir anlayamazsin
Bende soğuğu seviyorum sıcak bana göre degil
Ya gelmesin iyi böyle
Bence yaz çok güzel